^

Gyakorlatok az oldalak súlycsökkenésére

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 25.06.2018
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Az igény, hogy végeznek gyakorlatokat a fogyás oldalán fordul elő, ha a felesleges zsírt koncentrálódik a térségben a külső és belső ferde, és a derék nem csak tisztán látható, de szinte nem volt kimutatható. És a legmeggyőzőbb bizonyíték az ilyen "állományok" jelenlétére az a túlterhelés, hogy a farmerek felhúznak, és a derekukra cipzük őket.

Hatékony testsúlycsökkentés az oldalról

Vannak hatékony gyakorlatok a karcsúsítás az oldalad? Igen, vannak ilyen gyakorlatok, és elég sokan vannak: állni készen állni, ülni és feküdni. De azonnal figyelmeztetni kell, hogy a gyors súlycsökkenés gyakorlatai ugyanazok, egyszerűen szisztematikusan kell végrehajtani (azaz naponta), az ismétlések számának folyamatos növekedésével. Vagyis először minden edzés 10 alkalommal, pár nap alatt - 12-15-szer, a hét végére - 20, majd két-három nappal meg kell adnia az ismétlések számát, így akár 30-40 alkalommal is. A terhelés fokozatos növekedése nem ad erősséget, és elősegíti a zsírok hatékonyabb égetését az oldalakon.

Először is, a karcsúsító gyakorlatokat függőleges helyzetben végzik:

 1. Állj fel, tegye a lábát a vállak szélességéhez, hajtson karjait és emelje fel a fejed. Az 1-2-3 rovására, hogy három lejtőt a jobb oldalon (növelve az amplitúdót), a 4 - egyenesbe. Aztán ugyanaz történik a bal oldalon. Öt példány mindkét oldalán.
 2. A helyzet megváltoztatása nélkül emelje fel a karjait a fej fölé, és gyengéden hajlítsa le az egyik oldalra, tartsa a lejtőn lévő pozíciót a számlához ötig, majd lassan kiegyenlítse és ugyanezt tegye meg a másik irányba. Ismételje meg ötször.
 3. Ugyanaz a helyzet, de tegye a kezét az övére. A hátsó hajlítás nélkül a test felső részét derékszögben előre kell dönteni, majd a torzó sima 360 fokos körkörös törzsmozgató mozgását végezzük. Ismételje meg 5-ször minden irányban.
 4. Álljon fel egyenesen a falhoz, 25 cm távolságra tőle, a lábak váll szélessége mellett, karok hajlítva a könyök előtt a mellkas, tenyér nyitott a külső. A forgatásokat a trönkök felső részének ("csavarodás" a derékban) készítik el - mindkét kezével a fal síkjával érintkezik, váltakozva minden irányban. Az ismétlések minimális száma 10.
 5. A függőleges sík elhagyása nélkül forduljon az arcához és a kezei tenyerei felé támaszkodva, hogy a lábak visszahajlítsák a mahi-t, egyenesen visszahajolva. Minden láb - 10-12 mahov.

trusted-source[1]

Gyakorlatok karcsúsító has és oldalak számára

Gyakorlatok az oldalak karcsúsításához, éneklés:

 1. Üljön a padlóra, hátra egyenes, hosszúkás lapos lábak, kezek a fej mögött; hogy a lehető legtávolabb visszautasítsa a csomagtartót, tartsa a pontszámot 5-10-re; vissza a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg 10-15 alkalommal.
 2. Anélkül, hogy megváltoztatná a pozíciót, térdre hajlítsa a lábakat, és emelje fel őket, visszaszorítva a testet, 5-10 másodpercig tartsa az egyensúlyt. Visszatérés a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg 10-szer.
 3. Ha ugyanabban a helyzetben maradnak (hosszúkás lapos lábak együtt), forduljanak jobbra és balra a csomagtartó felső részével, mindkét kezük tenyerével megérintve a padlót a háta mögött. Ismételje meg 10-15 alkalommal.

Gyakorlatok karcsúsító has és oldalak, végre hazudott:

 1. Feküdj a hátadon, a lábak térdre hajolnak, lábak a váll szélességében, zárt "a zárban" a fej mögött, a könyök oldalra néznek. Emelje fel a fejét, a vállát és a vállszíját a padlóról, és tartsa a pontozást 5-10-re, anélkül, hogy meghajolná a nyakát, és nem érintette volna az állát a mellkasával. Visszatérés a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg 10-szer.
 2. Anélkül, hogy megváltoztatná a pozíciót, egyidejűleg emelje fel a fejét, a vállát és a vállát, jobbra fordulva, megpróbálja megérinteni a jobb térd bal könyökét. Térjen vissza az eredeti pozícióba, majd ismételje meg az ellenkező irányba. Az egyes oldalak ismétléseinek száma nem kevesebb, mint 10.
 3. Álljon a rackbe a padlóról (push-ups) a padlóról, hajlítsa meg a jobb lábát a térdben, húzza a bárdot a gyomorhoz, majd emelje fel a lábát és egyenesítse ki; térjen vissza a kiindulási helyzetbe, majd végezze el ugyanezt a bal lábával. Ismételje meg 5-ször minden lábával.
 4. Anélkül, hogy megváltoztatná a pozíciót, térdre hajlítsa a jobb lábát, és térdre próbálja elérni a jobb könyökét. Visszatérés a kiindulási helyzetbe és hasonló műveletek végrehajtása a bal lábával. Ismételje meg 5-ször minden lábával.
 5. A jobb oldalán fekszel, hosszúkás lapos lábak, a jobb könyökre helyezve. A bal lábaddal (10-15-ször) felfelé és lefelé mozog. Állítsa be a pozíciót - feküdjön a bal oldalon -, és tegye meg ugyanezt a jobb lábával.
 6. A pozíció megváltoztatása nélkül emelje fel a hajótestet és a csípőt a padló felett, tartsa a testet a könyökön és a lábak oldalfelületeit összekötve. Tartsa a pozíciót a számlán 10-re. Módosítsa a pozíciót a másik oldalra.

Az univerzális kardio-terápia esetében az egyetemes jogorvoslat jó ugrás kötél: elég 2-3 perccel ugrani az alaptanulmányok elvégzése előtt. És még egy kötelező testmozgás a gyors súlycsökkenés érdekében (a "derék" problémás területek "masszázsával" együtt) - a sporthorog forgása (normál vagy súlyozott). Elvileg elegendő öt percig csavarni a hula-karikát reggel és este, de nem azonnal étkezés után.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.