^

Terhességi betegségek

Magzati bradycardia a terhesség korai és késői szakaszában

A bradycardia magzatának szokásos szülészeti meghatározása FHR-nél <10 ütés / perc volt legalább 10 perces időszakban. 

Székrekedés a terhesség korai szakaszában

A klinikai esetek elemzése során a gyakorló nőgyógyászok megjegyzik, hogy sok nőnél a terhesség legkorábbi jele nem is késlelteti a menstruációs ciklust, hanem a székrekedést. 

Barna váladékok következményei és szövődményei a terhesség alatt

A méhen kívüli terhesség és a hólyagló csúszás sikeres feloldása a nő számára lehetőséget ad arra, hogy a jövőben anyává váljon, bár ez legalább hat hónapot kell várnia ahhoz, hogy a test helyreálljon. 

 

Barna kisülés a terhesség alatt különböző manipulációk után

A barna terhelésnek a terhesség alatt történő megjelenése, amely nem jár más gyanús tünetekkel, nem kell a test fiziológiai folyamataihoz kapcsolódnia. 

Barna kisülés a terhesség alatt különböző időszakokban

A barna terhelés tünetei a terhesség alatt az utóbbi időben nem olyan ritkák. És ha úgy véljük, hogy a legtöbb esetben ez a tünet több vagy kevésbé súlyos patológiát jelez, fontos, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül a problémát és időben segítséget kérni.

Barna kisülés a terhesség alatt a betegség jele

A női reproduktív rendszer számos betegsége a terhesség előtt is lassan folytatódhat, de a hormonális korrekció és a szervezet védekezésének ezen hátterének gyengülése hatására új, aktív formát szereznek. 

A placenta érése: később, korai

Meg kell értenünk, hogy a placenta normális körülmények között érleljen, és milyen funkciói vannak annak érdekében, hogy tudják, milyen kóros változások és jelek lehetnek.

A terhesség alatt a gravitáció érzése: miért és hol fordul elő?

Emlékeztetni kell arra, hogy a terhesség alatt a nehézség érzése elsősorban a nők testében előforduló elkerülhetetlen élettani változásoknak és az általános anyagcserében bekövetkező változásoknak köszönhető.

Hajhullás a nőknél terhesség alatt a szülés után

A probléma, amelyet sok várandós nő szembesül, a hajhullás. Az alopecia a terhesség idejében ilyen tényezőkhöz kapcsolódik

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.