^
A
A
A

10 akadály a női orgazmusban

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Ha a szexuális nők nem érik el az orgazmust, akkor rendszerint vádolják a szerelmeseiket. Az orgazmus azonban más okokból "távozhat".

Ő "ölni" maguk a tisztességes szex, vagy éppen édes gyengeségük képviselői.

Szoros fehérnemű

A feszítők és a fűzők természetesen szexinek tűnnek. Azonban megakadályozzák Önt abban, hogy élvezhesse a szeretetet. A kényelmetlen, összehúzódott mellkasi és alsónemű ruházat megzavarja a vérkeringést. Az edényben lévő nyomás nem éri el a maximális értéket (ami az orgazmus szükséges feltétele), és ennek eredményeképpen izgalom, de sajnos nincs elégedettség.

Flabby izmok

A hüvely izomzatát rendszeresen pumpálni kell, valamint a sajtót és a feneket. Ellenkező esetben idővel elsorvadnak, és nem képesek kellemes érzéseket kelteni (az orgazmus a hüvely és a méh izmainak összehúzódásával érhető el). A paradoxon, de a bensőséges izmok legjobb edzése éppen ugyanaz a nem. A képzés alternatív módja a vildilding - a nők egészségének javítását célzó speciális gyakorlatok egy csoportja. Az osztályokat otthonról vagy egy edző vezetése alatt lehet tartani az edzőteremben.

trusted-source[1], [2]

Szabálytalan szex

A bensőséges izmok mindig jó állapotban vannak, a szexet hetente legalább háromszor kell tanulmányozni. Ellenkező esetben a hüvely elveszíti rugalmasságát, a mirigyek gyenge kenést eredményeznek stb. és hasonlók.

Teljes gyomor

A szexben való részvétel, "teljes" fogyasztása után nem ajánlott nem csak azért, mert a folyamat során a szerelmesek kellemetlen érzeteket tapasztalnak. A veszély a másikban rejlik. Az élelmiszer-emésztés megnöveli a vérellátást, vagyis a test "fókuszpontja" a gyomor-bélrendszer, nem pedig a nemi szervek. Mi történik, ha hiányzik a vérellátás az intim zónában, már le van írva. A szakértők tanácsot adnak, hogy három órával a tervezett nemi közösülés előtt étkezzenek. A szexuális aktus előtt a szerelmesek csak néhány afrodiziákust tudnak enni.

Vegetosovascularis dystonia

Orgazmus „ment” messze és hosszú, csak annyi, hogy egy kis hiba az idegrendszer, amely felelős a szívritmust, szabályozza a hőt a szervezet fenntartja vérnyomás stb Ezért azoknak a nőknek, akik panaszkodnak a szexuális együttélés elégedettségének eltűnéséről, orvos tanácsát kell kapniuk.

Dohányzás

Igen, ez így van. A nikotinfogyasztás hatalmas felsorolásában megjelenik az anorgasmia.

Alkohol

Annak ellenére, hogy a hatása alatt alkoholos italok, a nők kezdik azt hinni, gyakrabban a szexről, de a végén egy szórakoztató este majdnem kész lemondani az első sarkon, a szex közben, hogy kevés munkát. Még az alkohol sem befolyásolja a mozgások koordinációját. Az olyan italok, amelyek "fokozatot" tartalmaznak, a női testen érzéstelenítő hatásúak. Az érzékenység erogén zónák jelentősen csökken, és az orgazmus elérésének és egy nő és élettársa, van hosszú ideig (a legtöbb esetben eredmény nélkül) próbálni.

trusted-source[3]

Orvosi készítmények

A vérnyomás csökkentésére, a nyugtatókra, az antidepresszánsokra, a görcsoldókra és a vízhajtókra kifejtett hatások egy nagyon érdekes mellékhatást mutatnak, amely valamilyen oknál fogva nem szerepel az utasításokban. Ezeknek a gyógyszereknek az összetevői "megölik" az orgazmust, és csak akkor jön vissza, amikor egy személy befejezi a gyógyszert. Fontos: ugyanazok a mellékhatások antiallergén és vírusellenes porok és tabletták.

Puha játékok

A gyermekjátékok és a női orgazmus között erős kapcsolat van. A pszichológusok arról beszélnek, hogy a gyermekek "tabuja" milyen hatással van egy felnőtt tudatalattijára. Ha látni egy plüss nyúlat, medve, stb, a hölgyek visszatérnek a gyermekkorukba. És gyerekkorukban nem volt orgazmusuk, természetesen nem volt.

Hideg lábak

A női lábak hőmérséklete befolyásolja az orgazmus erejét. Ezt a felfedezést nemrég a holland tudósok tették ki, akik azzal érvelnek, hogy a szerető lábai melegebbek, annál valószínűbb, hogy eléri az öröm csúcsát. Ezért kell a lábmasszázs szerves része a szerelem előjátéknak.

trusted-source[4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.