^
A
A
A

Twisting a Christian Slater-től

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Dupla eredményeket

A színész Christian Slater, Michael George edzője minden edzés során 10 perces edzést végez a hasi izmokban. És bár különböző gyakorlatokat végeznek, ez a kedvencük. George találmánya (ahogy valószínűleg már kitaláltad), ezzel egyidejűleg megerősíti a ferde és a felső hasi izmokat.

Hogyan kell csinálni:

  • Hazudjon a hátadon, lábak hajlítva, lábak a padlón.
  • Helyezze bal kezét a fejed mögé, hogy az ujjaid könnyedén megérintse a bal fül mögött található kupakot, helyezze jobb kezét a gyomrára.
  • Húzza ki a bal lábát és emelje fel kb. 3 cm-t a padlóról.
  • Ezután hozza a bal könyökét a jobb térdre, és levágja a fejét és a vállát a padlóról.
  • Csinálj két 15-25 ismétlést mindkét oldalon.
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.