^

Diat Tatyana Malakhova: a termékek listája

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A Tatiana Malakhova diéta egészséges étrendet és testsúlycsökkenést feltételez a hőenergiával kapcsolatos törvények alapján. Megmondjuk, milyen ételeket lehet enni ebben az élelmiszer-rendszerben, és melyeket ki kell zárni az étrendből.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

A fő tanács a diéta Malakhovoy

Helyettesítse a káros termékeket, amelyek nem egy nap alatt, hanem egy héten belül hasznosak. Ez megmentheti testét a gyors fogyás okozta stressztől.

trusted-source[7]

Engedélyezett termékek Tatiana Malakhova étrendjére

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a termékek kiválóan alkalmasak a káros termékekre. Így elérheti a fő célját - fogyás.

Zöldségek és gyümölcsök, de nem feldolgozottak és frissek. Különböző saláták számukra nagyon hasznosak lesznek az asztalán.

A zöldek remek kiegészítést jelentenek a zöldségek és a gabonafélék mellett.

Természetes sajtok, tejföl, cukor nélkül és zsír nélkül. A kiválasztott termékek zsírtartalmának zérusa vagy legfeljebb 1% lehet. Ezenkívül segítségükkel kiegészíti a szervezetet kalciummal. Ez nélkülözhetetlen anyag azok számára, akik fogyni akarnak, mert erősíti a csontokat, a hajat és a körmöket.

Tengeri (friss, legfeljebb - gyors fagyasztás). Segítenek abban, hogy feltöltsék a testet a fehérjékkel és a szükséges mikroelemekkel az immunitás erősítésére. Különösen jód. És mégis - Omega-3 zsírsavak, amelyek hozzájárulnak a megfiatalodás folyamatához.

A teljes kiőrlésű termékekből származó termékek (ebből jó a pörkölők főzni, amelyeket a szervezet tökéletesen felszív). A durumbúzából készült makaróni szintén nagyon jó a malakhov táplálék számára, mert szénhidrátforrások.

Hüvelyesek. Adnak a szervezetnek a szükséges mennyiségű energiát növényi fehérjék formájában.

Diófélék (cédrus és dió, kesudió), tökmag és napraforgómag. Légy óvatos, nagyon kalóriásak, ezért egy kicsit megenni. Ők egy kiváló energiaforrás, amelyet az ember a növényektől kapott.

A hideg évszakban a diéta Malakhovoy száraz gyümölcsöt jó. Ők is természetes forrást termelnek fruktóz formájában. Kiváló alternatíva a tenyérzsírok és olajok édességekhez. Győződjön meg arról, hogy ezeket a szárított gyümölcsöket hosszabb tárolás esetén nem kezelték vegyszerekkel.

Termékek az emésztés aktiválásához: gyógynövények, fűszerek, fokhagyma.

Az alkohollal Tatiana Malakhova azt javasolja, hogy a diéta fogyás vörösbor (száraz). Csak korlátozottan kell használni: legfeljebb 2 pohár naponta. Ne igyál bort, ha nem tetszik.

A diéta alatt Malakhovoy gyengeség formájában keserű csokoládé megengedett. Szuperextrachnikának kell lennie, és a kakaó 70% -át kell tartalmaznia.

Tilos ételeket Tatiana Malakhova étrendje alatt

Só - az a tulajdonság, hogy megtartja a folyadékot a testben, és hozzájárul a túlsúly súlyához.

Sütemények, amelyek a liszt sütésében találhatók. Fehér kenyér, burgonya.

Kukorica, rizs - magas cukortartalommal rendelkeznek.

Természetes vagy hőkezelésen átesett termékek - gyakorlatilag minden hasznos anyagot elveszítettek. És csak a súlygyarapodást, nem pedig a testsúlycsökkenést szolgálja ki. Ebben a listában kolbászok (különösen füstöltek), konzervek, kémiai összetételű helyettesítő anyagok.

Majonézisek, ketchupok, ízesítők kémiai adalékokkal a készítményben. Kivételt képez a majonéz, ketchup és házi készítésű mártások a természetes összetevőkből.

Alkohol (kivéve a száraz borokat), alacsony alkoholtartalmú italok (különösen az energia és a sör). Hozzájárulnak a gyors súlygyarapodáshoz.

Minden olyan termék, amelyet serpenyőben sütőolajjal dolgoztunk fel. Károsak a testre az emésztés és az asszimiláció nehézségei miatt. És még inkább nem járul hozzá a fő cél a diéta Malakhova - fogyás.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.