^

Intim problémák és rendellenességek

A szexualitás központi szerepet játszik az ember életében és világnézetében. A nemzetség folytatásának forrását tekintve természetesen a szexualitás az emberi psziché legfontosabb funkciója. Minden személy számára a szexuális identitás az önazonosság alapvető összetevője, a szomatikus alkotmányt tükrözi, fejlődésünk forrása, befolyásolja az érzelmi életet, a társadalmi szerepek teljesítését és még a gazdasági létet is. Szexuális működésünk vagy hiányosságai mélyreható hatást gyakorolhatnak a mentális jólétre, a személyes kapcsolatokra és a kapcsolatokra. Az a személy képtelensége, hogy a szexuális aktivitást szexuális normák formájában nyilváníthassa meg, szexuális kapcsolatban súlyos érzelmeket és szellemi traumákat okozhat.

Efebofília

Az ephebofília egy mentális rendellenesség, egyfajta pedofília. Felnőtt férfi vagy nő szexuális vonzereje a kamaszos gyermekeknek. 

Hidegség

Tekintsük a betegség típusát, annak okait, a diagnózis módszereit, a kezelést és a megelőzést.

Anorgasmia

Ez a betegség a női lakosság többségét érinti. Ami a férfiakat illeti, ez nagyon ritka számukra.

Gyors ejakuláció

Ez egy olyan betegség, amely sok embert érint. Tekintsük a korai magömlés fő okait, a kezelési módszereket és a megelőzés módszereit.

A frigiditás kezelése

Nézzük meg a legkedveltebb és leghatékonyabb módszereket a frigiditás alternatív gyógyszerek, gyógyszerek és egyéb módszerek kezelésére.

A nemi félelem

A szexuális félelem (genofóbia vagy koitofobia) egy teljesen független állapot, és következésképpen fájdalmas egy személy számára, bár ez érthető a pszichológia és az orvostudomány szempontjából.

A szexuális zavarok a nők körében

Sok nő kezdeményezi vagy elfogadja a szexuális kapcsolatot, mert érzelmi közelséget akar, vagy javítani szeretné az egészségüket, megerősítheti vonzerejét, vagy kielégíti partnereit.

10 akadály a női orgazmusban

Ha a szexuális nők nem érik el az orgazmust, akkor rendszerint vádolják a szerelmeseiket. Az orgazmus azonban más okokból "távozhat".

A szexuális izgalom és annak megsértése

A modern szexológia (a szexuális élet tudománya) különösen kiemeli az ilyen sürgető problémákat: a férfi és női szexualitás jellemzői a pszichofiziológiában

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.