^
A
A
A

Gyors ejakuláció

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 17.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A gyors ejakuláció olyan betegség, amely sok embert érint. Tekintsük a korai magömlés fő okait, a kezelési módszereket és a megelőzés módszereit.

A tudományos statisztikák szerint ma a világon minden ember egyharmada gyors ejakulációban szenved. De a statisztika feltételes, hiszen sok ember elrejti ezt a kórt. A korai ejakuláció valóban problémát jelent az egészséges ember számára, mivel negatív hatással van a nemi közösülésre és a kapcsolatokra.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

A gyors ejakuláció okai

A gyors ejakuláció okai két csoportra oszthatók: pszichológiai és élettani, azaz olyanok, amelyek az egészséggel, a működéssel és a szervek struktúrájával kapcsolatos problémák. Annak érdekében, hogy megtudja a korai magömlés problémáit, forduljon szakemberhez, lehet pszichológus, urológus vagy szexoterapeuta. Az orvos vizsgálatot és diagnózist fog végezni a szervezetben, hogy meghatározza a betegség okait. Nézzük meg a gyors ejakuláció alapvető fiziológiai és pszichológiai okait.

A korai magömlés élettani okai:

 1. A glans pénisz megnövekedett érzékenysége a leggyakoribb ok, amely minden korosztályban férfiaknál fordul elő. Ez a patológia megszerezhető (phimosis, balanoposthitis) vagy veleszületett. Jellemzői gyors ejakuláció fokozott érzékenységgel a gügyek pénisz:

Amikor óvszerrel szexelnek, az ejakuláció időtartama hosszabb. Az időtartam emelkedik a mesterséges kenőanyag használata esetén is. Ezért speciális óvszereket ajánlunk anesztetikumokkal és kenőanyagokkal.

 • Általános szabályként az ejakuláció nem előfordul a nemi közösülés előtt, és ha igen, csak azért, mert a tag súrlódása a fehérneműről vagy az óvszer felállításáról szól.

A gyors ejakuláció és a megnövekedett érzékenység közötti kapcsolat megbízható meghatározásához ajánlott kenőanyagot érzéstelenítővel (prolongator) megvásárolni, és a pénisz fejére 10-15 perccel a szex előtt alkalmazni. A kenés mellett használhatja a Lidocaine aeroszolt is, amelyet gyógyszertárakban értékesítenek. Ha a kenőanyag használata megnövelte a nemi közösülés időtartamát, még néhány percig is, akkor a korai ejakuláció túlérzékenységgel jár.

Az érzékenység által okozott gyors ejakuláció kezeléséhez vegye igénybe a körülmetélést, mivel ez a leghatékonyabb kezelési mód. A körülmetélés során távolítsa el a fitymust, ami 2-3 alkalommal növeli a nemi közösülés időtartamát. Egyébként a körülmetélés növeli az ejakulációt bárkinek, még akkor is, ha ejakuláció nem merül fel.

Ha a túlérzékenységet fimózis vagy balanopostitis okozza, akkor a körülmetélés az egyetlen megoldás a problémára. Abban az esetben, ha az ember fél a körülmetéléstől, vagy elutasítja ezt az eljárást, az orvosok javasolják, hogy lubikánsokat használjanak anesthetikumokkal vagy lidokainnal ellátott aeroszolokkal.

