^

Karcsúsító karika a karcsúsításhoz: hogyan kell megválasztani és megfelelően kezelni

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 16.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Kik közülünk nem próbálták meg a ház műanyag vázát tükör előtt elfordítani, amikor gyermek volt, híres tornászként mutatkozott be, vagy nem játszott vele az iskolai testnevelés során? Ez a népszerű sporteszköz sok házban és most megtalálható. Talán teljesen más megjelenésű és színű, és még a nevét is megváltoztatta hulaohupra, de ugyanolyan hulauchup maradt a testsúlycsökkenéshez. Gyermekkorunkban játszottam vele, és most arra használjuk, hogy formáinkat csábító csavarások és karcsúság jellemezze.

Nos, követjük a divat-trendeket, és fokozatosan megszokjuk a szeretett karika új nevét, ami szintén titokzatosabbnak hangzik. És ugyanakkor, és megvizsgálja, hogy van értelme használni hulahup hogy csökkentse a hangerőt a derék és a csípő, hogy ő el fogja távolítani a gyűlölt zsír a has és a lágyék, vagy a téma csak egy üres reklám akik meg akarják keresni a sport gyártó. Végül is egy nő harmónia iránti vágya mindenki számára jól ismert.

Egy kicsit a múltból

Rajzolj egy kis kirándulás a történelembe, és próbálja megérteni, hogy honnan jött az ötlet egy hajlított cső a kör alakú, mint egy hatékony sport-szimulátor, mert az ötletet, hogy az hulahup fogyás nem merültek fel a semmiből. Természetesen a történeti információkban megtalálhatóak a kerék ilyen érdekes használatának előfeltételei.

Az eljutott információkból megtudjuk, hogy a nehéz anyagok egyfajta karimáját az ősi Görögország híres sportolók tanulmányaiban használták fel. Nyilvánvaló, hogy abban az időben az emberek alig használták a héjat a fogyásért, valószínű, hogy ez egy primitív izomszimulátor volt, amely azonban rendszeres használatával csodálatos eredményeket mutatott. Emlékezz csak az ősi római férfiak testének gyönyörű domborműjére.

Továbbá, a történet megemlíti, hogy a karikákkal való gyakorlatok nagyon népszerűek voltak a shakespearei arisztokráciában. Már abban az időben észrevette, hogy a héjhúzással járó osztályok pozitívan befolyásolják a test karcsúságát.

A hulaohupra korai utalások pozitívak voltak, de nem tükrözik a találmány lényegét. Csak 1957-ben kapta meg a szabadalmat hulahup Richard Knerr mint sporteszköz, így barátja érdekelt történeteket teljesítményét sportolók Ausztráliából, aki programozni különböző gyakorlatok egy karika.

Nálunk a XX. Század 60-as években hulauchupként ismerkedett meg a találmányunkkal. A szovjet sportolók vidáman felvonulták a fényes fémes felvonulást, majd később műanyag vázakat is. Ez a kép még mindig csodálható a régi dokumentumfilmek megtekintése közben.

Akkoriban nagyon kevés sportszimulátor volt. A tornyok, a rönkök és a karika - ez az, amit a szovjet sportolók az 1960-as és 1970-es években számíthattak. Ezért egy gyakorlati és viszonylag kompakt karika nagy népszerűségnek örvend, nem csak a sportolók körében. Végül is egy ilyen univerzális szimulátor az egész test számára biztonságosan elhelyezhető egy kommunális lakásban is.

Nem szabad elfelejteni, hogy akkoriban nem volt sok információt a lehetőségeket, hogy lefogy, vagy hogy ez a szám több karcsú és vonzó, nem volt hatékony a narancsbőr masszírozó és teák fogyás. Mindezeket a munkákat egy karika hajtotta végre, melynek köszönhetően széles körű népszerűséget szerzett a nők körében, akik többet törődnek a figurájuk szépségével, és bármilyen módon próbálják közelebb hozni az eszményhez.

Mi a fogyás fogyáshoz?

Így voltak azok a nők is, akik nagy reményekkel rendelkeztek egy egyszerű karikára? De a Szovjetunió alatt nem hívták másnak. És ezek a távoli időkben nem olyan sokféle karika volt, amit most a sportüzletek polcain látunk. Ez egy könnyű műanyag váz, és a fém nehezebb, masszázs tüskék, a számláló a kalóriák, a különböző színek és méretek. De ha ez az egyszerű sporteszköz még nem csak nem vesztette el népszerűségét, hanem a „megsokszorozott” különböző variációkban, majd jobbra voltak a szovjet nők, akik önzetlenül átadták vizsgálatok hulahupom.

