^
A
A
A

4 tanács, hogyan lehet megtalálni az álmai hasát

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

  • Egyél naponta 6 alkalommal

Azok, akik naponta háromszor eszik (vagy például kihagyják a reggelit), éhség támadásokkal szembesülnek egész nap. És amikor elkezdenek többet enni, azonnal elkezdenek zsírosodni. Annak érdekében, hogy ellenőrizhesse éhségét, tervezzen három ételt és három szilárd snacket minden nap. Természetesen csak a megfelelő termékeket kell választania.

  • Használjon étrendet a 12 termék hasi izmainak

Van azonosított 12 termék, amely segít, hogy töltse ki a gyomor szivattyú az izmokat, megőrizhetik egészségüket és megszabadulni az éhség. Először is, ez a mandula és más diófélék, a bab és más hüvelyesek, spenót és más zöldségek, tejtermékek, zabpehely, tojás, pulyka és más sovány húsok, mogyoróvaj, olívaolaj, kenyér, teljes kiőrlésű kenyerek és gabonafélék, száraz fehérje, szamóca és más bogyók. Mindegyik étkezésnél legalább 3 terméket vegyen be, és el fogja érni a célját.

  • Adjon meg egy változatot a gyakorlati programban

A testsúlycsökkenés és a lapos gyomor megtalálása érdekében aktiválni kell a zsírégetés természetes mechanizmusát: izmait. A legjobb módja, hogy ezt -, hogy összekapcsolják erősítő edzés (súlyok up), aerob testmozgás (futás, kerékpározás, kosárlabda) és gyakorlatok a hasizmok és a hát izmai (has, hogy göndör).

  • Hívja feleségét vagy barátnőjét, hogy csatlakozzon hozzád

Számos tanulmány kimutatja, hogy egy állandó képzést nyújtó partner jelentősen növeli annak esélyét, hogy ragaszkodni fog a gyakorlat tervéhez. Ugyanez vonatkozik az új táplálkozási tervre is. Tehát egyesítsd az erőfeszítéseidet. Mit veszítesz ettől? Csak túlzott hasi zsír és egészségkárosodás társul hozzá.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.