 1. Krónikus vesiculitis - a szeminárius hólyagok gyulladása által okozott gyors ejakuláció. Felhalmozják az alkotó sperma spermát. A buborékok falai vékonyabbá válnak, és nagyon érzékenyek lesznek. Ezért enyhe szexuális izgalom vezet ejakulációhoz. A krónikus vesikulitisz mindig egyidejűleg alakul ki a prosztatagyulladással, ami a prosztata gyulladása. A probléma kezelésének átfogónak kell lennie. A vesiculitis fő tünetei, amelyek gyors ejakulációt okoznak: 
  • Az ejakuláció hullámos, néha a szexuális aktus meghosszabbodik, de egyes esetekben az ejakuláció nagyon gyorsan előfordul. A betegség fokozatosan fejlődött, mielőtt az embernek nem volt gondja az ejakulációval.
  • Az ejakuláció még az izgalomtól való szexuális közösülés előtt is előfordul. Ugyanakkor az első nemi kapcsolat gyorsan halad, és a későbbiek tovább tartanak.
  • Az alkoholfogyasztás a szex előtt nem javítja a helyzetet, hanem éppen ellenkezőleg, súlyosbítja a folyamatot. Az óvszer, az érzéstelenítő kenőanyag használata nem befolyásolja az ejakulációt.
  • A szexuális kapcsolat nem hoz örömet, fájdalmas érzést okoz, és az orgazmus érzése megrepedt.
 1. A belső szervek elváltozása és munkájuk megzavarása - ez az ok csak egy sor vizsgálaton és a tesztek leadásánál diagnosztizálható. Az agykérgi és szubkortikális (szerzett és veleszületett) struktúrák megsértése hátrányosan befolyásolja a reproduktív rendszert és a szexuális funkciókat. A lumbosacra gerincvelő károsodása, a csont trauma, az urológiai jellegű gyulladásos betegségek és a medence belső szervei is gyors ejakulációt okoznak.
 2. A hormonális természetűek megsértése - hormonális egyensúlyhiányt okoz, ami gyors ejakulációt okoz. A patológiát a tesztoszteron hiánya, a prolaktin és az endokrin rendellenességek fokozott termelése okozza.
 3. Mérgezés - az alkohollal, nikotinnal és más toxinokkal végzett krónikus mérgezés alacsonyabb szexuális együttlétet eredményez, és az a tény, hogy a férfi gyorsan cumiz. Néha gyors ejakuláció fordul elő az antibiotikumok és gyógyszerek alkalmazása miatt.

A gyors magömlés pszichológiai okai:

 1. Félelmek - rossz első szexuális élmény, ne félj, hogy örömet a partnere, nevetségessé, elutasítás és egyéb félelmek okozhat lelki problémákat, amelyek befolyásolják a szexuális életet, és időtartama közösülés. Csak egy pszichológus tud gyógyítani egy ilyen rendellenességet.
 2. Rendszeres stresszes helyzetek. Azok a férfiak, akik teljesen elkötelezettek dolgozni, alváshiányban, állandó stresszhelyzetekben és depresszióban szenvednek - olyan szexuális problémákat szenvednek, amelyek a korai ejakulációhoz kapcsolódnak.
 3. A gyors elszívódás leggyakoribb oka a túlzott leadás. Ez benne rejlik olyan fiatal fiúk, akik csak szexelni kezdtek. De előfordulhat az idő előtti ejakuláció felnőtteknél, tapasztalt férfiakban. Az agykéreg egyik részlegében fellépő túlzott mértékű felerősödése miatt fokozódik a feszültség, amely ejakulációhoz és orgazmushoz vezet.
 4. Bizalmas kapcsolatok hiánya a partnerekkel. Ez a pszichogén tényező a korai ejakulációt okozza az együttélés elégtelensége, a romantikus kapcsolatok és az árulás félelme miatt. Az ejakulációval kapcsolatos problémák olyan férfiaknál fordulhatnak elő, akik csak a szexuális célt szolgálják.
 5. Külső ingerek - a gyors ejakuláció a szex miatt kedvezőtlen környezetben alakulhat ki. Ebben az esetben az ember tudat alatt gyorsan befejezni a szexuális aktust, és felgyorsítja az ejakulációt. Ez a leggyakrabban fiatal fiúknál fordul elő, és ebben az esetben nehéz meghatározni a gyors magömlés igazi okait.

A gyors ejakuláció fő tünetei a pszichológiai okok miatt:

 • Szabálytalan szexuális élet vagy első szexuális élmény.
 • Az idő előtti ejakuláció miatt problémák merülnek fel az erekcióval, ezért nem mindig lehetséges második szexuális aktus végrehajtása.
 • Az absztrakt témákkal kapcsolatos gondolatok gyakran az erekció eltűnéséhez vezetnek. Az alkohol használata hátrányosan befolyásolja az erekciót és az ejakuláció képességét.

