^

Információ

Yosi Alkalay A dermatovenereológiai kórképek kezelésében egy globális szakértő által elismert, fejlett izraeli bőrgyógyász. Elismert orvosi szakértő, aki Izraelben először alkalmazta az onkodermatológiai betegségekre vonatkozó mikrográfiai műtétet. A világ minden tájáról érkező emberek segítségért fordulnak az orvoshoz. Sokéves gyakorlata során a professzor Alkalay teljesen gyógyította a bőr dermatitis, psoriasis, örökletes és allergiás dermatopatológiájú, autoimmun és vírusos bőrbetegségek, a rákos és rákos megbetegedések betegeit. Jelenleg az orvos klinikai tapasztalata meghaladja a harminc évet.

Az orvos Alkalay a gyakorlatban olyan mikrográfiai műveleteket alkalmaz, amelyek szuper szakmai megközelítést igényelnek. Az ilyen műveletek a minimálisan invazív kategóriába tartoznak, segítségükkel eltávolítják a különböző rosszindulatú bőrelváltozásokat az egészséges szövetek lehető legnagyobb megőrzésével és kényelmes helyreállítási periódussal. Ez a fajta sebészi kezelés a professzor részvételével már sok pozitív visszajelzést kapott, ami közvetlenül jelzi a szakmaiságot Yosi Alkalay.

Az orvos a Sackler Orvostudományi Egyetemen szerzett diplomát a Tel Aviv Egyetem I. Rabin Kórházára szakosodott és a Texas Egyetem M. Anderson Rákközpontjában. A professzor elsajátította a mikrolépítési módszert a Baylor Medical College-ban (Houston).

Az onkodermatológia területén szakember, Alkalay az Izrael Orvosi Unió izraeli dermatosurgiai közösségének alapítója és elnöke. Megalapította az EMM Társaságát.

Az orvos megkapja a betegeket az Assuta Klinikai Központban, kutatási tevékenységeket folytat, és saját programját vezeti be a tanulói tanulási folyamatba, amelyet az Egyesült Államok és Izrael orvosi iskoláiban elismertek és jóváhagynak.

Yosi Alkalay - Több mint száz tudományos cikk szerzője. Előadásokat tart különböző nemzetközi szervezetekben és nagy európai és amerikai orvosi központokban.

 

Oktatás és munkatapasztalat

 • Orvostudományi Kar, Tel Aviv Egyetem, Izrael; Orvostudományi fokozat (MD)
 • A kórház alapján dermatológiai és venereológiai specializáció. I.Rabina, Petah Tikva, Izrael
 • Dermatológiai posztgraduális tanulmányok a nevezett onkológiai központban M. D. Anderson Egyetem (Anderson Cancer Center), Houston, USA
 • MOHS-műveletek gyakorlása a Baylor Orvostudományi Kar Dermatológiai Tanszékén, Houston, USA

Tagság nemzetközi szervezetekben

 • Az izraeli Dermatológiai és Venereológiai Társaság elnöke (ISDV)
 • A dermato-onkológia izraeli onkológiai egyesületének tanácsadója (ISCO)
 • Európai Bőrgyógyászati és Venereológiai Akadémia (EADV)
 • Az Európai Mikrográfiai Társaság (ESMS) titkára
 • Amerikai Dermatológiai Akadémia (AAD)
 • Amerikai Bőrgyógyászati Társaság (ASDS)
 • Az American Skin Cancer Association (ASSCF) igazgatósági tagja
 • A Nemzetközi Bőrgyógyászati Társaság (ISDS) titkára
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.