^

Minden a műtétről

"A természet megteremtése mindig tökéletesebb, mint bármely mesterséges teremtés" - mondta sok évszázaddal ezelőtt Cicero, de a modern nőnek ettől eltérő álláspontja van, és a plasztikai sebészet segítséget nyújt.

Lézeres emelés

Világszerte emberek milliói aggódnak a fiatalság és a szép megjelenés megőrzéséért. Ezekre a természetes, de olykor irreális törekvésekre egész üzleti birodalmak épülnek fel egekig magas készpénzforgalommal.

Orr-korrekció

Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy megbirkózzon az olyan problémákkal, amelyek kellemetlenséget okoznak az embereknek. Rövidítse le az orrát, távolítsa el a dudorokat, változtassa meg az orr formáját és adjon természetes formát, miután a deformáció most egyszerű.

Intim kontúr műanyag

Okai ilyen eljárás kapcsolatba hozható a különböző problémák, de gyakrabban ez csak egy vágy a nők vagy a férfiak, hogy a szervezet egy állam közel az úgynevezett ideális, hogy minden egyes személy a saját, nagyon különleges.

A szex változása

Meg kell vizsgálni az egészségi állapot értékelését. Az ilyen hosszú előkészítés azért szükséges, mert semmit nem lehet tenni, ha egy személy hirtelen sajnálatát fejezi ki a művelet után.

Kozmetikai sebészet: mítoszok és tények

Az esztétikai orvostudományi területek sokféle mítoszral tele vannak, és néha nehéz megérteni, hogy mely kijelentések igazak, és mi csak a fikció.

Esztétikai ajakműtét

A kozmetikai sebészek mostantól növelhetik, csökkenthetik, megújíthatják, lerövidíthetik és kiterjeszthetik az ajkakat a páciens kéréseinek megfelelően. Ez a cikk az ajkakonstrukció embriológiáját, anatómiáját, esztétikáját és céljait vizsgálja. Összefoglalva, sok modern műveletet írtak le az ajkakon.

Otoplasztika: sebészi korrekció

A műtét a sebészi sebészi korrekció. Az orrplasztika analógiájára ebben az esetben az optimális eredmény elérési útja a deformáció háromdimenziós analízisével kezdődik.

Az orvos képzettsége: ki kell végeznie a műtétet?

Nagyon attól függ, hogy milyen szakképzettséget igényelnek a sebészek, mielőtt megszerzik a jogot arra, hogy "plasztikai sebészek" -nek nevezzék magukat, és elvégezzék a műtétet.

Lézerek plasztikai sebészetben

A lézerek fényt bocsátanak ki, amely a közönséges fényhez hasonló hullámok formájában mozog. A hullámhossz a két szomszédos hullámmagasság közötti távolság.

Anesztézia esztétikai műtéten

Az esztétikai sebészetben végzett műveletek egyszerű vagy összetettnek minősülnek. A műveletek időtartama jelentősen változhat: több perc és több (7-8) óra között.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.