Tehát mi olyan értékes ilyen egyszerű és pénzügyileg gazdaságos eszköz a fogyás és a számkorrekció számára? Igen, az a tény, hogy ez az egyszerű költségvetési szimulátor mindössze 20 percnyi edzéssel lehetővé teszi, hogy körülbelül 200 kcal-ot égessen ki, kiderül, hogy egy óra edzés alatt megszabadulhat a napi kalóriaszám majdnem felétől. Nyilvánvaló, hogy aktív kerékpározásról beszélünk, amikor a karikát a derékban viselik, és az óramutató járásával megegyezően vagy az óramutató járásával ellentétes irányban elforgatva próbáljuk biztosítani, hogy a hulaohup a helyes irányba mozogjon. Ha a keretet a padlóra helyezi és forgatja, akkor nem valószínű, hogy ez a derék és a csípő vastagságát befolyásolja. Tehát egy kis edzés a kezek izmainak többé nem.

Úgy tűnik, hogy nehéz, csavarja fel a keretet, és így a csípő és az egész test ritmikus körkörös mozdulatai vannak. Tény, hogy a klasszikusok első napjaiban nem akar egy bizonyos síkon forgatni, és folyamatosan kell dolgozni annak érdekében, hogy a mozgások ritmikusak legyenek, és a karika ne essen a padlóra. A legegyszerűbb módja annak, hogy a karját a derék és a karok között forgassa, de a csípővel és a fenékkel való munka során meg kell merevíteni, miközben a hulaohupot bizonyos bizonytalan helyzetben tartja.

Az ilyen gyakorlatok elegendő izomfeszültséget igényelnek. És ez az izomrendszer képzése és hangnövekedése. Ennek eredményeképpen a derék csípő, a fenék, a has, a karok és a lábak bőrét rugalmasabbá és simabbá válik, és az alak jobban megfeszül. Ez különösen megfigyelhető a hasban és a fenéken, mert a kerék forgása során az izmok a legnagyobb feszültséget tapasztalják.

De ez nem minden. Annak érdekében, hogy a forgó keretet egy adott síkban tartsuk, bizonyos mozgás ritmusát is ragaszkodnunk kell. Csak szálljon le róla, a kutya, a testsúlycsökkenés és a cellulitisz elleni küzdelem elkezd rezegni, és a padló felé mozog. A mozgások koordinációjának képzése a vestibularis készülék aktív munkája.

Érdemes megnézni a lélegzést a kerék forgása közben, és észrevenni, hogy egyre mélyebbre és produktívabbá válik. Így van a tüdőképzés, a vér aktív telítődése az oxigénnel, ami elsősorban a szív és az agy működésére hat.

A klasszikusok során a kutyabőr folyamatosan érintkezik a testtel különböző pontokon, érzékelhető nyomást gyakorol, mint egy masszázzsal. És minden masszázs, különösen ilyen intenzív, elősegíti a vérkeringés erősítését. A hasi ritmusmasszázs javítja a bélmozgást, amely a test vérellátásának normalizálásával együtt fokozódó metabolizmust eredményez. És jó anyagcserével az összes szerv és rendszer együtt dolgozik, és a testben lévő zsírok a minimálisan szükséges mennyiségben kerülnek letétbe helyezésre.

És mi a hulahop használata a jól ismert cellulitisz elleni küzdelemben, amelyet korábban nem figyeltek meg, de most kiderült, hogy nem nagyon esztétikus. És valójában a "narancshéj" sok nőt tud "büszkélkedni". Intenzív ritmikus nyomást a bőrre, lezárja az oldalán, comb és fenék rokon anti-cellulit masszázs, különösen, ha felszerelt speciális hulahup golyók vagy tüskék. Edzés közben gondosan megtöri a zsírzárat a forgás peremén, ami azt jelenti, hogy a rögös zsírlerakódások minden oldalról gyorsan és egyenletesen elhagyódnak.

A karja forgatásakor a testtartás figyelemmel kíséri, hogy a hátsó test egészen a teljes edzés alatt marad, a vállak kiegyenesednek. Számos ilyen gyakorlatot és pozitív hatást gyakorol a hátra és a testtartásra. Annak érdekében, hogy egyenesen tartsa a hátát, és ne essen el, a szokásos szokássá válik, amelyet sokan észre fognak venni, és természetesen értékelni fogják. Végül is, a csapás megváltoztatja a nő egész képét, befolyásolja a járását, sőt az önbecsülést is.

Ami a használatát és használatának eredményei hulahup fogyás, az emberek úgy érzik, hogy a két hetes aktív regulyarnyh10 perces ülés velük csökkentheti derékbőség 1 cm-t. Aki úgy gondolja, hogy ez nagyon kevés, szeretnék ajánlani, hogy próbálja meg elérni ugyanazt az eredményt más eszközökkel . Hidd el nekem, ez nem olyan egyszerű.

