^

Diák Malakhov: mi a lényeg?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Malakhov diéta - ez nem csak rövid távú fogyás. Ez a rendszer a dömping túlsúly és a test javítása 2-3 évig. Más szavakkal, Malakhov étrendje életmód.

Malakhov étrendjének alapja

Egészséges ételek, füstmentes ételek és kulináris élvezetek, frissen facsart gyümölcslevek.

A test helyreállításához Dr. Malakhov azt javasolja, hogy a kirakodási napokat a gyümölcsökön és a zöldségeken helyezzük el.

Mit néz ki a diéta Malakhov számára?

Reggeli

Friss gyümölcsök, például őszibarack vagy szőlő

Ebéd

Zöldség párolt a vízen vagy nyersen. Alternatívaként a zöldségek - hajdina zabkása, vízbe forralva, vagy áztatott éjszakai szemek a hajdina

Frissen facsart gyümölcslével moshatók le.

Vacsora

Saláta friss zöldségből és gyümölcsből, vagy csak zöldség saláta, vagy csak gyümölcssaláta. A megerősítéshez - diófélékhez vagy babhoz. Erőt és energiát adnak neked

Fogyni Malakhov diéta megfelelően, egyszerűen és kényelmesen! Amint a súlya visszatér a normális szintre, elkerülhetetlenül vissza fog térni a normális és a hangulathoz, valamint az általános jóléthez. Nem pusztán a pszichológusok azt mondják, hogy egy boldog személy és személyes életének, karrierjének és társadalmi kommunikációjának nagyon sikeres.

Malakhov étrendjének eredménye

  1. Súlycsökkentés ideális, stabil, stabil eredményekkel
  2. Növelje az általános hangot
  3. Minden testrendszer beállítása
  4. Megszabadulni bizonyos elhízással kapcsolatos betegségek
  5. Jólét és jó hangulata

Tilos Malakhov diétás termékek

Malakhov étrendje a mi akaratunk, melynek célja az alkoholtartalmú italok, valamint teák, szódavíz és kávé megtagadása. Továbbá meg kell tagadnunk (saját jóra) a húst, a csokoládé termékeket, az édes lisztet. Malakhov étrendje nem tartalmazza a füstölt és sült ételeket az étrendben, valamint a kolbászokat, zsetont és konzervet.

Felhatalmazott Malakhov diétás termékek

  • zöldségek
  • Kashi
  • gyümölcs
  • Levek és ezek kombinációi

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Diák Malakhov: mi a reakció a szervezet?

Gyakorló diéta Malakhov, mi fut a szervezet megújulását folyamatok létrehozása a tápcsatornában, normalizálja a bélflórát, telíti a test hasznos enzimek az emésztést és az asszimiláció az élelmiszer.

Továbbá, Malakhov étrendjének gyakorlása során létrehoztuk az idegrendszert a jó munkához, erősítve az immunitást.

A Malakhov diéta folyamatában megemeljük létfontosságú energiáinkat, megteremti az ízlelőbőrök munkáját, és teljesen másképpen kezeljük az egészséges étrendet, elutasítva a káros élelmiszereket és ételeket.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.