^
A
A
A

Hogyan találjunk tökéletes vállakat rövid idő alatt?

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Eredmény

Több erő

Változó próbapad a vállról segít tökéletes fizikai alakzatok kialakításában. Mivel az egyes kézfejeket külön alakítjuk ki, a test mindkét oldalát egyenletesen kiképzik - ez segít elkerülni az izmok egyensúlyát.

Bulletproof Torso

Ez a gyakorlat a váll rotációs mandzsettájára irányul - a vállízületek fő stabilizátorai. Mivel a vállak a legbefolyásosabb ízületek a testedben, ezek a gyakorlatok segítenek megvédeni a sérüléstől, és lehetővé teszik számodra, hogy nagyobb súlyt emelsz a felsőtestében.

Szivattyúzott izmok

Ez a gyakorlati program magában foglalja a Yavorok nevű komplexum sorozatait, a román olimpiai súlyemelők Yavorek István edzőjének tiszteletére. Öt sarkából vállaidat fejleszti, felgyorsítja az izmok vérellátását, így a felsőtest azonnal megjelenik a gyakorlatok elvégzése után.

A siker kulcsa

Mennyire erősek a vállak?

Ez a klasszikus hadsereg sajtó erősíti a váll legnagyobb izmait, beleértve a deltoid izmokat, a forgó vállcsengetéseket és a trapéz izomzatát, így ez egy nagyszerű gyakorlat a vállak erejének felmérésére.

Ülj a padra, a lábad a padlón, vegye fel az üreges kereszttestet valamivel többet, mint a váll szélessége. (Biztosítás használata). Tartsa egyenesen a hátát, húzza át a keresztlécet a fejeden, amíg kézzel nem egyenesen kiegyenesedik, majd engedje a mellkasát. Tegyetek 10 ismétlést, pihentessenek 60 másodpercet, majd adjunk hozzá 4-9 kg-ot, és ismételjük meg a 8 ismétlés megközelítését. Pihenjen újra, adj hozzá még egy 4 kg-ot, kövesse a harmadik megközelítést 5 alkalommal. Folytassa add hozzá 4-19 kg súlyt - növelje a pihenőidőt 2-3 percen át - addig, amíg el nem éri a legsúlyosabb súlyt, amelyet 5 alkalommal emelhet. Ez az úgynevezett 5-pontos maximum. 

Nyomon kövesse a fejlődést

Rögzítse az 5-szeres maximumot. Ezután kövesse a gyakorlat tervét, és ellenőrizze eredményeit 2 hét alatt.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.