A havi 2 centiméteres mínusz méltó eredmény, különösen akkor, ha úgy gondolja, hogy a hulauchup teljesen biztonságos a test számára. Az emésztőrendszerhez hasonlóan, mint sok fogyókúra, az aktív hatás ellenére nem károsítja az ízületeket, és alig érezheti magát a fáradtságtól 10 perces edzés után. Így a hulahup egyszerűen megoldható egy szám kiigazítására, ami különösen hatékony, ha más fizikai gyakorlatokkal (például fitnesz) és racionális táplálkozással kombinálódik.

A hula-hoop sérülése a súlycsökkenésért

Az egészség megőrzésének kérdésével foglalkozva érdemes megemlíteni, hogy milyen új divatos hulaohup. Az elme szeme előtt egy műanyag vagy fém üreges cső azonnal megjelenik, kör alakú ívben. Nincsenek éles sarkok vagy kiemelkedő részek, a lövedék nem csatlakozik az elektromos hálózathoz, kis súlya és sima felülete van. Nehéz elképzelni, hogy egy ilyen sportlövész önmagában veszélyt rejt magában.

A gyakorlatban, ha a hulahopot megfelelően használja, akkor nincs veszély. Nos, néha a kezdők is panaszkodnak megjelenő karján és a comb bevérzés vagy zúzódás, hogy gyorsan megy, és nem jelennek meg, miután a tulajdonos a karika is megtanulják, hogy tartsa a shell helyzetben, megakadályozva túl aktív rezgőmozgás. Először is, nem szükséges túl hosszú, intenzíven forgatni a keretet, akkor hagyd, hogy a test hozzászokjon az aktív masszázshoz.

A testen jelentkező zúzódások megjelenése összefüggésbe hozható a kerék súlyának vagy méretének rossz megválasztásával. Túl nagy és nehéz kerék nagy nyomást gyakorol a szövetre, és sötét nyom maradhat a finom bőrön. Ugyanazt a nyomot hagyja a vékony fém karika, ha hosszú ideig csavarják a medence csontjait.

Nagyon fontos, hogy figyelemmel kísérjék a képzés intenzitását, mert a körmök nagyon aktív, hosszú forgása a medencében lévő belső szervek megzavarásához vezethet. Ez különösen veszélyes a nők számára, mert a medence területén reproduktív szerveik vannak. Erős nyomás nehezen gyulladásos reakciókat vagy rosszabbodást okozhat, ha a nő előtt már nőgyógyászati kórképek is vannak.

Az osztályok veszélye nem feltétlenül a súlycsökkenéshez használt hulauchup, hanem a körülvevő tárgyak által képviselhető. Például olyan üvegfelületek, amelyek megszakadnak egy karikázással és egy közeli személy sérülése által. Ezért az osztályoknál meg kell választani egy megfelelő méretű keretet és egy biztonságos helyiséget.

Néhány kellemetlen perc megtapasztalása a karom lábujjain való leesése miatt lehet, ha a hulaohup súlya vagy a forgalomban lévő pontatlanság nem megfelelő. Ha egy kezdő nagyméretű karosszériát vesz, akkor a derékban lévő zúzódások nem lesznek az egyetlen fájdalmas helyszín, amíg a személy megtanulja tartani a karosszériát a csomagtartón. Egy megfelelően megválasztott karikával nem veszélyezteti a vele foglalkozó személyt.

A hulaohup teljes biztonsága ellenére, annak használata bizonyos óvatosságot igényel, mivel bizonyos körülmények és patológiák szerepelnek a sporteszközök használatával kapcsolatos ellenjavallatok listáján.

Az ideiglenes ellenjavallatok közé tartozik a terhesség ideje és a csecsemő születése utáni idő (amíg a méh vissza nem tér, és a varratok lezárulnak). Egy kicsit hosszabb ideig kell tartózkodnia a derék és a has javításától azoktól, akik császármetszéssel rendelkeznek. Az osztályok folytatása csak az orvos engedélyével lehetséges.

Meg kell jegyezni, hogy a karok és a lábak karcsúsága mellett is lehet egy karikával kezelni, még akkor is finom helyzetben, ha csak tökéletesen elsajátítják a sporteszközöket. Ugyanez vonatkozik a menstruációs napokra is, amikor az orvosok nem javasolják az aktív edzést és a köröm forgását a has és a derék köré.

A hát és a has térfogata be van tiltva és bizonyos szervek, például a vesék, a máj, a húgyhólyag, a lép, a petefészkek betegségeivel. Forduljon orvoshoz állt azokban az esetekben, ha hátproblémák (például a múltban volt egy sérülés, és kifejlesztett egy sérv), valamint bőrbetegségek a területen, amely hatással lesz hulahup. Kétségtelen, hogy nem szabad aktív a gasztrointesztinális traktus betegségeinek súlyosbodásával.

