^
A
A
A

Tolórúd egy kézzel lejtőn

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Szükséged lesz:

A rúd (súlya csak az egyik végén) és a pad

Kezdeti pozíció

Tegye a súlyzót a padlóra, a sarok egyik végét a sarokban. Vegyél néhány könnyű palacsinta a másik végére. Helyezze a padot jobbra. A hátul a sarokba néz, álljon a nyak jobb oldalán és hajlítsa előre, hogy a törzs szinte merőleges a padlóra. Tartsa a sávot közvetlenül a palacsinta mögött a bal kezével. A jobb kar és a térd a stabilitásra pihenhet.

Megjegyzés: Tartsa a használaton kívüli karját a vállánál a vonal mentén, a nem stabil térdre a maximális stabilitás érdekében.

Alapvető mozgás

Lassan húzza a sínt balra, amíg a súlyok meg nem érintik a mellkasát.

Megjegyzés: Ne forgassa el a házat! Koncentráljon a nyak felemelésére.

Végső pozíció

Engedje le a keresztlécet a padlóról 2,5-5 cm-re.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.