^

Tatiana Malakhova étrendje: hogyan kell ellenállni a túlfogyasztásnak?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A Tatiana Malakhova étrendje bizonyos termékek (egészségre ártalmas) helyettesítését jelenti más termékekkel (a szervezet számára előnyös). Most elmondjuk Önnek egy nagyon szükséges dolgot a fogyásért: Tatyana Malakhova néhány tippje arról, hogy miként lehet megtartani a túlfogyasztást étkezés közben.

Tatyana Malakhova Tippek: hatékony táplálkozás

1. Tipp a súlycsökkenésért

Káros (sült, zsíros, füstölt stb.) Hasznos termékek cseréje nem rohan. Tegye ezt fokozatosan úgy, hogy a testsúlycsökkentés során a szervezet nem kapott sok stresszt. Káros termékek Malakhovoy listáját részletesen tanulmányozhatjuk Tatyana Malakhova Diet: a termékek listája

2. Tipp a súlycsökkenésért

Határozza meg magának és írja le a kezdeti súlyát, és az oszlop mellett - a súlyt, amelyet Ön szerint ideálisnak tart. Akkor tudni fogja, hogy hány kilogrammot kell elveszíteni, és nem fog fogyni, amíg az elme sötét lesz.

Tipp 3 a súlycsökkenésért

Miután Tatiana Malakhova szerint étrendet kezdett, ne adja fel az élelmiszert. Még ha megtörtént, hogy tiltott terméket ettél vagy ettél, ne dobd el a diétát. Kezdje újra, és hamarosan látni fogja a súlycsökkenés első eredményeit.

4. Tipp a fogyásért

Járjon el a megfelelő táplálkozás fizikai gyakorlatokkal. Ha csak eszel a diétákkal, akkor semmi jó nem lesz.

Először is, a sportolás segít rázni az izmokat és javítani a bőr állapotát, ami a táplálkozás korlátozása miatt csökkenhet. Másodszor, a sport javítja a vérkeringést és serkenti a test által a tápanyagok emésztését.

5. Tipp a súlycsökkenésért

Felejtsd el a kémiai anyagokat tartalmazó fogyókúrokat. Ez a módszer olyan lusta emberek számára, akik bármi áron szeretnek fogyni, de ne feledkezzenek meg a testtel való helyrehozhatatlan kárra. Végtére is ezek a fogyókúrás gyógyszerek (tabletták, teák, algák) ártalmas és veszélyes anyagokat tartalmazhatnak az Ön számára.

Tipp 6 a súlycsökkenésért

Egy kis adagokban legalább naponta négyszer eszik. Ez lehetővé teszi a szervezet számára, hogy jobban megemésztse az ételt és megismételje.

Menü a Tatyana Malakhova diétájáról

Reggeli

Zsírban lévő zselé teljes kiőrlésű gabona kása.

2. Reggeli

Friss, jól mosott gyümölcs.

Ebéd

Állati eredetű fehérjeeledelek (kemény tojás, alacsony zsírtartalmú hús, hal). És mint körettel - friss zöldségeket.

Vacsora

Főtt tojás vagy főtt hús friss sárgarépa és alma salátával.

Súlycsökkenés Tatiana Malakhova étrendjével és egészséges!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.