^
A
A
A

Petting (nem könyvelés)

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Az eogén zónákat széles körben használják nemcsak a normál szexuális életben, hanem a pettingben is. A petting alatt szokott mindenféle szerető simogatásokat megérteni, éles izgalmat okozva, és néha mindkét partnert vagy egy orgazmust vezetni. A pettinget a nők használják, hogy megvédjék magukat a nem kívánt terhességektől, és egyes esetekben szűzekből is, különféle okokból, amelyek nem akarják a deflációt.

A szerencsejátékok skálájánál a könnyű, sekély és mély petting különböztethető meg. A könnyű felületkezeléshez magában foglalhatja a flörtölést, kacérkodást, ölelést, csókokat, az emlőmirigyek irritációját. A mély petting már tartalmaz kapcsolatot a nemi szervekkel.

GS Vasilchenko szerint a petting alatt szándékos orgazmus okozza az erogén zónák mesterséges gerjesztését kétoldalú szexuális érintkezés esetén, ami kizárja a nemi szervek közvetlen érintkezését. A felületes petting csak élesen izgatja és nem mindig hoz orgazmust. GS Vasilchenko ezt a pozíciót nem a pettingnek, hanem a frusztrációnak tulajdonította (frusztratio - megtévesztés, kudarc), de végül is a mély petting nem mindig ér véget orgazmusban. Annak ellenére, hogy az egyik partner élvezi az orgazmust, az esetet a frusztráció is korlátozza, de ettől kezdve minden manipuláció nem szűnik meg egy mély pettingnek.

Petting jelenleg elterjedt azokban az országokban, ahol az állapot igen nagy népszerűségnek örvend anatómiai szüzességét egy fiatal lány, még ha sérült. Technika petting körében amerikai fiatalok a következő formákban: felületes csók, csók mély nyelvet, mellkasi irritáció, csókolózás és szopás mellbimbók, manuális stimulálása a női nemi szervek, manuális stimulálása férfi nemi szervek, orális érintkezés a női nemi szervek, orális érintkezés férfi nemi szervek, az orális oldalú nemi érintkezés (mind nyalás és Minette), más néven a „amour Croise”, a francia szerelem, és a „69”.

A petting utolsó fázisa - a felületes kómás, szűz nem deflációval - GS Vasilchenko kizárja a petting-t, utalva az úgynevezett "vestibularis koitusra".

A tudósok tanulmányozásában a megkérdezettek 77% -a számolt be arról, hogy petting-et igényeltek, 19% -uk mélyre, és DN Zheltakov szerint 24,7% volt az ilyen poludev.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.