A gyors ejakulációt okozó pszichológiai problémák az ember korával vagy szexuális tapasztalattal járnak. De ha rosszabbá válnak, akkor kezelésre van szükségük. Az ilyen jellegű problémák kezelése segíteni fog egy pszichológusnak vagy nemi terapeutanak. Ami a korai ejakuláció fiziológiai okait illeti, a diagnózis és a vizsgálatok átvétele után megoldható. A gyors ejakulációval járó problémák nem vezethetnek be, mert egy ember önbecsülésének, a partnerrel való kapcsolatnak destruktív hatása van, és katasztrofális következményekhez vezethet.

trusted-source[7], [8], [9], [10], [11]

Miért gyors az ejakuláció?

Miért fordul elő gyorsan az ejakuláció, és hogyan lehet megbirkózni ezzel a problémával? A korai magömlés okainak meghatározásához diagnosztikát kell végezni. Határozza meg a gyors ejakuláció valódi okait. Ehhez az orvosnak meg kell tartani az index meghatározása a minőségi szex, mivel igen gyakran problémák korai magömlés álcázott andrológiai betegségek (betegségek a férfi nemi szervek, a megbetegedett érintő reproduktív rendszer).

A diagnózis külső vizsgálatból, a nemi szervek ultrahangvizsgálatából és a végbélvizsgálatból áll. Bizonyos esetekben az embernek számos vizsgálatra van szüksége a hormonok és a fertőző és gyulladásos betegségek meghatározására. A pénisz vérellátását (az erekciós zavar kizárása) és más diagnosztikai módszereket kötelező feltüntetni.

Nézzük meg a diagnosztikai táblát, amely segít meghatározni a korai magömlés tüneteit (Korai ejakulációs tünetek PESS score).

 

Nem nehéz

Enyhén nehéz

Nagyon nehéz

Nagyon nehéz

Rendkívül nehéz

Mennyire nehéz késleltetni az ejakulációt?

0

1

2

3

4

 

Majdnem soha

Az esetek kevesebb mint 25% -a

Az esetek mintegy felében

Az esetek több mint 75% -ában

Majdnem mindig

Van ejakuláció, mielőtt azt akarod?

0

1

2

3

4

Vannak-e valaha ejakuláció a minimális ingerlés után?

0

1

2

3

4

 

Nem igazán

Némileg

Erősen

Nagyon

Rendkívüli módon

Úgy érzi, frusztráció miatt az ejakuláció előfordul, mielőtt azt akarod?

0

1

2

3

4

Mit gondolsz, mennyire elégedetlen a partnere a szexuális problémád miatt?

0

1

2

3

4

Hány szexuális aktus közül 10 végződött korai magömléssel?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

Több mint 5 perc

2-5 perc

Kevesebb, mint 2 perc

Kevesebb, mint egy perc

A bevezetés előtt

Meddig tart a szexuális közösülésed?

0

1

2

3

4

 

Jól

Rendszerint

Nem igazán

Rosszul

Nagyon rossz

Hogyan reagálna, ha egész életében élnie kellene ezzel a problémával?

0

1

2

3

4

A teszt eljuttatásakor ki kell értékelnie az eredményeket, ehhez összegezze a válaszokat.

 • <10 pont - korai ejakuláció hiányzik;
 • 10-18 pont - enyhe fokú korai ejakuláció;
 • 18-25 pont - a gyors magömlés átlagos mértéke;
 • > 25 pont - súlyos korai magömlés.

Csak a diagnózis után, egy sor vizsgálattal és orvosi vizsgálattal meg tudja tudni, miért következik be gyorsan az ejakuláció és gyógyítja meg.

Gyors ejakuláció a nemi közösülésben

A gyors ejakuláció a nemi közösülés során betegségek vagy pszichológiai okok miatt jelentkezhet. Mindenesetre ez a probléma negatívan befolyásolja a partnerek közötti kapcsolatokat, mivel a nő továbbra is elégedetlen az ilyen gyors szexuális együttlét miatt, és egy ember számára ez az önbecsülés csapása. De a szexuális korai ejakuláció nem mindig tekinthető patológiásnak. Mindez a probléma gyakoriságától és mértékétől függ.

