^
A
A
A

A bőr regenerálódásának varázsa

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Leggyakrabban, ha drága krémet vásárolnak a ráncoktól vagy szépségszalonban, a nők remélik a csoda csodáját. Az érvelés minden érvével ellentétben a legtöbb úgy véli, hogy van egy olyan eszköz, amely megjavítja a bőrt, mint egy elkényeztetett óra javítása. Ha a krém vagy a kozmetikai eljárás nem adja meg a kívánt hatást, akkor az eszköz helytelenül van kiválasztva, és csak egy másik, tökéletesebbet kell találnia. Hasonlóképpen, az orvoshoz és az orvoshoz forduló betegek, akik betegségeket kezelnek, vitatkoznak. A legfontosabb dolog az, hogy megtalálja a mágikus remedy, amely megállítja a győztes folyamat a betegség. Sokan, mint Humpty Dumpty ült a falon, remélve, hogy a katasztrófa esetén, képesek lesznek segítséget hívni „a király minden lovak és a király emberei”, akik képesek összerakni a összetört testét.

Ez a hit nagyon hasznos mind a termelők és értékesítők a kozmetikumok és kozmetikusok. Ez azért van, mert ez a hit, a nők hajlandóak költeni egy vagyont kozmetikumok és órákat tölteni a szépségszalonok, hogy orientált reklám, és a kedvéért a sminkje, és adja meg a „mágikus összetevők”. Hirdetés sürgeti - bármennyire kopott a bőr, nem számít, hogy mi történik benne, megtalálja a orvosság, amely megoldja az összes problémát - megszünteti a ráncokat és öregségi foltok, hidratálja a száraz bőrt, növeli rugalmasságát, így ez az ajánlat a baba bőre és a szirmok színe alma . Valójában minden sokkal bonyolultabb. Ha szétszerelni a részletes hatásmechanizmusa a legmodernebb, tudományosan megalapozott kozmetikumok, világossá válik, hogy a kozmetikumok, még egy „mágikus” lehet, hogy csak egy kis része a munka, és a fő varázslat rejlik a mélységben a bőr. Ez volt a helyreállítás és védelmet a bőr erő által kiszámított minden olyan csodálatos fiatalító, minden mágikus eszközt, valamint a „fiatalság forrása.

Például a bőr megújulását serkentő kozmetikai termékek nem önmagukban járnak el, hanem a bőr és az egész szervezet hasznosítási potenciáljára és létfontosságú potenciáljára épülnek. Ezért, ha két kozmetikai termék egyidejűleg aktiválja a megújulási reakciót, az ágensnek előnye lesz, hogy kevesebb olyan anyagot tartalmaz, amely csökkenti a sejtek működését. Ha ugyanazt a kozmetikumot ugyanazon eljárással megbocsátják két nőnek, az eredmény jobb lesz azok számára, akiknek a helyreállítási rendszere jobb állapotban van.

Érthető, hogy mindenki azt akarja, egy csoda, és ez így van, akkor lehetséges, vagy lehetetlen elérni egy varázslatos eredményt kozmetikumok, összpontosítani figyelmüket hölgy keres, kozmetikai és kozmetikus. Mégis érdemes odafigyelni sokkal inkább hihetetlen dolog történik minden nap, és folyamatosan - a munka, amely végzik a bőrsejteket, miközben a mérleg az élettani folyamatok, annak ellenére, hogy számos tényező, keresek ez az egyensúly felborul ez nem csoda, hogy van körülvéve mikroorganizmusok és a méreganyagok, amelyek ki vannak téve a különféle egyéb kórokozók, a bőr, így lassan visel például gyógyító erejét a szervezet, azt látjuk, az idő - a sebgyógyulást, horzsolások, leégés és fertőzés kezelésére.

Számos olyan körülmény van a szervezetben, amelyben gyengül a gyógyulási képessége. A bőr védelmező és helyreállító rendszereinek gyengítése azt eredményezi, hogy a legfontosabb feladata, hogy a legrosszabbul kezelje - akadályt jelent, amely mind saját sejtjeinek károsodásához, mind az egész szervezet létfontosságú tevékenységének megzavarásához vezet.

Így új megközelítést alakíthatunk ki a kozmetikumok kiválasztására, a bőr szükségleteinek és képességeinek megértésén alapulva, amikor a kozmetikumok a bőr helyreállító erejével együttműködve működnek. Természetesen ennek a megközelítésnek a használatához ismerni kell a bőr szerkezetét, meg kell értenie egy kicsit a belső életét, és ismernie kell a redukáló és védelmi rendszereinek mechanizmusát, valamint a legfőbb káros tényezők hatásmechanizmusát. Ez a megközelítés nem a kozmetikai termékek passzív célpontjaként kezeli a bőrt, hanem aktív résztvevőként a helyreállítási folyamatban.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.