^

Általános fitness információk

Hatékony gyakorlatok a nyelőcsővérrel: választás, technika, óvintézkedések

A nyelőcső hernia az emésztőrendszernek a membrán alatt elhelyezkedő emésztőrendszernek az elülső része, a mellkas üregében. Főleg a nyelőcső alsó része, a gyomor és a nyombél különböző részei.

Anti-cellulitisz nadrág a karcsúsításhoz: forró alakzatok, vulkán, artemisz

A túlsúly súlyos válsággá vált a modern világban, a bolygó több mint félmilliárd lakosa van.

Földszintes torna

A parterre-torna különlegessége a gyakorlatok gyakorlása a padlón. Ez egy speciálisan tervezett komplex, amely fekszik vagy ül, oldalán vagy mindegyik csuklyal, minimális csuklós terheléssel, beleértve a szükséges izmokat.

Karcsúsító karika a karcsúsításhoz: hogyan kell megválasztani és megfelelően kezelni

Kik közülünk nem próbálták meg a ház műanyag vázát tükör előtt elfordítani, amikor gyermek volt, híres tornászként mutatkozott be, vagy nem játszott vele az iskolai testnevelés során? Ez a népszerű sporteszköz sok házban és most megtalálható.

Gyakorlatok reggeli gyakorlatok gyerekeknek

Tekintettel arra, hogy a túlsúly súlyosbodása a modern gyermekek számára az alultápláltság és a motoros tevékenység hiánya miatt, a reggeli gyakorlatok kérdése nagyon fontos.

A sportolók szakmai betegségei

Egy sportoló élete gyakori gyengeséges testmozgás, testmozgás, a test korai romlása, véletlen sérülések és ennek következtében a foglalkozási megbetegedések kialakulása.

A sport előnyei és káros hatásai a rákban

A rák megelőzése vagy kezelése során a fizikai aktivitás kiváló segítséget jelent, mivel az immuens sejtek szintézisének stimulálásával erősítheti az immunitást.

Hogyan növelhető az állóképessége?

Hogyan tegyük ezt úgy, hogy javítsuk az egészség minőségét és ennek megfelelően az életet? Ezt részletesebben az alábbiakban tárgyaljuk.

Gyakorolj egy labdát fogyáshoz

A labdák (fitball) gyakorlatilag nem különböznek a szokásos edzéstől, egyszerűen csak egyfajta terhelésszimulátor van egy labda formájában.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.