Korábban azt hitték, hogy a szexuális közösülés, amely kevesebb, mint 20 másodperc, kóros a gyors ejakuláció miatt. De ez a kijelentés teljesen megsemmisült, mivel a szex időtartamát számos tényező befolyásolja. A problémás és az orvosi ellátás igénylése ejakulációnak számít, ami enyhe ingerlésnek köszönhető. Ebben az esetben az ejakuláció a nemi közösülés előtt jelentkezik.

Első pillantásra az ejakuláció meglehetősen primitív, de valójában nagyon bonyolult folyamat. Ebben a folyamatban részt vesz a központi idegrendszer, valamint az érzelmi és reflex mechanizmusok. Leggyakrabban a zavarok oka pszichológiai tényezők. Nincs példa a férfi kora és a korai ejakuláció között. Ez a probléma mind a 20 éves fiúk, mind az érett férfiak előtt áll. Tehát, ha a probléma kora korban következik be, akkor általában a túlzás és a nemi közösülés érzékelése okozza. Azonban a felnőttkori férfiak esetében a gyors nemi érintkezés és ejakuláció prosztata vagy más betegség okozható. Mindenesetre ez a probléma orvosi ellátást igényel.

Gyorsan felszívódás a maszturbáció során

A gyors ejakuláció a maszturbáció során rendszerint azért jelentkezik, mert a pénisz péniszének megnövekedett érzékenysége van. De a maszturbáció okozhatja a korai ejakulációt. Természetesen a maszturbáció ténye nem befolyásolja a nemi közösülés időtartamát, de a technika nagy jelentőséggel bír. A maszturbáció, vagyis az önmegelégedettség vagy a maszturbáció a szex. A srácok általában 12 és 17 évesen kezdik maszturbálni.

Leggyakrabban izgalom és későbbi maszturbáció merül fel pornó vagy bármilyen más erotikus tartalom megtekintése miatt. Ebben az esetben a pénisz stimulálása erekcióhoz vezet. De néhány esetben a fickó a WC-hez megy, és megpróbálja gyorsan megbirkózni az izgalomval, ami szintén ejakulációhoz vezet. Ha ez nagyon gyakran megtörténik, akkor a tudatalatti szinten kialakul a szokás, hogy a pénisz stimulálása és rövid stimulálása ejakuláció.

Az ejakuláció reflex vagy válasz egy mentális, mechanikus vagy vizuális ingerre. Például, ha egy fiatalember 13-kor kezdődik, és hetente háromszor maszturbál, akkor egy évig 150-170 alkalommal végződik. És ha az orgazmus nagyon gyorsan megtörténik, akkor a test és a pénisz hozzászokik hozzá, és kialakul egy reflex, ami miatt a nemi közösülés során az ejakuláció nagyon gyorsan megtörténik. Vagyis a maszturbáció során az ejakuláció nem fordul elő előbb, mint 10-30 percen belül.

A maszturbáció hiánya kórosnak tekinthető, vagyis az embernek minden esetben önmegtartóztatásban kell részt vennie. Ennek oka, hogy mihelyt egy partnerrel szexuális kapcsolatot tartanak, a test a lehető leghamarabb megpróbálja megszabadulni a spermától. Vagyis a maszturbáció hiánya, akárcsak a feleslegessége, gyors ejakulációhoz vezet. Bizonyos esetekben egy férfi felbukkan, mielőtt a péniszbe behelyezte a hüvelybe, mert a test reagált és gyorsan megszabadult a spermiumtól.

Ki kapcsolódni?

Mi a teendő a gyors ejakulációval?

Mi a teendő a gyors ejakulációval és hogy lehet-e kórtani ezt a kórt a leggyakoribb kérdés azoknak a férfiaknak, akik nem tapasztalták először a korai ejakuláció problémáját? A probléma kiküszöbölése érdekében meg kell találni az okát, azaz diagnosztikát és számos vizsgálatot kell végezni. A gyors ejakuláció okai lehetnek élettani és pszichológiai jellegűek. Nézzünk meg néhány ajánlást, amelyek segíthetnek a gyors ejakulációban.

