^

A listát, amely magában foglalja a terhességgel kapcsolatos valamennyi tényt, nehéz elképzelni, és szinte lehetetlen összeállítani. De néhány érdekes tény a terhességgel kapcsolatban vezethet ...

Például: hat nappal a megtermékenyítés után az emberi embriónak már több mint száz sejtje van; a terhesség alatt a nő immunitása szükségszerűen csökken, hogy teste ne utasítsa el az embriót; az egész terhesség alatt a méh 20-25-szeresére nő.

By the way, a terhesség időtartama a fiúk viselésével, mint általában, valamivel magasabb, mint amikor a lányok terhesek.

Népszerű cikkek ebben a szakaszban

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.