Hogyan válasszuk ki a hulauchupot a fogyásért?

Ha gyermeke számára játékként vásárolja meg a ruhadarabot, nyugodtan élvezheti a fényes műanyag könnyű karikák előnyben részesítését. De ha ez egy lőfegyver egy komoly képzésre a számok kijavítására, akkor más paraméterekre is figyelni kell: átmérő, súly, dudorok, masszázsgörgők jelenléte stb.

Meg kell érteni, hogy a kényelem az osztályban az egyik összetevője a hatékonyság, különben osztályok hamarosan fúrt vagy van, hogy állandóan megszakad a fájdalom miatt (beszélünk azok zúzódások vagy haematoma tudományosan). Ezért a kerék kiválasztását nagyon felelősségteljesen kell megközelíteni. Lehet, hogy még néhány alkalommal is szükség lesz a lövedék megváltoztatására, ha nem felel meg a követelményeknek.

Ha a kezdők kategóriájába tartozik, ebben az esetben helyesebb a lövedéket könnyebb választani. Például egy műanyag vagy könnyű alumínium karika, amely legfeljebb 1 kg-ig terjedő testtömegű. Amíg megtanulod, hogy megcsavarja a karimáját, ismételten megüti az oldaladon és a padlóra esik. A karika kis súlya elkerülheti a lábak traumatizációját a hulaohup ősszel és a dereka fájdalmas zúzódásai megjelenésével.

Az órák elején nemcsak a súly, hanem a karika mérete is nagyon fontos. Ideálisnak tekinthető, ha az első átmérőjű karika kb. 1,2 m, és nem szükséges roulettet szállítani a boltba. Elég, hogy a hulauchupot függőlegesen a padlóra helyezzük, és megnézzük, hol lesz a csúcspontja. A legjobb, ha ez a pont az alsó széle szintjén van.

Elvileg lehet bármely terület a mellkas és a derék közötti résen. De meg kell fontolnunk, hogy a deréknál forgó nagy kerék sokkal könnyebb, mint egy kicsi átmérőjű héj. A képzéshez az első lehetőség jobban megfelel, a percenkénti fordulatszám kevesebb.

Amint a tanulás befejeződik, és a kar forgási képességei rögzítettek, elkezdheted a következő példát. Az átmérőnek kissé kisebbnek és nehezebbnek kell lennie. A súlyozott műanyag és fémkarika súlya 1-2,5 kg között változik. Mielőtt végleges döntést hozna, meg kell próbálnia csavarni a különböző hulauchups tömegét, meghatározva, mely verziójú a gyakorlat kényelmesebb lesz. Az első karika a memóriába hagyható, átadva a lánya örökségének vagy a legjobb barátjának, ha úgy dönt, hogy gondoskodik magáról.

Ha rendszeresen gyakorolsz a karosszériával, akkor érezni fogod magad, ha át kell lépned egy egyszerűbb, de hatékonyabb sporteszköz hatékonyabb verziójára. Talán egy idő után meg kell változtatni, és a második, hogy lezárja hulahup kisebb átmérőjű (kb 90-100 cm), vagy megpróbál, hogy vegyenek részt a masszázs lehetőségek karika, amelyek különböző convexity, görgők, tüskék.

Miért vásárol egy kisebb karikát, úgy tűnik, érthető. Kevesebb átmérőjű - több forgatás, ami intenzív masszázst jelent, eltávolítja a narancsbőrt és az ömlesztett zsírréteget. De miért vesz egy nehezebb keretet? És itt minden logikus: minél nehezebb a héj, annál nehezebb csavarodni és erősebb erő. Egy ilyen kerékről hatékonyabb masszázst kapunk, és a forgatáson és a vízszintes síkon való megtartásánál több energiát költünk, amelyet saját zsírlerakódásainkból veszünk.

Ha megpróbálja megcsavarni a szokásos keretet és 10 perc alatt súlyozni, az elfogyasztott kalóriák számítása során kiderül, hogy a második esetben a kalóriák sokkal többet fogynak, ami azt jelenti, hogy a gyakorlatok hatékonysága sokkal magasabb. Azok számára, akik érdeklődnek a kalóriatartalomtól és az órák időtartamától, ajánlhat "intelligens" hulauchupot, amelyet a gondozó gyártók kalóriaszámlálóval szállítanak.

A karika vásárlásakor figyelembe kell vennie a helyszín paramétereit, ahol tervezni kívánja. Ha ez egy lakás, akkor szobái korlátozott méretűek, és ha figyelembe vesszük a bútorokat is, akkor lehet, hogy nincs túl sok szabad hely.