 • Használjon óvszereket speciális kenéssel, ami meghosszabbítja a nemi közösülés időtartamát.
 • Ismerje meg a vizelés megújítását és késleltetését. Hasonló gyakorlatok a húgyhólyag izomfeszítő eszközével, segít megelőzni a gyors ejakulációt.
 • Közvetlenül a szex előtt lehet maszturbálni. A statisztikák szerint a második szexuális aktus meghosszabbodik.
 • Legyen körülmetélés - ez az eljárás növeli a szexuális együttlét időtartamát 2-3-szor vagy annál több.

A fenti javaslatok segíthetnek a probléma megoldásában a korai ejakuláció során. De bizonyos módszerek kategorikusan tilosak a teljes körű szexuális funkciók visszaállításához. Ne fogja meg a kezét a húgycső, mint azért, mert ez a spermát visszatér ondóhólyag és a húgyhólyag. Ennek eredményeként, kezdődik torlódás a prosztatában, amely elvezet krónikus prosztatagyulladás, megzavarják a funkció a záróizom berendezés a prosztatában és a okozhat retrográd ejakuláció (ejakuláció megsértése, amelynél ondófolyadék kibocsátott fordított irányban). Ha a fenti ajánlások egyike sem segített, orvosi segítséget kell kérnie egy urológustól vagy szexológustól.

A gyors ejakuláció kezelése

A gyors ejakuláció kezelése a betegség diagnosztizálásával kezdődik. A betegség okainak meghatározásához diagnózist végzünk. Ha a korai ejakulációban szenvedő férfi állandó szexuális partnerrel rendelkezik, akkor ő is részt vesz a vizsgálat és a diagnózis során. A korai magömlés megalapozott okaitól függően az orvos kiválasztja a kezelés lehetőségét. Ez lehet:

 • Drogterápia.
 • Az ejakuláció mikrosebészeti korrekciója.
 • Fizioterápiás kezelés.

A másodlagos gyors ejakulációt konzervatív módszerrel kezeljük. Ami a másodlagos tünetekkel járó korai ejakulációt illeti, a betegség valódi oka kezelésében megszűnik. Ha a közösülés problémáját az urethritis vagy a prosztatagyulladás okozza, akkor a kezelés alatt a nemi időtartam megnő. A kezelést azonban csak olyan szakorvos vizsgálata után lehet kijelölni, aki foglalkozik a férfiak szexuális diszfunkcióinak diagnózisával és kezelésével. A kezelés főbb módszerei:

 1. A pszichológiai, viselkedési és szexuális terápia vezetése egyértelműen felismeri az orgazmus megjelenését és ellenőrzi az ejakuláció időtartamát.
 2. A korai ejakulációt okozó gyulladásos és fertőző betegségek kezelése.
 3. Konzervatív kezelési módszerek túlérzékenység kezelésére óvszer segítségével kenőanyagok és érzéstelenítő kenőcsök. Kábítószerek kerülnek a pénisz fejére és a karmos területre, 10-20 perccel a nemi közösülés előtt.
 4. A gyors ejakuláció pszichológiai okok miatt a kezelés farmakoterápiás módszereit alkalmazzák. Ehhez használjon antidepresszánsokat, szorongásgátló szereket és egyéb eszközöket a nemi közösülés hosszának növelésére.
 5. Akupunktúra, fizioterápiás módszerek és reflexológia alkalmazása.
 6. Sebészeti kezelési módszerek alkalmazása. A páciens mikroszkóposan körülmetélt fityma, műanyag frenulum és a pénisz fejének denerválása.
 7. Sebészeti kezelés az idegek részleges metszéspontjával, amely biztosítja a pénisz érzékenységét. A műtétet szakképzett szakembernek kell elvégeznie, mivel nagy a kockázata a pénisz érzékenységének és az orgazmus gyengülésének állandó csökkenése.

