^

A tesztoszteron és a nők

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A tesztoszteron nagyon fontos a nők számára. Fontos nem csak azért, mert mindenki szeretni szeretne a hormon aktív részvételével. A tesztoszteron mellett még sok érv van.

A tesztoszteron és a nők egészsége

Ha egy nő 30 éven át petefészek műtéten esett át, akkor néhány év után a nők 70% -ának százalékában a hormonszint csökken. Ez majdnem ugyanaz, mint a menopauza. A szomorú adatok.

Különösen aggasztó, hogy a nők régóta megtévesztik az egészségüket. A barátaink, sőt az orvosok is elkezdenek biztosítani önöket, azt mondják, rendben van, ha a művelet körülbelül 30 éves korában történik. Azt mondják, hogy a petefészkek még mindig normálisak és minőségi munkát végeznek akár 50 évig is. Ne higgye el, az ilyen szavak olyan emberek téveszméi, akiknek valószínűleg nincs információjuk.

Orvosi szakértők úgy vélik, hogy a hormonok csökken kritikusan alacsony szintre annak a ténynek köszönhető, hogy eltávolítása során a méh befogott és vágja a méh artéria, ami rossz vér fog folyni, hogy a petefészkek. Tehát rosszul dolgoznak és tesztoszteront termelnek.

Szakértői vélemény

Ha egy nő beindul ösztrogénterápiára, akkor a testben korábban szabadon forgalomba kerülő tesztoszteron és a teljes mennyiség - csökken, ami negatív következményekhez vezet. Az ösztrogén növeli a fehérje-globulin mennyiségét, amely megköti a nemi hormonokat.

A globaulin a többi szerephez képest nagyon nagy számban van, ami a tesztoszteron legfontosabb dózisa. Ez megmagyarázza, hogy miután a hysterectomia a legszebb lányok és nők elveszítik az izomtömeget, testük lusta és csúnya lesz.

A tesztoszteron hiánya miatt az izmok csökken, a testzsír hozzáadódik, elveszik a szexuális vonzerő, az izgatottság és az érdeklődés az ellenkező nemben. Ki kéne ezt mondania?

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9]

Állítsa be a hormonellátást

A félreértés az, hogy az embereket ilyen műveletek szomorú kimenetelével vádolják. Az igazság más. A műtét után a megfelelő testtömeg-függvényeket megfelelő testtömeg-kiegészítőkben kell elvégezni. Ha a tesztoszteront és az ösztradiolt tartalmazó kiegészítőket kapja - részben pótolja a hormonok hiányát. 

Az orvos segíteni fog.

trusted-source[10], [11], [12]

Nők, tudod?

Nők, tudod?

Sok orvos nem tudja szabályozni a véleményét arról, hogy a tesztoszteront a nőknek hozzák-e vagy sem. A betegeknek szóló receptek írásával még mindig nem tudják biztosan, vajon érdemes-e a tesztoszteront bevonni a receptbe, ezért a nők nem kaphatnak minőségi kezelést. Kedves nők, tudod, hogy tesztoszteronra, valamint a férfiakra van szükséged?

Természetesen a férfiaknál a tesztoszteron iránti igény sokkal nagyobb, mint a nőknél, de a nők számára ez a hormon egyszerűen létfontosságú ahhoz, hogy fenntartsa a rendet a szervezetben. Igaz, a modern nők nagyon megvilágosodtak, és tudják, hogy mit és hogyan kell tennünk, hogy a test hormonszintje holisztikus és önellátó legyen. Vegyen fel hormonvizsgálatot és fedezze fel az igazságot a hormonális háttérrel kapcsolatban.

Amikor az orvos valamit ír ki, feltétlenül konzultáljon vele, és kérje meg tőle, hogy olyan gyógyszereket írjon elő, amelyek kompenzálják a hiányzó hormonokat, és semlegesítik mások feleslegességét.

A tesztoszteron mérsékelt, a határok nélküli szeretet

Miután megfelelően korrigálta a tesztoszteron és más hormonok mennyiségét, amelyek egy minőségi szexuális élethez és boldogsághoz általában szükségesek, próbáld meg szeretni magadat, ne használj hormonális hátterű kritikus helyzeteket. Légy boldog, ezt és mások boldogok lesznek.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.