^

Hajdina diéta: egyszerű és finom receptek

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A hajdina mono-diéta nagyszerű módja annak, hogy a testet telítessük hasznos anyagokkal, távolítsuk el a felesleges folyadékot, és természetesen fogyasszunk. Mivel azonban nem mindenki szeret egy héttel egyedül hízóitalot fogyasztani, könnyű és ízletes hajdina mono-diéta fajtákat vettünk fel súlycsökkenés céljából.

Hajdina mono-diéta: hajdina és aszalt gyümölcs

A diéta lényege

Nem csak hajdina főzünk, hanem hozzá aszályos gyümölcsöt. Ez a lehetőség különösen kedvező a késő ősszel a természetes vitaminok és a nap hiányával.

Hogyan főzni hajdina?

  • Szárított sárgabarack - 4 magzat
  • Szárított aszalt szilva - 4 db
  • Szárított füge - 2 db

Minden gyümölcs négyzetre vágott, és félig feldarabolt. Az első felét tele egy pohár forró vízzel, és hagyja, amíg teljesen lehűl. Ez lesz a mi hasznos zsákmányunk a vitaminokkal, amelyek egy napon belül elfogyasztják az íztelen hajdinát.

Hajdina diéta: egyszerű és finom receptek

A második felét hajdina zabkása készítésére tervezték. Egyszerűen hozzáadhatjuk ezeket a gyümölcsöket a hajdina, amelyet korábban forró vízzel áztattak egyik napról a másikra. És most nagyon finom hajdina mono diéta lesz!

A hajdina diéta időtartama

7-12 nap

trusted-source[1]

Eredmény

Hetente 2-5 kg

Hajdina mono-diéta: hajdina és kefir

A diéta lényege

A kínzás a súlycsökkentéssel sokkal finomabb, ha hozzáadjuk a hajdina dara ízletes és hasznos joghurtot. És a hajdina együtt jár a joghurttal, hogy a savanyú tej baktériumok ebben az italban segítenek jobban felszívni a hasznos anyagokat a hajdina összetételében. Ezenkívül egy ilyen keverék tökéletesen támogatja immunitását és segít a bél mikroflora helyreállításában.

Hogyan főzni hajdina?

A sütőt anélkül terjesszük le, hogy az olaj alján valamilyen jele lenne. Mi ott dobjuk a mosott, szárított hajdina, és hozzá hozzá 0,5 liter vizet, amely korábban dobott egy kis csipet sót.

A tűznek kicsinek kell lennie. Hajdina borítás és hagyja, hogy lanyhulja a hő 20-25 perc. A hántolatlan öltés nem szükséges.

Amikor a csipke megduzzad és hűl, osztja ezt a részt 3 egyenlő részre. Az egyik bátran enni és inni alacsony zsírtartalmú kefir. És azt akarod - hozzá lehet adni a kefiret közvetlenül a zabkhoz. Nagyon finomabb lesz.

Még 2 hajdina van hátra. Tehát velük együtt ugyanazt teheted a nap folyamán. A fogyás és a hajdina diétát naponta 1 liter kefirig fogyaszthatja. Csak arról gondoskodjunk, hogy zsírtartalma ne haladja meg az 1,5% -ot.

A hajdina diéta időtartama

10-14 nap

trusted-source[2], [3], [4]

Eredmény

Heti 3 és 5 kg között

A testsúlycsökkentésről szóló értékelések: amelyekre nem szabad aggódni, magabiztosan és gyorsan!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.