Alternatív gyógymódok gyors ejakulációhoz

A gyors ejakuláció alternatív eszközei meg tudják gyógyítani a korai ejakuláció problémáját. Az alternatív gyógymód sajátossága, hogy otthon használhatók. Nézzünk meg néhány alternatív receptet, amelyek segítenek a gyors szexuális kapcsolat kezelésében.

 • Készítsen gyógyszeres izzást a dogrose gyümölcseiről, a gyógynövény gyökereiről, a kétlevelű liláról és a repce gyógynövényéről. Vegye ki a gyógynövényeket egyenlő részeken, öntsön forró vizet, és ragaszkodjon 15-30 percig. 1/4 csésze naponta kétszer 1-2 hónapon át heti szünettel.
 • Keverjük össze a közös grapefruit növényt, az anyafejet, a karót és a borsmentát egyenlő arányban. Öntsük a gyógynövényeket forró vízzel, és hagyjuk 10-20 percig. Ajánljuk, hogy az étkezések előtt 1/2 csésze levest vegyen. A kezelés időtartama 2-4 hónap.
 • Vegyék egyenlő részekből egy dogrose, fű anyajegy, kalendula és háromlevelű karóra gyümölcsét. A könnyű használhatóság érdekében a fű őrölhető és speciális zsákokban vagy szűrőkben főzhető. A levest 3-4 hónap alatt 1/4 csészében kell inni.

Ha a gyors ejakulációt a pszichológiai rendellenességek okozzák, akkor ajánlatos megelőző kurzust végezni egy nemi terapeuta vagy pszichológus számára kezelésükért. Nem feltétlenül szükséges a napi önképzés, amelyet reggel és este kell megtenni, a betegség problémájára összpontosítva. Rendszerint a pszichológiai okok miatt a gyors ejakulációval járó problémák alvászavarok, ingerlékenység társulnak. A korai ejakuláció kezelésére nyugtató tulajdonságokkal rendelkező növényeket használnak. Nézzünk néhány alternatív gyógymódot a gyors magömléshez.

 • Forraljuk fel a forró vizet egy evőkanál hopkagylóval és egy evőkanál anyatejjel. Ragaszkodjon a gyógynövényekhez hat órán keresztül, majd törje. Naponta háromszor ajánljuk a húsleveset a fél hónapban.
 • Egy evőkanál vinca hideg vízzel, és tartsa a gőzfürdő 30-40 percig. Ezután a levest szűrni kell, és reggel és este 5 cseppet kell venni öt napig. Ezután három napos szünetet kell tartania, és ismételje meg a kezelést.
 • 25 g gyökér lovagot öntsünk forró vizet és pároljuk 30 percig. Amint a leves lehűl, fojtsa le, és vegye 1/3 csésze naponta háromszor.
 • 10 g patája gyökeret öntsünk egy pohár forró vizet és tartsuk a vízfürdőben 30-40 percig. Levest vegyen egy kanál hat alkalommal kopogtatás előtt minden étkezés.

Vegyük észre, hogy a gyors ejakuláció kezelésére alternatív gyógymódokat egy év alatt kell tartani a tartós terápiás hatás érdekében.

trusted-source[12], [13], [14], [15], [16]

Gyors ejakuláció előkészítése

A gyors ejakuláció előkészítését gyógyszerként használják a korai ejakulációhoz. Tekintsük a leghatékonyabb gyógyszereket, amelyeket a betegeknek a korai ejakuláció kezelésére írnak fel.

 • Dapoksetin

Ez egy szelektív rövid hatású inhibitor. A gyógyszert gyors ejakuláció kezelésére használják 18 évesnél idősebb férfiaknál. A gyógyszer 3-5 alkalommal hosszabbítja meg a szexuális kapcsolatot. A gyógyszer hatása az agy receptorainak blokkolásán és a szerotonin felszívódásán alapul. A hatóanyag a beadás után 15-30 perccel kezdi meg hatását, és hatása a szervezetre 2-3 óra. A gyógyszer alkalmazásának optimális hatása 30 perc és 2 óra között következik be.

