^

Hasplasztika

A hasi bőr rendellenességei súlycsökkenés, életkor változás, terhesség; a hasi izmok flabbsága és túlnövekedése, ami a belső szervek elhagyásához vezet; gyengeséges bőrstandák; A nem esztétikai hegek hasüregén való jelenléte más sebészeti beavatkozások után? Mindez javítható az abdominoplasztika révén!

Hasplasztika: műtét, gyakorlatok, cérnák, maszkok

Egy lány számára a szép alak nem kevésbé fontos, mint a csinos arc. Minden embernek megvan a maga szépségkritériuma, de általánosan elfogadott fogalmai közé tartozik a hosszú lábak, a vékony derék és a lapos has.

Az abdominoplasztika szövődményei

Az elülső hasfal műanyaga rendkívül hatékony beavatkozás, de bizonyos körülmények között veszélyes szövődmények kialakulásához vezethet.

Az abdominoplasztika és a zsírleszívás kombinációja

Kiviteli alakok hasplasztika és zsírleszívás különböző kombinációi és kiválasztása a sebész alapuló megértése a funkciók a befolyásolja az eredményeket a hasplasztika zsírleszívás amelyek rejlő különösen elvégzett művelet.

Az abdominoplasztika jellemzői az elülső hasfalon lévő hegek jelenlétében

A jelenléte hegek a hasfal jelentősen befolyásolja planirovshie technika és működését, mivel a létezését „avascularis” területek hegszövet belüli kivágott fülek jelentősen rontja a vérellátása, és vezet a súlyos szövődmények.

Függőleges abdominoplasztika

A vertikális abdominoplasztikával a sebész függőleges bemetszést alkalmaz a hasi középvonal mentén, a horizontális hozzáféréssel együtt, amely klasszikus vagy stresszoldali abdominoplasztikára jellemző.

Stressz és mellékgyulladás

Stressz-laterális abdominoplasztika olyan betegek esetén javallt, amelynek fő összetevői a hasfal elülső vannak petyhüdt bőr deformáció és relaxációs myofascial rendszer.

Klasszikus abdominoplasztika

A klasszikus abdominoplasztika elvégzéséhez szükséges legfontosabb feltételek: a hipogasztrikus régióban a lágyrészek jelentős feleslege a túlterhelt bőr-zsírszövet jelenlétével ...

Az abdominoplasztika sebészeti elvei

Az elülső hasfal műanyaga jelentős kozmetikai és funkcionális hatást fejt ki, de veszélyes postoperatív szövődményekhez is vezethet.

Az abdominoplasztikában szenvedő betegek elsődleges vizsgálata

A vizsgálat során vannak hegek az elülső hasfalon, a stretch sávok száma, eloszlása és megjelenése, az elhízás mértéke és a herniális kiemelkedések jelenléte.

Javallatok abdominoplasztikára

A jelentős növekedés a hasi tartalmát terhesség alatt eredményez függőleges és vízszintes hiperinfláció mozgásszervi periíigamentosus réteg megjelenése diasztáz- rectus izmok és a bőr nyúlik.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.