A vásárlás teljesen biztonságos volt, figyelmet kell szentelni annak az anyagnak a minőségére, amelyből készült. Meg kell érteni, hogy a költségvetési opciókban a megtakarítás előtérbe kerül, beleértve az anyagokat is. Nem kell sokat követelnie az ilyen keréktől, és természetesen jobb, ha nem támaszkodik rájuk. Az alacsony minőségű műanyag gyorsan és könnyedén megtörhető, és a fém - nem megfelelő görbék beszerzésére, a gyártó által nem biztosított. Hidd el nekem, sokkal nehezebb az ovális kerettel foglalkozni, mint kerekével, különösen akkor, ha megpróbálod elfordítani a derekad körül, és nem használod támogatást.

Megvásárlásával egy összecsukható hulahup, ami nagyon könnyű tárolni, emlékeztetni kell arra, hogy hivatkozhat egy ilyen karika nem ajánlott, hacsak nem akarja, hogy megtapasztalják a teljes erővel a Föld gravitációs.

Típusú hulauchup a fogyás

Amikor az első kerekek megjelentek a volt Szovjetunió határán, minden lány azt álmodta, hogy ez a fényes műanyag vagy ezüst alumínium szimulátor otthon van. Ez egy szokásos karika volt, nagyon kényelmes és nagyon kívánatos, mert abban az időben nincs más lehetőség.

Rendszeres karika található az eladáskor. Egy egyszerű kerék ára nem magas, és elsősorban az anyagtól függ. Az ilyen lövedék súlya az anyagtól is függ. A könnyebb változatok (legfeljebb 1 kg) műanyagból vagy alumíniumból készülnek, és az acélból készült kerekek akár 1,5 kg súlyúak is. Ezek a karimák kis átmérőjű csőből készülnek.

Később ment eladó összecsukható karika lehetőségek, amelyek nem állnak egy darab cső, és több részből áll, amelyeket át kell illeszteni egy másik, hogy a kívánt formát szimulátor. Ezek karika kevésbé praktikus, mint az egész, mert ha azok részei kapcsolódnak egymáshoz szorosan ahhoz, a képzés során várhatóan vicces helyzetek. De ugyanakkor ez a fajta csomagolást nagyon kényelmes a tárolás szempontjából (kis helyet vesz igénybe, mert lehet tárolni a polcon valamint más dolog) és a szállítás (könnyen csomagolható és újra nem igényel sok helyet). Az összecsukható karikát magával viheti a túrára, majd a nyaralásod nem lesz az osztályok rovására. A szabadtéri szabadtéri tevékenységeket különösen hasznosnak tartják.

Ha a szokásos keréknek van egy ürege belsejében, levegővel töltött, akkor a speciális műanyagból készült, nehezebb változat lehetővé teszi a töltés feltöltését. Az ilyen kerékcső átmérője nagyobb, mint egy normál hulaohupé. Gyakran élénk színekkel festik, 3 vagy több árnyalattal.

Az ilyen hulauchup a súlycsökkenés elérheti a súlya 2 és fél kilogramm. És annak használata nem ajánlott kezdőknek, mert a szokás, és ennek eredményeként a béna mozgások bőr azonnal borított zúzódások, amelyek nem bizonyítja a képzés hatékonyságát, hanem csupán azt jelzik, kár, hogy a lágy szövetek, ami nem hasznos.

Az ilyen karosszéria hosszúságú és nagy intenzitással történő megfordítása párhuzamosan a súlycsökkenéssel párhuzamosan megzavarhatja a belső szervek munkáját, ezért elővigyázatosnak kell lennie. Itt, mint a gyógyszerekkel, ismernie kell az intézkedést, mert ez nem jelent jobbat.

Masszázs hulahup fogyókúra  lehet a belső kerülete a hátfelület (konvexitás egyszerű legyen és sima felület), vagy további elemek formájában gyöngyök vagy csapok, amelyek gumiból vagy szilikonból. Igen, és a karika magja lehet a különböző lehetőségek műanyag és gumi, általában festett élénk színek vagy virágok.

A golyókkal vagy ovális mozgatható elemekkel ellátott karikákat, amelyek segítségével a szimulátor torzításánál intenzív masszázsra kerül sor, görgőként is nevezik. Néha a gyártók a gömbökbe helyezik a mágneseket, magyarázzák ezt a választást azzal, hogy a mágneses mező pozitív hatást gyakorol az idegrendszerre és az anyagcserére, növeli a vérkeringést, ami hozzájárulhat a még hatékonyabb fogyáshoz.

