^
A
A
A

Hasi zsírok: gyönyörű hasa minden áron

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

1. Lépés: Hasítás

Ha zsíros és magas kalóriatartalmú ételeket eszel, a vékonybél megoszlik a zsírmolekulákat, glicerinné vagy zsírsavakká alakulva, majd belép a véráramba.

2. Lépés: felhalmozódás

A zsírsavak a szervezetben keringenek, és felszívódnak a zsírsejtekbe, ahol zsírmolekulákká alakulnak és összegyűlnek a következő éhségsztrájkig. A túlzott glükóz és aminosavak a zsírsejtek által is felszívódnak, és zsíros molekulákká alakulnak át. Ha az éhség nem jön, elkezded zsírosodni.

3. Lépés: Zsírlerakódások

A férfiaknál a zsír gyakran felhalmozódik a has alatti bőrfelszínen, ami a derék belsejében sört vagy hasadást eredményez. Egyes srácok felhalmozódnak a szubkután zsír, amely a belső szervek körül helyezkedik el. Ha kerek, szilárd gyomra van, és a derék nagyobb, mint a csípő, vagy ha 40-es méretű ruhát viselsz, ez magadra vonatkozik. Elmélet: A szervezet további teret keres a felesleges zsírok felhalmozódására - és a szervei belsejébe, vagy, ami még rosszabb, az izmaidban, a szívben, a májban vagy a hasnyálmirigyben helyezkedik el.

4. Lépés: Megszabadulni a kockázattól

Közvetlen kapcsolat van a bőr alatti zsír jelenlétében a férfiak között, valamint olyan betegségek kockázatát, mint az inzulinrezisztencia, magas LDL, alacsony HDL, emelkedett trigliceridszint és még magas vérnyomás. Ok: a zsír, amely a máj körül felhalmozódik. Ennek eredményeképpen koleszterint állítanak elő, ami viszont elzárja az artériákat, ami veszélyt jelent a stroke, a szívbetegség és a cukorbetegség tekintetében. Ha meg akarja kerülni a kockázatokat, meg kell adnia a fánkot.

5. Lépés: Megszabadulni a zsírtól

A hasi zsír a legnehezebb zsír. De ha eszed a megfelelő ételeket, és megteszed a megfelelő gyakorlatokat, nincs esélye.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.