^

Egészség

Allergia kezelése

A bronchiális asztma kezelése: etiológiai és pathogenetikai

A bronchiai asztma esetében az ant-matematikus gyógyszerek felírását meghatározó fő kritérium súlyossága.

Szisztémás glükokortikoid terápia a bronchiális asztma kezelésében

A bronchiális asztmában szenvedő betegek kezelésére a prednisolon és a triamcinolon csoport gyógyszerei a legalkalmasabbak.

Hemoszorpció a bronchiális asztma kezelésében

Hemosorption tekinthető a módszer méregtelenítő (amikor a vér áthalad hemosorbent törölve toxinok) és az immunrendszer (a funkció aktivált limfociták, fagociták, növeli a receptorok számát a kortizol a limfocita membrán felületén).

Helyi glükokortikoid terápia a bronchiális asztma kezelésében

Jelenleg a bronchiális asztmát krónikus gyulladásos folyamatoknak tekintik a hörgőkben, ami hiperreaktivitást és hörgő elzáródást eredményez. Ebben a tekintetben a bronchiális asztma kezelésének fő iránya a gyulladáscsökkentő (alapvető) terápia.

Kirakodás és étrend terápia

Kalória korlátozás (PET) vagy kimért limotherapy - egy teljes absztinencia a táplálkozási korlátozás nélkül a befogadó vizek kisülési periódus követi egy fokozatos átmenet az exogén ellátási (táplálékfelvétel) speciális étrend.

Specifikus és nemspecifikus hyposenzitizáció

A specifikus immunterápia pozitív terápiás hatást fejt ki a pollen bronchiális asztmában - a betegek 70% -ánál, hörgő asztmában - 80-95% -ban, 8 évnél rövidebb betegség esetén.

Membránstabilizáló készítmények

A bronchiális asztma gyulladásának pathokémiai fázisának befolyásolása érdekében a következő eszközöket alkalmazzuk: membránstabilizáló szerek, amelyek megakadályozzák a hízósejtek degranulációját ...

Antihisztaminok

Az antihisztaminok blokkolják a H1-hisztamin-receptorokat (ideértve a bronchiális), ezáltal csökkentve hörgőszűkület kapilláris permeabilitást és ödémaképződést a hörgők, gátolják a túlzott hörgő hisztamin-reakció.

A viszketést eltávolító tabletták: a bőr, az intim helyen, allergiás

A viszketés számos betegséget és körülményt - allergiát, gyulladást, bőrfertőzést és még a belső szerv kórtörténetét is kísérheti. Gyakran a betegek nagyon készek, ha csak csökkentik a bőr viszketését, mert az ilyen érzések egyszerően egyszerűen elviselhetetlenek. Vannak hatékony gyógyszerek - például tabletták a viszketésből?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.