Hulahup golyó és a tüskék a fogyás, valamint a súlyozott változata igényel némi óvatossággal az osztályban, mert vandálbiztos és érzékeny bőrre is okozhat a megjelenése többszörös fájdalmas zúzódások és vérzéses, még egy nagy tömeget.

Különböző típusú karikákat lehet ellátni egy számláló mechanizmussal, amely rögzíti a fordulatszámot, a forgási sebességet és számolja az elfogyasztott kalóriákat. Ezeket a kutyákat néha intelligensnek hívják. Bár továbbra is vitatható az ilyen akvizíció célszerűsége. A lecke legyen szórakoztató, és ne vezesse az embereket a számok némításához. Az intelligens nem lehet karika, hanem azok, akik ilyen módon jöttek létre, hogy növeljék a szimulátor árát és pénzt szerezzenek rajta.

De az innovatív  puha hulauchup a súlycsökkenéshez  már hasznos hasznot hozó érdemes megszerzés. Sokkal hatékonyabb, mint a fájdalommentes könnyű karika, és nem okoz véraláfutást a súlyozott vagy masszázs változatok a hulaohup. Az ilyen kerék anyaga egy rugalmas polimer, amely különféle alakú, feszített, csomós, stb. A súlyozást az univerzális sportlövészek belsejében lévő acélrugó rovására végzik.

A masszázs egy ilyen karika meglehetősen finom, nem okoz még a vörösséget, nem pedig, hogy sérült. Az ilyen masszázs nem károsítja a belső szerveket, még intenzív edzéssel sem, mert közelebb áll a pihentetéshez. Így a fáradtság eltávolítása a testmozgás, a vérkeringés és az emésztőrendszer javítása.

A laza hóbort a raktározásnál és a szállításnál még kényelmesebb, mint a hajtogatás. Könnyedén megcsavarodhat, vagy egy olyan rugalmas csomóba köthető, amely könnyedén elfér egy hátizsákban vagy kemping táskában, amelyet túrázni, utazni vagy pihenni a természetben. Igen, és a helyiségekben biztonságosan használható, anélkül, hogy félne a bútorok és az üvegfelületek károsodásától.

De a legfontosabb dolog az, hogy egy puha hulauchup megvásárlásával a testsúlycsökkenéshez nem egy, hanem több szimulációs változatot is kapsz. Segítségével különbözõ izomcsoportokat lehet edzõzni, különböző kombinációkban összecsavarozni és a karika rugalmas, de rugalmas anyagát nyújtani, ahogyan a bõvítõ esetében is.

Mint látható, ma mindenkinek, még a legigényesebb vevő is vásárolhat egy kényelmes és egyszerű szimulátort a számok javításához az igényeinek, lehetőségeinek és preferenciáinak megfelelően.

A testsúlycsökkenést mérő osztályok

Nos, eljöttünk a fő kérdésre: hogyan kell megfelelően használni a hulauchup a fogyás? Végül is egy gyermeke is tisztában van azzal, hogy ha vásárolt egy karikát és behelyezi egy sarokba, akkor nem valószínű, hogy egy idő után elvárható a változás az ábrán. Hoop - ez egy igazi sport szimulátor, amely egyszerű kialakításának ellenére szépséget nyújt a testednek. De ez rendszeres órákra vonatkozik.

Ha a cél az, hogy csökkentse derékbőség, távolítsa el a zsírt az oldalról, hogy határozott fenék, csak készüljön fel arra, hogy elérje a kívánt kell foglalkozni naponta legalább 2-3 héttel korábban lehet majd nézni többé-kevésbé észrevehető eredményeket. Ha készítesz egy osztály hibásan, csavaró karika gyorsan unatkozni, és hozza kellemetlen, ezért nem valószínű egy ilyen osztály tart sokáig.

Sok nő érdekli, hogyan kell megfelelõen foglalkozni a kutyapomával a fogyás miatt, mert hozzászoktunk ahhoz a tényhez, hogy a derékban kell forgatni, anélkül, hogy más lehetõségekre gondolnánk. Például, hogy ez a szimulátor segítségével meg lehet erősíteni a szokásos fizikai gyakorlatok (pl. Kanyarok, kanyarok és guggolás) hatását. Az osztályok hatékonyságának fő feltétele az elégedettség. Ie a karikával rendelkező osztályoknak nem csak előnyöket kell hozniuk, hanem örömüket is.

A fitness klubok edzői azt tanácsolják, hogy a kezdő játékosok harcába kerüljenek, hogy türelmet szerezzenek. A kerék forgatásának első órái csak 5 percig tartanak. A bőr- és a testszöveteknek intenzív masszázsterápiákra kell alkalmazkodniuk, hogy ne okozzanak kiterjedt zúzódásokat. Kerülje a kis zúzódások megjelenését nem mindig lehetséges, de az öt perces alkalmakkal való megjelenésük valószínűsége nagyon alacsony. Az órák időtartamát fokozatosan kell növelni, mivel a szervezet aktív körkörös masszázsra kerül.

