^

Hajdina diéta: 7 hasznos főzési tipp

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 16.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A hajdina diéta saját árnyalatai vannak. És bár csak egy edényt kényszerülünk körülbelül 7 napig enni, kényelmesebbé és még hatékonyabbá teheti a fogyást. Nem ez a célunk?

Hajdina diéta: 7 hasznos főzési tipp

trusted-source[1], [2]

Hogyan kell főzni hajdina a hajdina diéta?

Tipp # 1

Fontos, hogy ne hízzuk a hajdinát, nehogy megsemmisítsük az összes hasznos anyagot. Sokkal hasznosabb, ha egy éjszakán át forraljuk fel forró vízzel, és hagyjuk a fedelet. Ezzel a megközelítéssel a hasznos anyagok a csonka még sokkal több, mondjuk táplálkozási.

200 g hajdina öntsön 2 csésze forró vizet - ez a bölcsesség a főzés ez az egyszerű tányér a fogyás

Tipp # 2

Ha a víz nem felszívódik a csoroszlyán, nem minden, csöpög a felesleget, vagy öntse a virágokat - és hasznosak lesznek

3. Tipp

Ne adja hozzá a hajdina sót, a fűszereket paprika vagy fűszer formájában, és sokkal kevesebb cukrot. Ez serkenti az étvágyat és késlelteti a folyadékot a szervezetben.

4. Tipp

Hajdina 4 részre osztja és 3-4 óra időtartamra megeszik. Mivel sok hasznos anyag a hajdina dara, az éhségérzet nem kísért meg.

5. Tipp

A dózisok között eltelt hajdina ital tisztított víz, olvad víz, telített vízzel szilícium, ásványvíz gáz nélkül (szóda kiszárít ég és okok szomjúság), vagy teát cukor nélkül.

Megengedheted a napi 1,5 literes folyadékot - ez ösztönözni fogja a szervezetből származó toxinok eltávolítását és hozzájárul a jobb minőségű fogyáshoz.

Tipp # 6

Reggel fél órával a párolt hajdina elfogyasztása előtt meg lehet inni egy pohár élettelen keveréket. Hűtsük le a forró vizet 80 fokosra, és adjunk hozzá 1 teáskanál mézet hozzá. Préseljük ugyanazt a levet ¼ citromot.

Az ilyen folyadék telítheti a szervezetet C-vitaminnal, segít az emésztési folyamatok megkezdésében. Így könnyebb lesz a testsúlycsökkenés a hajdina diéta.

Tipp # 7

A hajdina gyümölcslével mosható - frissen kívánatos. Ne feledje, hogy a frissen préselt gyümölcslevet közvetlenül használat után részegen kell elfogyasztani. Már 10 perccel azután, hogy állt, a frissek elveszítik hasznos tulajdonságait.

És a frissen facsart gyümölcslé segít a szervezetnek megkapni a szükséges vitaminokat, amit elveszít, és a hajdina mono-diétához fordul.

Örüljön el súlya!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.