^

Hajdina diéta: néhány egyszerű módja annak, hogy diverzifikálja a menüt

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A hajdina diéta az egyik leghatékonyabb, leginkább hasznos és gyors mono diéta, amely lehetővé teszi, hogy fogyjon. De sokan visszajelzést kapnak tőle, mint egy unalmas és monoton étrend a fogyásért. Néhány érdekes receptet kínálunk a hajdina diéta számára. Segítségükkel diverzifikálhatja az étrendet.

Hajdina diéta: hajdina és zöldségek

A lényeg: Nem csak meleg hajdina rozsot eszünk, hanem zöldségeket is adunk hozzá, hogy jobb ízt és szagot kapjunk

Jellemzői a hajdina diéta zöldségekkel

A fő dolog - túlélni az első 2 napot, és akkor biztosan pszichológiailag kényelmes fogyni. A zöldségek együtt a hajdina - kiváló forrása a hasznos és tápláló rost. Ez a kombináció a menüben biztosan segít a gasztrointesztinális traktus aktivitásának aktiválásában. A hajdina kiváló adszorbens, és segít eltávolítani a szervezetből származó toxinokat.

Az étkezés időtartama

10-12 nap

Eredmény

Húzza súlyát 2 kg-ról 5 kg-ra

trusted-source[1]

A hajdina mono-diéta és a zöldségek receptje

1., 2. Nap a hajdina diéta

200 g hajdina töltse fel forró vízzel, takarja le a fedelet, és hagyja az éjszakát. Reggel 4 részre osztjuk az adagot és megeszünk egyet. Cukor nélkül inni zöld tea. A fennmaradó 3 rész hajdina evő a nap folyamán. Áram nélkül gáz is megengedett.

3., 4. Nap a hajdina diéta - főtt zöldségekkel

A hajdinát ugyanúgy főzünk, forró vízzel öntjük, és 12 órán át fedjük le a fedelet. Reggel főzött zöldségeket adunk hozzá a hajdina zabkása (de nem burgonya!) Lehet paradicsom, sárgarépa vagy hagyma. Az ételeket gyógynövényekkel is díszítheti.

És ízletes, és jó, ha lefogy ez a menü. Mindent 4 részre osztunk és eszünk a nap folyamán.

5., 6. Nap a hajdina diéta - friss zöldségekkel

A hajdina ugyanúgy készült, mint az első napokban. Most azonban a hajdina minden befogadására is friss zöldségekre támaszkodunk. Például uborka vagy paradicsom. Kívánatos só nélkül, amelynek tulajdonsága, hogy megtartja a nedvességet a szervezetben.

A zöldségeket akár 200 grammra is lehet fogyasztani fogadásonként - ez elegendő ahhoz, hogy a hajdinával együtt csodálatos érzést kapjon a jóllakottság és ugyanakkor fogyasszon.

7. Héjas édes diéta zöldségekkel

Most már nem csak az előző módon elkészített hajdina, hanem zöldségek (nyers vagy főtt), valamint növényi olaj is engedhetjük meg magunkat. Vagy olívaolaj. A testsúlycsökkenés azonban fontos, hogy ne töltsön túl az olajat - naponta legfeljebb 2 evőkanál adhat hozzá.

Az italokból örömmel élvezhetjük a kávét és a tejet. De cukor nélkül.

Slim boldogan

Ez minden. Önnek csak 7 lehetősége van arra, hogy testét és súlyát testreszabja egy olyan csodálatos terméknek köszönhetően, mint a hajdina. De mi van akkor, ha 7 nap túl sok az Ön számára, és csak egy-két nap alatt kell lefogyasztania? Ebből a célból a következő receptet ajánljuk a hajdina diéta számára.

Expressz diéta a hajdina

A lényeg: köszönhetően csak a hajdina fogyasztásának, biztosítja a felesleges folyadék visszavonását a testből, és így - fogyás.

Hogyan kell főzni a hajdina

Öblítse le és szárítsa meg a hajdina. Nem egészíti ki üvegét forró víz (1-2 pohár), és hagyja egyik napról a másikra a fedél alatt. Egyél a nap folyamán. Ne sózza meg, és ne kezelje a hajdina, főleg fűszereket. Nekik van az a tulajdonságuk, hogy megtartják a folyadékot a testben, ami azt jelenti, hogy a súly is a helyén marad.

Az ásványvizet cukor nélkül, gázzal vagy zöld tea nélkül is el lehet fogyasztani, de legfeljebb másfél literet naponta.

Tartam

2-e felhúzás

A hajdina expressz étrend eredménye

Legfeljebb 1-2 kg naponta - legfeljebb 4 kg. Az eredmény legalább gyors lesz, de nem tart sokáig. Ha persze a súlycsökkentés célja nem más diéta, ugyanaz az egészséges.

Élvezze a súlyát!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.