^
A
A
A

Nyomógombok párhuzamos rudakon

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Ismerje meg, hogyan kell helyesen elvégezni ezt a gyakorlatot

A párhuzamos rudak felhúzása fontos erőkifejtés a tricepszek számára. Mindhárom tricepsz fejét (hosszú, laterális és mediális), valamint a mellkas és a vállizmokat fejleszti.

A hiba, hogy a legtöbb ember, hogy az, hogy túl sovány elő, ami növeli a terhelést a nagy mellizom és az elülső köteg deltaizomba és teszi a gyakorlat kevésbé hatékony az tricepsz.

Ha nem tudja összezúzni testének súlyát, először használjon speciális állványt. Amikor az edzés könnyebbé válik, csípje be a súlyzót a lábad közé, vagy tartsa a súlyos palacsintát a lábad közé, és a súlyemelő övhöz köti össze.

  • Fogja meg a rudakat semleges fogással, és igazítsa a karjait. A keze mindkét oldalon legyen, nem az előtted.
  • Hajlítsa a térdét és keresztezi a bokádat. Húzza meg a gyomrot.
  • Lassan engedje le a testet egyenesen, amíg a karok vállrésze párhuzamos a padlóval.
  • Ismételje meg a kéz majdnem teljesen kiegyenesedését, de ne lerövidítse a könyökét.
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.