^
A
A
A

Gyakorlatok a hátulhoz: Hogyan kerülhető el a görnyedt típus

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Átlagosan az ember hátsó szélessége 42 centiméter

A széles hátra vonatkozó recept nyilvánvaló: a hátsó lábfej izomzata. De a legtöbbünknek a hátsó deltoidot is el kell tudnia csavarni. Ha nem fejleszted őket, akkor a mellizmok előretolják a vállát, és a hátuk görnyedt.

Ezért amellett, hogy a rendszeres program gyakorlatok a hát felső részén, amely a vontatójármű és a magas normális vontatás, próbálja meg végrehajtani a tenyésztés kezét a lejtőn (4 db 8-12 ismétlés) során egy edzésprogram a hátizmok és a váll.

Álló helyzet, a térd nem zárt, a hátla kissé meghajlott, a súlyzók semleges markolattal (a tenyér egymásra néz). Hajlítsa meg a derekát, amíg a háta párhuzamos a padlóval, majd az egyenes karokat oldalra húzza, és kissé kanyarodjon a könyökben. Szünet, amikor a kezed párhuzamos a padlóval, majd engedje le a súlyzókat, és ismételje meg.

trusted-source[1]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.