^

A terhes nők orvosi felügyelete

A várandós nők orvosi felügyelete a kilenc hónap során a terhesség tényének megállapításától függ. Célja, hogy segítsen a várandós nőnek fenntartani a normális egészségi állapotot, ami elengedhetetlen feltétele az egészséges magzat kialakulásának.

Végzett orvosi felügyelet, szülészek vizsgálja a díjakat, komplikációk nélkül, havonta egyszer (a terhesség első felében), és mivel az elején a harmadik trimeszterben, azaz 28 hét - havonta kétszer.

A vérnyomás, a testtömeg-növekedés és a méhállomány magasságának mérése, valamint a magzat szívverése figyelemmel kíséri figyelemmel a jövőbeli baba fejlődését, és segít elkerülni a lehetséges szövődményeket.

Az alaphőmérséklet mérési módszerének értéke

Az alaphőmérséklet az, amelyet akkor észlelnek, amikor egy személy felébred még a tevékenység megkezdése előtt. Az ágyban, felkelés nélkül, az éjjeliszekrényről hőmérővel mérik.

A bazális hőmérséklet normája terhesség alatt: diagram

Ha a terhesség tervezésekor követi az alaphőmérséklet grafikonját a női ciklus első szakaszában, akkor láthatja, hogyan csökken fokozatosan az első héten

Első és második késői terhesség: mik a nehézségek?

Az első késői terhesség komoly problémának számít, mivel az életkorral csökken a gyermekvállalás esélye. Bár minden nő gyermekvállalási funkciójának van néhány egyéni jellemzője.

MOM terhesség alatt hetenként

A MoM betűk, amelyek a betegek számára érthetetlenek, Multiple of Median-t jelentenek, ami angolul „multiple media”. Ebben a helyzetben a medián egy átlagos mutató, amely a terhesség egy bizonyos periódusának felel meg. D

Barna váladékok diagnózisa a terhesség alatt

Csak egy orvos nyugtathat egy terhes nőt, vagy a végső diagnózis felállítása után felállíthatja őt az elkerülhetetlenül, ami tisztázza a helyzetet.

A TSH terhességi vizsgálata az 1., 2. és 3. Trimeszterben: mutatók értelmezése

A pajzsmirigy funkciók szabályozása nagyon fontos az egészséges nőknél és a már meglévő pajzsmirigyműködési zavarban szenvedő nőknek. Végtére is, a gyermek fejlődése függ a nő számos szervének működésétől, beleértve a pajzsmirigy működését is.

Basális hőmérséklet a terhesség megközelítésénél: menetrend reggel és este, normák vagy arányok

Szinte minden nő tudja a bazális hőmérséklet létezését. Azonban nem mindenki tudja, hogy pontosan mit beszél, és milyen okok miatt a basalis hőmérséklet a terhesség alatt annyira változó. Próbáljuk meg részletesen elmagyarázni és megválaszolni azokat a fő kérdéseket, amelyek ehhez a koncepcióhoz kapcsolódnak.

Az AFP terhességi elemzése: hogyan kell lefolytatni és mit mutat a tanulmány

A korai mûtét utáni idõszakban a gyermek fejlõdésében tapasztalt eltérések csak a csecsemõ megjelenése után mutathatók ki. Később ultrahang volt, amely elegendő információt adott a magzati fejlődés súlyos anomáliáiról, a terhesség 10-14 hetétől.

A hCG változásai a méhen kívüli terhességben és diagnosztikai értékükben

A terhesség alatt többszörös változások fordulnak elő a nő testében. Néhány közülük szabad szemmel látható, míg mások annyira rejtettek, hogy csak ultrahang vagy laboratóriumi diagnózis alapján azonosíthatók.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.