^
A
A
A

Hátfájás: 5 tipp a stressz enyhítésére

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A fűzőn kívül semmi sem jobb a fájdalom enyhítésére, mint a fizioterapeuta.

Ellenőrizze a tükröt.

Gyakran büdös lehet a hosszú utakon. Állítsa a visszapillantó tükröt valamivel magasabb szög alatt, hogy minden egyes pillantáskor emlékeztesse magát arra, hogy lazítsa meg a vállát és egyenesen álljon le.

Vedd fel a törülközőt.

Állandó ülések károsítják a lemezeket a gerinc alsó részén. Egy összehajtogatott törölköző, amely a derék és az ülés között van elhelyezve, enyhíti a feszültséget. Tartson egy törülközőt az irodában és egy a gépben.

Megszabadulni a laptoptól.

A hordozhatóságot és a rossz testtartást szolgálja, mivel a billentyűzet csatlakoztatva van a képernyőhöz. Ha nem tud dolgozni nélküle, használjon külön billentyűzetet, például a Stowaway Bluetooth ($ 150) modellt.

Forduljon le.

Minden alkalommal, amikor felemel valamit a padlóról, ne feledje, hogy le kell hajlani ahelyett, hogy lehajol a derékról.

Használja az időt pontosan.

A korlátozott mozgás rosszul tükröződik vissza. Vegyünk például plusz időt egy kollégának, és szó nélkül adjuk neki az üzenetet, nem pedig e-mailben. Gyakran szünetet tart, ha otthon dolgozik.

trusted-source[1]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.