Nagyon fontos, hogy az órák megfelelő időpontját válasszák. Ha étkezés után fél órával kezd el gyakorolni, először a glükóz belép a szervezetbe, majd 20 perc elteltével az anyag eléri a zsírt. Ebben az esetben csavarja be a keretet nem kevesebb, mint 30-40 perc.

Az étkezés után 2 órával, vagy étkezés előtt egy órával az elkezdett órák gyorsabban elkezdhetik a zsírégetést. Elég lesz 10-20 perc a leckéből, hogy majdnem ugyanazt az eredményt kapja. De nem szabad ezzel foglalkoznunk, mert van olyan cél, amelyet gyorsan el akarsz érni. Így fokozatosan növelni kell az osztályok idejét, ideális esetben 40 percig.

Hogyan kell állni a kerék forgása közben? Először megbízható testtartás megengedett, amelynél a lábak kicsit nagyobbak, mint a váll szélessége. De ebben a helyzetben a test izmainak feszültsége a legkevesebb. Meg kell próbálni a lábak fokozatos csökkentésére, azaz közelebb hozza egymáshoz, enyhén terjedő zoknit az oldalára. A maximális izomfeszességet akkor érheti el, ha összeállítja a lábát. Így a zsírraktárakból nyert energia aktívabban fogyasztódik, és az izomtónus emelkedik.

Minden fizikai tevékenység során fontos, hogy helyesen helyezze a lélegzetet, amely egységes és mély legyen. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az oxigén is aktívan részt vesz a zsírégetésben. Vannak még speciálisan tervezett légzési gyakorlatok, amelyek a zsírégetést sokkal hatékonyabbá teszik.

Ismerje meg, hogyan kell elforgatni a keretet. Ebben az esetben testének ritmikus vibrációs mozgásokat kell végrehajtania egy kis sugárban. Annak érdekében, hogy a kerék forgása ilyen körülmények között megtörténjen, a test izmait meg kell feszíteni. Ez a mechanizmus a mentáldozással a fogyás miatt.

Gyakorlatok a fogyás miatt fogyás miatt

De vissza a gyakorlatokhoz, amelyeket meg kell tenni annak érdekében, hogy az alak vékony és illeszkedjen. Már említettük, hogy a hímvessző hasznos lehet számos szokásos gyakorlatban, amit az iskolai testnevelés óta ismerünk. Sok ilyen elem része az edzéskomplexnek, amelyet a fő edzés előtt meg kell tenni.

A sportolók valójában nem hiába minden edzés kezdődik a bemelegítés, előkészíti az izmokat a terhelés fűtéssel. Ez a foglalkoztatási rendszer segít elkerülni a sérüléseket, és megelőzni a korai fáradtságot és fájdalmas érzéseket.

Ha derékra, hasra és combokra dolgozunk, akkor a bemelegítő elemeknek arra kell irányulniuk, hogy felmelegítsék ezeket az izmokat. Hasznosak lesznek a hátrafelé és hátrafelé, valamint oldalról oldalra, a törzsek fordulataira, körkörös forgatásaira, guggolásaira. Ahhoz, hogy hatékonyabbá tegyük őket, bonyolítja a feladatot a felemeléssel és felemeléssel. Tartsa a lábát a váll szélességében.

Ezeket a gyakorlatokat könnyű karika segítségével lehet elvégezni, de ha 1,5 kg-nál nagyobb súlyt tart, a hulaohupot a fej fölött lévő kezekben tartva nehéz lesz. Ebben az esetben a keretet függőlegesen helyezzük a padlóra, és a lehető legkeményebbre támaszkodva igyekszünk pontosan megtartani a hátát.

Ezután folytassa a derék kialakulását és megerősítse a hasizmokat. És itt mindenki valóban úgy dönt, hogy gyakorlatilag mozdulatlanul állja fel magát a hoolalup forgatásakor, vagy egyidejűleg több gyakorlatot kombinál. Nyilvánvaló, hogy az első leckében az egész hangsúly az, hogy megtanulják megtartani a keretet egy adott síkban, mozgatni a csípőkkel forgó mozgásokat, és a hasat húzni és megfékezni. Ha a kar elforgatási technikáját megfelelően elsajátítják, lehetséges kicsit megnehezíteni a gyakorlatokat, hatékonyabbá tenni őket és összekapcsolni más izomcsoportokat.