A gyógyszer alkalmazásának fő jelzése a gyors ejakuláció kezelése. A dapoxetine ellenjavallt olyan betegeknél, akiknek allergiás reakciói vannak a laktózra, májbetegségekre és a szív- és érrendszerre. A gyógyszer nem megengedett olyan gyógyszerekkel, amelyeket depresszió és néhány antibiotikum kezelésére használnak. A Dapoxetine és más gyógyszerek kölcsönhatásának részletei megtalálhatók a gyógyszer utasításaiban, vagy forduljon orvosához. Ami a mellékhatásokat illeti, a gyógyszer hányingert okozhat.

A Dapoxetine tabletta formájában kapható, naponta egyszer kell bevenni a gyógyszert, és csak orvoshoz kell fordulni. A gyógyszer szedése előtt ajánlott ellenőrizni a vérnyomást. Ha az indexek alacsonyak, akkor tilos a Dapoxetine bevétele.

 • Erektil

A merevedési zavar és a gyors ejakuláció kezelésére alkalmazott gyógyszer. Ennek a gyógymódnak az a sajátossága, hogy visszaállítja a test képességét egy hosszas szexuális közösülésre és javítja az erekciót. A gyógyszer ajánlott 50 mg-ot, egy órával a nemi közösülés előtt. Ha az adagolást nem követi, az erekció számos mellékhatást okoz. A gyógyszer miatt a fejfájás, a szédülés, a hasmenés, az émelygés, az izmok és ízületek fájdalmai lehetnek. A mellékhatások kezelése végett le kell hagynia a gyógyszer szedését és orvosi segítséget.

A gyógyszer ellenjavallt azoknál a betegeknél, akik fokozott érzékenységet mutatnak a gyógyszer összetevőivel szemben. Ha túladagolás tünetei jelentkeznek, ami hasonló a mellékhatásokhoz, tüneti kezelést kell végezni. Különös gonddal a gyógyszert szív- és érrendszeri betegségekben, penile deformitásban és leukémiában szenvedőknek szánják. A gyógyszert csak egy orvos írhatja fel az egyedi adagolás kiválasztásával.

 • Konegra

A gyógyszer gyors ejakuláció és merevedési zavar kezelésére. Tevékenységének alapelve szerint ez a gyógyszer hasonló a fentihez. A Konegrát egy órával a szexuális aktus előtt, 50 mg-ot veszik. A gyógyszer egyedi tolerálhatósága miatt a dózis 100 mg-ra emelhető vagy 25 mg-ra csökkenthető. A gyógyszer szinte nem okoz mellékhatásokat, kivéve a fejfájást, a szédülést, a látásromlást és az orrdugasztást.

A gyógyszer ellenjavallt azoknál a betegeknél, akiknek egyéni intoleranciája van a hatóanyag hatóanyagaival szemben. A 18 év alatti betegek számára a Konegra tilos. A dózis be nem tartása esetén a gyors ejakuláció kezelésére szolgáló gyógyszer túladagolás tüneteit okozza. Túladagolás esetén tüneti kezelést kell végezni.

Cure a gyors magömléshez

A gyors ejakuláció gyógyszere hatékony eszköz a korai ejakuláció elleni küzdelemben, vagyis rövid szexuális kapcsolatokban. A statisztikák szerint minden ember legalább egyszer az életében, de szembesült a probléma gyors ejakuláció. Ez a probléma nemcsak a szexuális élet kudarcát okozza, hanem a partnerek közötti kapcsolatot és a férfiak önbecsülését is érinti. A gyors ejakulációs gyógyszerek és számos terápiás technika kezelésében segíthet. Nézzük meg közelebbről, hogy mi a gyors ejakuláció gyógymódja.

 • Sealeks

Gyógynövény a gyors magömléshez növényi alapon. A Sealex biológiailag aktív adalék. A készítmény összetétele magában foglalja a ginzeng gyökereit, amely fokozza a libidót, a fokhagyma kivonatot az immunitás és a zöld tea kivonat erősítésére a vivőképesség és a test tónusának javítására. A gyógyszer nemcsak a szexuális közösülés meghosszabbítását segíti elő, hanem javítja az erekciót is, vagyis kettős hatással van a férfi testre.

