^

Egészség

Fizikoterápia

Gyakorlatok komplexje, terhességi terápia a krónikus és obstruktív bronchitishez

A bronchitisz gyakorlása segédkezelési módszer, a kezelés felgyorsítására, a vidámság feltöltésére, a betegség utáni helyreállítására. Tényleg járul hozzá a levegő lélegzése, és hogyan?

A hátsó bankok a bronchitis felnőttek és gyermekek kezelésére

Az idősebb generációnak az orvosi készleteikben a bankok köhögés esetén tüdőgyulladást helyeztek hátra. Nagyon hasonlítanak a bankok alakjához, de lekerekített alja van. Kapacitása 30-70 ml.

Hogyan lehet a masszázs bronchitis: vízelvezető, vibráló, lehet, spot

Ez a terápiás masszázs alapelveinek köszönhetően javítható: a vérkeringés, a nyirokmirkuláció, az anyagcsere és a trópikus szövetek javulása.

Fizioterápiás gyakorlatok a gyomor -bél traktus betegségeiben gyermekeknél

A fizikai gyakorlatok befolyásolják az emésztést a központi idegrendszeren keresztül a motor-viszcerális reflexek. A speciális fizikai gyakorlatok javítják a vérkeringést a hasüregek szervezeteiben, hozzájárulva a stagnálás csökkentéséhez és a normál motor működésének visszaállításához.

Gyermekek bélbetegségeinek fizioterápiája

A gyermekek bélbetegségeinek fizioterápiáját a rendellenességek típusától függően kell előírni. A székrekedés és a székrekedés irritábilis bél szindrómájában az alábbi ajánlásokat dolgozták ki.

Electropuncture

Elektropunktúra - a biológiailag aktív pontokra gyakorolt hatás olyan alacsony frekvenciájú árammal, amelyek kimondottan gátló, fájdalomcsillapító, hiposzenzitív, antianginális hatásokat mutatnak.

Alváshiányos terápia

Az utóbbi években egyre inkább megvitatásra kerül a depriváció (alváshiány) kezelésének lehetősége a depressziós állapotok kezelésére. A legtöbb kutató javasolja ezt a módszert mind az endogén depressziós támadás kezdeti szakaszában, mind a terápiásán rezisztens depresszió esetén.

Higiéniai és terápiás torna

Alkalmazott reggeli higiénés gimnasztika és terápiás torna. Az 5-15 percig tartott reggeli higiénés gimnasztika nagy egészségértékű, és magában foglalja az egyszerű gimnasztikai és légző gyakorlatokat, valamint a relaxációs gyakorlatokat.

Akupunktúra

Az akupunktúra a reflex fizioterápia egyik módja. A módszer az egyes bőrterületek filo- és ontogenetikai összefüggésein alapul, idegi és humorális rendszereken belül, belső szervekkel.

Rezgő relaxáció

A vibrómasszázs relaxáció az emberi testre gyakorolt hatás, amely változó amplitúdójú és alacsony frekvenciájú rezgéseket eredményez.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.