^
A
A
A

Megszabadulni a gyomor zsírszegényitől

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Az alábbiakban bemutatott edzésprogram megerősíti a legnagyobb izomcsoportokat, amelyek lehetővé teszik a zsírégetést és az anyagcserét. Ezeket a gyakorlatokat körkörös képzésnek tekinti, pihentetés nélkül, mozgásból egy feladatból a másikba. Végezzen el két vagy három kört, amelyek mindegyik után 60 másodperccel nyugszanak. Tegyük ezeket a feladatokat a heti 3 napra, pihenjen egy nap az edzések között.

Nyomja meg a súlyzók

Álló helyzet, a lábak kissé meghajlottak, vegyél fel egy pár súlyzót, és tartsd őket térdre, hátra hajlítva. Egyenes mozdulattal egyenesen húzzon fel súlyzókat a mellkasodra. Nő a zokni, majd gyorsan "dobja" súlyzók a vállak, könyök emelt. Emeljük fel a súlyzókat a fejed felett, majd engedjük le és visszatérjünk a kiindulási helyzetbe. 6-8 ismétléssel.

T-alakú nyomócsövek

Vegyél fel egy pár súlyos súlyzót, a tenyér nézzen egymásra, és vegye a kiindulási helyzetet a push-up-okhoz. A hagyományos felnyúlások végrehajtása a legfelső pozícióban felemeli az egyik súlyzót, és a törzset ugyanabba az irányba forgatja. Az arca elfordul, a kezek egyenesek. (A testnek hasonlítania kell a T betű alakjára). Menj vissza a kiindulási helyzetbe, és ismételje meg, ezúttal felemeli a másik kezét. 8-10 ismétléssel.

Vissza támadások és hajlamok

Álló helyzet, egyenes karok súlyzókkal. Vegyünk egy lépést hátra és hajlítsuk lábát 90 fokos szögben. Visszalépve helyezze a súlyzót a vállára. Alsó kezek, visszatérve a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg a mozgást, ez az egyik a másik lábával. Végezzen 6-9 ismétlést mindegyik lábával.

Torzó ülő helyzetben

Pozíció ülő, lábak hajlítva. Fogja meg a súlyzó végeit, és tartsa a mellkas előtt. Húzza le a lábakat a padlóról, és keresztezi őket úgy, hogy egyensúlyba kerüljön a fenékkel, miközben kissé eltérően viselkedik. Fordítsa a testet oldalról a másikra, miközben megpróbálja megérinteni a súlyzókat a padlóra. Hajtsa végre 8-10 fordulatot minden irányban.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.