^

Diákok

A 7 és 17 év közötti gyermekkori orvosok és tanárok három korosztályra oszthatók: középiskolás, középiskolás és középiskolás. Mindegyiknek megvan a maga sajátossága, amelyet a szülőknek tudniuk kell.

Melyek a leggyakoribb iskolás gyerekek? Milyen fiziológiai folyamatok jelentkeznek a pubertás időszakában? Milyen problémák merülhetnek fel, amikor az iskolások gyengén étkeznek, kevés mozgást, és elhanyagolják a személyes higiéniai szabályokat? Hogyan viszonyuljon az iskolás gyermekek lehetséges pszichológiai jellemzőihez és a fizikai és pszicho-érzelmi egészséggel kapcsolatos problémákhoz?

Egészséges táplálék az iskolások számára 6 és 17 év között

Tudjon meg többet a közelítő napi termékkészletről és az iskolás korú gyermekek és serdülők adagjairól.

Hogyan taníthatsz gyermeket írni?

Hogyan taníthatnánk meg egy gyermeket a fiatal szülők problémájára. A gyerekek megtanulják olvasni sokkal gyorsabban, mint írni, és semmi köze sincs. Szóval hogyan taníthatsz gyermeket írni, kompetensen és gyönyörűen?

A stressz jelei egy gyermekben

Legtöbbünk hajlamos a gyermekkorra nézni, mint az életünk legegyszerûbb idõpontjában, különösen a felnõtt korban. De ez nem teszi kevésbé valóra a saját gyermeke stresszét. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy gyermekeink sok stresszt kapnak, és sok oka van ennek. De néha ezt nem értjük.

Az iskola első napjai: 9 hasznos tipp a szülőknek

Az iskola első napjai izgalmasak nem csak neki, hanem a szülőknek is.

1. Fokozatú gyermek: hogyan segítsen neki alkalmazkodni?

Az első osztályban lévő gyermek kezd gyorsan megbetegedni. Ez azt jelenti, hogy alkalmazkodik a szokatlan körülményekhez: megnövekedett stressz, új gyermekek kollektívuma, tanárok, a nap új rendszere. Ezért az első osztályozót nagyon óvatosan kell kezelni, de határozottan - végül is neki kell segítenie, hogy beléphessen egy új élet ritmusába.

Hogyan kell tanítani egy gyermeket, hogy boldog legyen?

Ahhoz, hogy megtanítsa a gyermeket, hogy boldog legyen, meg kell tapasztalnia ezt az érzést. A gyermek 7 éves koráig 90% -kal emocionálisan kapcsolódik az anyához, 14 éves koráig 40% -kal tovább érezte ezt a kapcsolatot. De a gyermek megpróbálja másolni a szülők érzelmeit és viselkedését. Ezért meg kell tanulnia néhány egyszerű igazságot arról, hogy boldog legyen.

Mennyire helyesen táplálja az iskolás fiút?

Az iskolai tanulmányok sikerei nagyban függnek attól, amit a gyerek eszik. De sok szülő túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy gyermekét racionális táplálékkal látja el, gazdag tápanyagokban. Mindkettőt gyengítik, csak zöldséget és gyümölcsöt adnak nekik, vagy túlszárnyalják, és megpróbálnak tányért adni a fia vagy a lánya több húsával. Mennyire helyesen táplálja az iskolás fiút?

Iskoláslány: hogyan aludni aludni?

Gyakran a gyermek rosszabbul tanulhat és rosszabbul érezheti magát, ha az elemi ... Nem elég aludni. Még akkor sem tud aludni, ha bedobja a tanulóit pontosan 22 órakor. Az iskolás rossz alvásának okai eltérőek lehetnek: rosszul helyezett párna, nem elég szellőző helyiség, a lakás túl forró vagy túl hideg ...

Hogyan csökkenthető az első iskolai hónapok stressze?

Az új tanév kezdete radikálisan befolyásolhatja a törékeny gyermekek pszichéjét, a stressz csökkentheti a gyermek hatékonyságát a társadalomban és a tanulásban. A tanulmány első hónapjai rendkívül nehéz lehet mind a gyermekek, mind a szülők számára. Még azok a gyermekek is, akik valóban iskolába akarnak menni, fokozott aktivitást és stresszt kell alkalmazkodniuk, elkerülhetetlenül az iskolai élethez.

Nyolc egyszerű tipp a gyermek elhízás ellen

Az elhízott vagy túlsúlyos gyermekek száma riasztóan növekszik. Az extra font növeli a súlyos egészségügyi problémák kockázatát, mint például a cukorbetegség, a szívbetegség és az asztma. A gyermek elhízása szintén növeli az érzelmi stresszt a gyermek törékeny pszichéjén. A túlsúly miatt a gyermeket gyakran kiüti és nem akar vele játszani, ami alacsony önbecsüléshez és depresszióhoz vezethet. De segíthet a gyermeke fogyni és fenntartani az egészséges testsúlyt.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.