A hulaohup forgatásakor különböző mozgásokat végezhet a kezével és lábával. Például megcsavarhatja a halahupot, amely csak egy lábán áll, és ugyanakkor könnyedén el tudja dönteni a csomagtartót, és megpróbálja megtartani az egyensúlyt. A kerék forgása közben lehetséges, hogy a tüdőket előre-hátra vagy oldalra próbálják megtenni. Ebben az esetben ismét meg kell követned, hogy a hátsó lapos.

Hiba azt gondolni, hogy amikor elforgatja a kereket, meg kell állnia egy helyen. Próbálj meg járni egy forgó karon a deréknál, csavarni egy irányban egy karikával, kísérletezni a népszerű táncmozgásokkal.

Változás esetén kissé kanyarodhat a térdben a karika körüli gyakorlatok során, és felemeli a kezét felfelé, és maximálisan megnyújtja őket, mint a "húz" alatt. Aztán leeresztjük a karjainkat a mellkasra, könyökét oldalra terítjük, és tenyerünket szorosan egymás mellé nyomjuk, egyszerre a hasizmokat.

Felzárkózás rendszeresen, akkor lehet gondolni sok különböző mozgások (pl tánc, van még olyan irányban táncol egy karika - hulahupdens), amely segít változatossá tevékenységek és eredményességének javítása.

Eddig azt fontolgattuk, hogy hogyan használhatja a hulauchupot a has és az oldal súlycsökkenésére. Most átjutunk a csípőre, amely zavaros "fülekkel" bosszant. Ha mielőtt forgatnánk a karót elsősorban a derékban, most leengedjük és megpróbáljuk megtartani az alsó testet a combok szintjén. És hidd el nekem, ez sokkal bonyolultabb. Először meg kell próbálnod fél percen át tartani a csípődet, 10-15 percig több megközelítést. Idővel a forgatás időtartama a készség megszerzésével nőni fog.

A fenti feladatok lehetőséget adnak, hogy csökkentsék a kerülete a derék és a csípő, távolítsa el a gyomrot, húzza meg a fenék, csökkenti a narancsbőr megjelenését a problémás területeken. A hulahup azonban nem csak a test egyes területein, hanem a teljes fogyás esetén is fogyasztható. Fél óra intenzív képzés igényel sok energiát, és így egyszerűen aktívan forog a karika a dereka köré, ez idő alatt folyamatosan éget sok kalóriát, beleértve az állandó, a bőr alá zsír formájában.

A testsúlycsökkentés hatékonysága

Felzárkózás a karika ellenére fáradtság és rossz közérzet területén érintkezik a testtel, a szimulátor kapsz egy lökést az energia, ami hasonló csak, hogy a kocogás.

A hulahup osztályok a depresszió és anhedonia hatékony megelőzésének nevezhetők, mivel tökéletesen emelik a hangulatot és elterelik a negatív gondolatokat. Tehát a depresszió elleni küzdelem érdekében kevesebb, kevésbé természetes antidepresszánsokat kell enni csokoládé és édesség formájában, amelyek nem járulnak hozzá a fogyáshoz.

Azonban nincs semmi nagy remény a karikába. Mint minden sportfelszerelés, a hüvelyes szemüveg nem egy mágikus tabletta a fogyásért. A kívánt eredmények elérése érdekében legalább egy hónapig aktívan kell dolgozni. Az ilyen képzés bónusza azonban a cellulitisz megjelenésének csökkenése és az izmok rugalmasságának növekedése abban a térségben, ahol a köröm masszírozta hatását.

Ha a cél az volt, nem csak csökkenti a zsír mennyisége a derekát, a has és fél, hanem jelentősen csökkenti a súlyát néhány foglalkozási hulahupom jobb nem korlátozható. Végtére is, egy racionális alacsony kalóriatartalmú étkezés és további fizikai gyakorlatok (fitnesz, aerobik stb.) Nélkül nagyon hosszú ideig mehetsz erre a célra.

Ez az a pillanat, amely nem veszi figyelembe azoknak, akik negatív véleményeket írnak le fogyásról a fogyásról, utalva arra, hogy az étkezéssel és a testmozgással könnyedén fogyaszthatják a kutyát. Bizonyos értelemben ezek a nők (és néha az a férfiak is, akik szintén képesek kezelni a karosszériát, és testük rugalmasságát biztosítják) helyes. Súlycsökkenés nélkül lehetséges egy karika, de a szám beállításához és a divatos vételhez mindig vékony derék nagyon nehéz.

És mi a lényege, hogy a hulauchup a fogyás érdekében számos fontos szerv és testrendszer munkáját is javíthatja. A súlycsökkenés, az alak korrekciója és a narancsbőr elleni küzdelem sürgőssége ellenére fontos, hogy ne hagyja túlzásba az órákat, így az előny nem véletlenül károsodik.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.