^

Termékenyítés

A trágyázás az embriogenezis első szakasza, aminek következtében a hím és a nőstény nemi sejtek egyesítése a diploid ovum, a zigóta megjelenéséhez vezet.

Talán érdekelni fogja, hogy ez a tojás blasztomerré váljon, és a blasztomer egy trofoblasztba és egy embrioblasztba, nem feltétlenül. És valószínűleg nem érdekli, milyen morfológiai változások következnek be az embrionális mesodermben a gasztruláció során ...

De azok, akik még mindig sikertelenül igyekeznek anyasággá válni, valamint azok, akik szeretnék elkerülni a nem kívánt terhességet, hasznosak lehetnek ebben a részben. A trágyázás csak kedvező körülmények között következik be.

Home terhességi teszt jóddal: hogyan kell csinálni és ellenőrizni?

A menstruáció hiánya időben egyes nők számára örömet okoz, másokban az ijedtség. A mai világban könnyű meghatározni, hogy született-e terhesség, speciális gyógyszertárakat értékesítenek.

Basális hőmérséklet közvetlenül az ovuláció után

Első pillantásra ez úgy tűnik, mint egy hiábavaló gyakorlat - a bazális hőmérséklet mérése, de valójában ez a szám lehetővé teszi, hogy megtervezze az életét.

Terhesség laparoszkópia után

A terhesség természetes és várható folyamat a női testben. Azonban nem minden nő boldogan terhes a fogantatás első próbálkozásakor: sokan, annak érdekében, hogy anyának lehessenek, hónapokat és éveket is várni kell.

Mi az ovuláció a nőknél?

Minden hónapban a nő szervezete a természet által meghatározott ritmusok szerint él, minden biológiai folyamatnak az adott rendszerben kell megtörténnie, lehetőleg hibák és változások nélkül.

Mi az ovuláció?

A terhesség ténye vagy pontosabban a fogamzás a spermium egy érett nőstény tojással történő fúziója

Gyermekkoncepció: Tanácsadás és útmutatás

Ha a szülők aggódnak a jövőben a fia vagy lánya, ők már az első helyen, meg kell vigyázni magukra, mert feküdt alapvető alapja, ami a jövőben lesz az alapja a normális fejlődését a baba.

Fetális endokrin rendszer

A legtöbb hipotalamusz hormon kialakulása a születés előtti időszakban kezdődik, így az összes hypothalamikus mag megkülönbözteti a 14 hetes terhességet. A terhesség 100. Napján befejeződik az agyalapi mirigy portálrendszere, és a hypothalamus-hipofízis rendszer a morfológiai fejlődést a terhesség 19-21.

Az emberi embrió fejlesztése

Az embriófejlődés első hetében a zigóta lányok sejtjeinek szétválásának (szétválasztásának) ideje. Az első 3-4 nap alatt a zigóta fel van osztva, és egyidejűleg a méh üregen keresztül a petevezeték mentén mozog. A zigóta felosztása következtében kialakul egy multicelluláris vezikula - egy blastula, amelynek belsejében egy üreg van (a görög blasztokból - egy hajtás).

Terhesség és termékenység

A legtöbb orvos úgy véli, hogy az utolsó menstruációs időszak első napja a terhesség kezdete. Ezt az időszakot "menstruációs korszaknak" hívják ...
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.