^

Információ

Az orvos poggyászának Galina Shenkerman mély ismerete és közel 40 éves orvosi gyakorlata van a cukorbetegség, a pajzsmirigy-betegségek (beleértve a jóindulatú és rosszindulatú daganatok) diagnosztizálásában és kezelésében, az elhízás kialakulásához és az anyagcsere zavarok kialakulásához vezető endokrin rendellenességekhez.

Az orvos magasabb orvosi képzést Shenkerman kapott a Zaporozhye Orvostudományi Intézetben, szakterületet és szakmai gyakorlatot folytatott Izraelben - az Endokrinológiai Intézetben (Tel Aviv Egyetem) és vezető orvosi központokban.

Az orvos Shenkerman vezeti a Cukorbetegség és Elhízás Központ Endokrinológiai Tanszékét Izrael egyik legnagyobb klinikáján, és sikeresen kezeli az endokrin betegségekben szenvedő betegeket a modern diagnosztikai és innovatív terápiás technikák alapján. Az endokrinológusok számára képzési kurzusokat tart, konzultál az izraeli és külföldi szakemberekkel, kutatja az örökletes endokrin betegségek kezelését, és tudományos cikkeket tesz közzé orvosi folyóiratokban.

Aktív tagja az Izrael Nemzeti Cukorbetegség és Elhízás Alapítványnak, az Izrael Endokrinológiai Szövetségének és a Cukorbetegség Kezelésének Szövetségének.

Héberül, angolul és oroszul beszél.

Oktatás és munkatapasztalat

  • Zaporozhye Állami Orvosi Intézet, Ukrajna
  • Specializáció az endokrinológia és a belső betegségek kezelése terén az Endokrinológiai, Metabolizmus és Magas vérnyomás Intézetben, Tel Aviv Egyetemen, Izrael
  • Gyakorlat az Ichilov Orvosi Központban, Tel Aviv, Izrael
  • Szakterülete a belső betegségek kezelésében a "Meir" orvosi központban, Kfar Saba, Izrael

Tagság nemzetközi szervezetekben

  • Izraeli orvosi szövetség
  • Izraeli endokrinológiai egyesület
  • Izraelben a cukorbetegség kezelésére szolgáló szövetség
  • Izraeli túlsúlyos szövetség
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.