^
A
A
A

A szexuális partnerek pszichológiai típusainak osztályozása

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A férfi-apa. Egy idõs személy, aki pszichológiailag szüksége van arra, hogy egy nõ meghajolhasson elõtte, sokkal fiatalabb lesz, gyengébb fizikailag, tapasztalatlan. A nemi vágy alacsony is lehet (vagy csökkent), de a szakterületen az udvarlás nő lehetővé teszi számára, hogy bája néhány nő, míg a közösülés - kielégíteni őket miatt a jó előkészítés, a használata a különböző caresses és pontosan a kiválasztott, annak ellenére, hogy az alacsony potenciát.

Férfi férfi. Két típus létezik:

  • aktív (agresszív) típusú,
  • passzív (agresszív nőre van szüksége).

Aktív. Egy fiatal férfi vagy középkorú férfi, jó fizikai fejlődéssel, határozott, kissé tompa, kevéssé differenciáló simogatásokkal, de intenzíven viszi őket. A szexuális aktusban - a hosszú súrlódási időszak támogatója, néha hajlamos egy nő fájdalmára és erkölcsi szenvedésére.

Passzív. Egy fiatal vagy középkorú férfi, aki olyan nőt imád, aki magát méltatlannak tartja, bűnösnek, szomjazta büntetését, sőt megvetését is. Szereti a nőket a szexuális életben aggresszív tendenciákkal.

Az ember-fiú. Mindig fiatal, gyermekkorú, fizikailag gyenge, gyakran vesztes, és nem fél semmit mondani egy nőnek, azt akarja, hogy sajnálja. A simogatásokban egy kis cutesy, szeszélyes, passzív, elvárja egy nő felügyeletétől, a szexuális élet aktivitásától.

Egy nő anya. Több mint a középkor (fiatalabb korban elkülönített szexualitással rendelkezik), de talán fiatal. A simogató rendszerben az üdvösség, a támogatás és a nevelés motívuma érvényesül. Néha az alkoholistákkal, pszichopatákkal, krónikus veszteségekkel való közeledés, hogy megmentsék őket, hogy ember legyen. A szépség hiánya, a fizikai gyengeség, a praktikusság, a sikertelenség és az emberek megbetegedése nemcsak nem taszítják őket, hanem éppen ellenkezőleg, olyan tényezők lehetnek, amelyek vonzanak, izgatottak.

Nő nő:   

  • passzív (nőies, szenvedő) típusú,
  • aktív (agresszív, női ura).

Passzív. Gyakran fiatalabb férfiak, apt engedelmesség, az önfeláldozás, lágy, engedékeny, a szexuális életre készít egy képet a viselkedés és taktika a férfiak, de negatívan reagál az ő passzivitás, gyengeség és kudarc. Egy férfi eszménye magában foglalja a fizikai erőt, egy kissé normál, de gyönyörű megjelenést. Korábban szerettem férjhez menni.

Aktív. Arra törekszik, hogy aktív partnerválasztást folytasson, uralja őt. A szerelem iróniát, kritikát, nevetségessé tesz. A simogatások aktívak; hangsúlyozva az ember képtelenségét, egyszerre szidalmazhat és simogathat, és fájdalmat is okozhat.

Nő lánya. Általában sokkal fiatalabb, mint a férfiak, megjegyzi, hogy a serdülőkor óta nagyon tetszettek azok, akik sokkal idősebbek. Nem volt unalmas társaimmal. Nagy szükség van a szexuális előjátékra, mint a szexuális aktus intenzitására. Még az öregség fizikai jelei is, például ráncok, mint ez a nő.

Az ilyen típusú férfiak és nők szociálpszichológiai jellemzőinek összehasonlításával láthatjuk, hogy például egy fiú és egy anya nő pszichológiai és szexuális harmóniát képvisel. Ugyanez mondható el egy férfi emberről és egy asszonyról. Ugyanakkor a férfi-apa-anya-nő kapcsolat, a fiú-fiú és a nõi nõ egy bizonyos szexuális igények és elvárások (diszkusszió) diszharmóniáját jelzi.

Így az összes lépést, és lehetőség az úgynevezett szexuális technikát kell venni nemcsak a mechanikai hatás bizonyos ingerek, hanem abban az értelemben is, hogy lelki tartalom, megfelel vagy nem személyes szükségletek, értékek, attitűdök és pozíciókat a személy.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.