^

Az egészséges táplálkozás alapjai

Citrom gyomorhurut: lehetséges vagy nem?

A vitatott élelmiszerek listája gyümölcsöket, különösen gasztritisz elleni citromokat tartalmaz. Ki tudja eloszlatni a kétségeket és egészséges étrendet kialakítani a beteg számára? Természetesen az orvos, akiben a beteg bízik.

Dió gasztritiszben: dió, fenyőmag, kesudió

A dió kompenzálja a táplálkozási összetevők hiányát, növeli a betegségekkel szembeni ellenállást. Milyen diófélék használhatók gastritis kezelésére? Az értékesítési polcok nagy listájából

Húslevek hasnyálmirigy -gyulladáshoz: csirke, zöldség, hal, marhahús

A hasnyálmirigy -gyulladás kezelésében óriási szerepet játszik a megfelelően kiválasztott étrend. A hasnyálmirigy kiürítése érdekében az orvosok azt javasolják, hogy időnként váltsanak vegetáriánus étrendre. Az ilyen ételek nem tartalmaznak zsírokat, hanem csak fehérjéket és szénhidrátokat.

A test tisztítása kefirrel

Kétségtelen, hogy egy ilyen erjesztett tejtermék, mint a kefir, amelyet pasztőrözött tej erjesztésével nyernek, nagyon hasznos, és egyesek úgy vélik, hogy még a testet is meg lehet tisztítani kefirrel.

Datolyaszilva a gyomorhurut ellen

A gasztritisz esetén a datolyaszilva a betegség semmilyen formája esetében nem megengedett. És ha figyelembe vesszük, hogy a világ népességének majdnem 50% -a gyomorhurutban szenved, akkor ennek a gyümölcsnek a felhasználási lehetősége továbbra is eléggé aktuális.

Csokoládé hasnyálmirigy-gyulladásra

Nehéz elképzelni az életünket csokoládé nélkül. Közép- és Dél-Amerika lakói régen felfedezték, és később Európába került. És a történelem több mint fél évszázada végleg elnyerte a szívünket és a gyomrunkat.

Mandarin gyomorhurut esetén

A gasztroenterológusok úgy vélik, hogy a narancssárga citrusokat nem szabad gasztroenterocolitissal, fekélyekkel és erózióval fogyasztani, mert ezek súlyos fájdalmat és szövődményeket válthatnak ki. Gasztritisz esetén a termék csak a remisszió ideje alatt szerepel a menüben.

A test tisztítása rizzsel: receptek

A rizs számos étrendi rendszerben megtalálható. Mint egy szivacs, elnyeli a beleket eldugító méreganyagokat, és kívülről eltávolítja azokat.

Zöldek a hasnyálmirigy-gyulladásban: mi lehet és mi nem lehet?

Hasnyálmirigy-gyulladás - A hasnyálmirigy-gyulladás a táplálkozás körültekintő megközelítését igényli. Sok termék képes ártani, súlyosbodni. Nem minden recept és főzési módszer megfelelő.

Méregtelenítő gyümölcslevek: előny vagy ártalom?

Állítólag a zöldség- és gyümölcslevek, amelyeket méregtelenítő gyümölcsleveknek neveznek, hozzájárulnak a szervezet káros anyagoktól való megtisztításához.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.