^

Hajdina diéta: előnyök és hátrányok

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 27.11.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A hajdina diétára vonatkozó megjegyzések tele vannak köszönettel a túlsúly megszabadulása miatt. És a harag, hogy itt, azt mondják, annyira kellett elviselni monoton hajdina menüt. De mit nem tehet a fogyás? Nézzük meg a hajdina diéta előnyeit és hátrányait annak érdekében, hogy jobban megértsük, mi vár ránk az élelmiszer-rendszerrel.

trusted-source[1]

A hajdina diéta elhanyagolható előnyei

  1. A hajdina diétával, a hajdina szemek jó telítettségének köszönhetően a karcsúsító embernek nincs olyan érzései, mint a gyengeség, a szédülés és a szervezet fáradása.
  2. Hajdina - kiváló adszorbens, és segít eltávolítani a szervezetből származó toxinokat
  3. A fő cél - a súlycsökkenés - a hajdina diéta nélkülözhetetlen. Átlagosan 14 napig a hajdina esetében egy személy több mint 7-10 kg súlyt veszíthet.
  4. A hajdina mennyisége nem korlátozható. A másik kérdés az, hogy nem sokat eszel, különösen só és cukor nélkül.
  5. Sokan azt írják a véleményükben, hogy a hajdina diéta után javítják a bőr, a körmök és a haj megjelenését. A lányok azt is mondják, hogy a hajdina után a cellulit lerakódása jelentősen simított.
  6. Miután legalább hetente ültél a hajdina, majd átállt a szokásos ételekre, a súly még mindig hosszú ideig tart. Nem vagy jobb.

Ellenjavallatok a hajdina diéta

A hajdina diétára vonatkozó ellenjavallatok a mínuszokra is vonatkoznak. Bár az ellenjavallatok nélkül történő étkezés nem történik meg. Így ellenjavallatok a hajdina monoratsionu azzal a céllal, hogy növekszik vékony :

Azonban az utolsó 2 pontot lehet tulajdonítani a feltételes, mert a terhesség és a szoptatás a hajdina nem ülhet 2 hét (teljes hajdina mono-diéta), és 1-2-ik nap -, hogy kirak a szervezetben. Előzetes konzultáció az orvosával, természetesen. Élvezze a fogyását!

Hajdina Mono Chips

  • Korlátozások az étrendben: ülni egy hajdina a fogyás unalmas és íztelen. Ehhez jött létre a könnyű hajdina diéta, amikor a hajdina kombinálható más termékekkel: kefir, zöldségek, gyógynövények.
  • Miután gyakoroltuk a hajdina étrendet, legfeljebb egy hónapra visszatérhetsz, hogy ne túljutsd a testet monoton étrenddel. Semmiféle fogyás nem érdemes ilyen áldozatot.
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.