 • lidokain

A topikus hatás érzéstelenítője, amely hatékonyabb a gesztes penis érzékenységével. A gyógyszer elve az, hogy csökkenti az érzékenység küszöbét, és megakadályozza az idő előtti magömlést. A lidokain a csecsemő fejére kerül az érintkezés előtt, és ez csökkenti az érintésre való érzékenységét. Az érzéstelenítő hatása 40-50 perc. A gyors ejakuláció kezelésére a gyógyszert aeroszol formájában szabadítják fel, amelyet kényelmesen permeteznek a nemi szervre.

 • Viagra, Levitra és Cialis

Gyógyszerek, amelyek növelik a hatékonyságot és meghosszabbítják a szexet. A gyógyszerek sok hosszú távú szexuális aktust biztosítanak az embernek. Annak ellenére, hogy az első cselekedet gyors lesz, a későbbiek hosszúak lesznek, azaz megakadályozzák a korábbi ejakulációt.

Nem ajánlott magának gyógyszert vásárolni a gyors magömlés kezelésére. Ezért a vásárlás előtt orvoshoz kell fordulnia, és meg kell ismernie a gyógyszer előnyeit és hátrányait. Ezenkívül egyes gyógyszerek káros hatással vannak az emberi szervezetre, mellékhatásokat okoznak, és csak orvosi célokra szabadulnak fel.

trusted-source[17], [18], [19], [20], [21], [22], [23], [24]

Hogyan lehet elkerülni a gyors ejakulációt?

Hogyan lehet elkerülni a gyors ejakulációt és meghosszabbítani a nemi közösséget? Először is meg kell határoznia a gyors magömlés okait, és ehhez orvosi segítséget kell kérnie. Az orvos elvégzi a diagnosztikát és a vizsgálatokat, hogy meghatározza a rövid szexuális együttlét okait, és hatékony kezelést ír elő. De a gyógyszeres kezelés mellett nagyon fontos az ilyen típusú rendellenességek megelőzése.

 • Az egészséges életmód vezetése és a stressz elkerülése - ez az első szabály a korai ejakuláció megelőzésére.
 • A természetes cigin és magnéziumban gazdag ételeket és ételeket enni.
 • Rendszeresen gyakorolni, gyakorolni és szabadban kell lenni. Ez lehetővé teszi a szervezet összes rendszerének és szervének működését, valamint segít az idegi feszültség kiküszöbölésében is, ami az egyik legfontosabb oka a gyors magömlésnek.

A fent leírt megelőző módszerek tiszteletben tartása kedvező prognózist ad a kezelésnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a gyors ejakuláció megelőzése csak az első epizód után szükséges. Mivel bizonyos esetekben a pszichológiai hangulat közösülés előtt (izgalom, stressz, alkohol intoxikáció, félelem, stb) hozzájárul a merevedési zavar és a gyors magömlés.

A megelőzéshez csak pszichológiai módszereket alkalmaznak, azaz nem gyógyszert. A megelőzést szexuális terapeuta vagy pszichológus végzi. Bizonyos esetekben a gyors elszívódás kezelésére ajánlott a maszturbáció módszere. Nagyon fontos az orvosi kölcsönhatás. Tehát az ejakuláció időtartamát befolyásolhatják a korábban továbbadott betegségek vagy gyógyszerek.

A gyors ejakuláció minden ember számára bármilyen korban problémát jelent. A korai ejakuláció pszichológus, nemi terapeuta és urológus által kezelt betegségnek számít. Napjainkig a modern orvostudomány megtanulta, hogy gyors szexuális kapcsolatot kezeljen mind orvosi, mind pszichológiai és fizioterápiás módszerekkel. Függetlenül a probléma okaitól, a gyors ejakulációt kezelni kell, mivel maga a betegség sem tűnik el, hanem éppen ellenkezőleg, előrehalad és patológiás formát ölt.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.