^
A
A
A

Női mell, erogén zónának

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Beszéljünk arról, hogy mi lehet a nő mellének a tulajdonosa és partnere ennek a tulajdonosnak, és a szokásos, tele aggodalmakkal és gondokkal, az életünkkel.

Az európai és az afrikai kultúrák hagyományosan fontosnak tartják az emlőráknak az erotikus tárgyat. Ugyanakkor, például Japánban a mellkas légmentesen kötszer, hogy nem hívják fel a figyelmet, és polinéz managiya hogy teljesen közömbös, tekintve, hogy nem használja más, mint a csecsemők táplálására, mellkasa. Kinek van igaza?

A főemlősökben, ahogy mindenki jól emlékszik, hiányzik a mellszobor, ami nem zavarja a laktációt. A laktációban szenvedő nõ csak kis mennyiségû mirigyszövetet használ, és csak akkor hagyja el, ha a mell teljesen lapos, mint egy majom. A fennmaradó rész a zsírszövet és a kötőszalagok, amelyek a bordákhoz kötődnek. Így a mell és a reproduktív funkció, az anyaság kapcsolatának nincs biológiai jellege, ez a reprezentáció a kultúra fejlődésének gyümölcse. A mellek az evolúciós folyamat szexuális szelekciójának egyedülálló eredménye, ez egyfajta dísz, de ha az állatvilágban a férfi általában sokkal élénkebb, akkor a személynek van a páva farka, amelyet a nőnek adnak.

A mell melletti hozzáállás szolgálhat a társadalom "szexualitásának" jelzőjeként. Például Indiában, az ország nagy szexuális kultúra, Bayadera tartják a fő eszköze a csábítás mellkas, gondját alakja segítségével speciális fény fadobozban, díszített arany és drágakövek. Éppen ellenkezőleg, a középkorban Európában a mell a kísértés szimbóluma volt, és minden lehetséges módon elrejtőzött. A szexualitás reneszánsz emancipációja a "termékeny" mellet az istentisztelet tárgyává teszi. Még az ókorban is ismert a ruha vágása, amelyben a mellszobrot kedvezően nyerte. A reneszánsz divat nemcsak kölcsönzi, hanem egyúttal a mellkasát is maximalizálja. Mell - inspirációt költők, ők fehér, elefántcsontszínű, mint a hölgy két domb, vagy Sugar Loaf, kiállnak a míder, mivel a két felkelő nap, felkelő, mint két lándzsák, stb Ne lemaradnak és a festők - Tiziano, Raffaello, Rubens, Rembrandt írta a híres korszak a nők csupasz mell (gyakran - formájában Madonna, ápolási a baba, mert a férfiak inkább egy érett, jól fejlett mellkas). A XV-XVI. Században számos szökőkutak épülnek egy nő alakjában, akinek mellei vizet fröccsenek, és ünnepnapokon - bor. Női prop mellkas Korszázs, töltött pamut, díszített mellbimbó gyűrűk és különleges sapkák, csatlakoztassa a halom arany láncok lógtak kereszt és ékszerek. Maria Medici feltalálta a ruha stílusát, amelyben két kerek kivágás készült a tetején, úgyhogy a mellkas majdnem kiugrott belőle. Velencében, ahol szokásos volt, hogy egy nő elrejtse az arcát az utcán maszk vagy fátyol alatt, a melleit biztonságosan megjelenítették.

Divat XVIII század, anélkül, hogy elveszítené a mellkas érdeklődését, jelentősen módosítja. Most nem táplálja az anya mellét, hanem egy olyan mellszobor, amely kizárólag az önelégültséget szolgálja. És az elegáns irodalomban és a festészetben számtalan képet találunk a mellről, de nem meztelenül, de megfosztották, és ez a különbség jelentős. Még az augusztikus mell is ki volt téve - Marie Antoinette-t felismerték a győztesnek ebben a jelölésben, majd a kis trianont díszítették egy gyümölcstállyal, amely a mellének alakját reprodukálta. XVIII. Században kötelezővé válik egy mesterséges emlőrák kifejlesztése - viaszból készült, majd festett vénákból készült húsú bőrből készült. Egy különleges tavasszal segíthet "emelkedni és bukni, találni egy titkos tűzégetést."

A XIX században, összhangban a véleményét változások szexualitás mellek kezd újra megvizsgálta a szimbólum az anyaság, az élet folytatása, ami természetesen feltételezi pompájában. A korszak dekadencia tette el mindenféle teljes és korszerű formában, de elrejteni a mell el teljesen sikertelen, mert ebben az időben a hölgyek kezdik, hogy vegyenek részt a sport, viseljen feszes pulóvert, amelyek hangsúlyozzák nemcsak az alakja a mell, hanem annak minden imbolygott. Ezen túlmenően, a konzervatív emberek nem fogják elhagyni a régi beállításait, és célja, hogy tetszik nekik nő vette az erszényt, hogy támogassa az iparág az eszközöket, hogy elérjék a „tökéletes mell”, „szép, komplett formák”, stb A XX század elején jellemezte a virágzó termelési drazsé Orientales - „keleti pirula”, kenőcsök és pneumatikus eszközöket a megereszkedett mell masszázs. Azonban a történész megjegyzése szerint "csak egy kereskedő erszénye kap egy rugalmas formát, köszönhetően egy ilyen eszköz."

Már időnk újítást hozott a harcban a szilikonnal szemben az emlőmirigyek területén. De ez a módszer számos szövődményt okozott, és most, mint általában, az implantátumot a puha, vékony műanyag szegmens mellé helyezett szilíciumgal töltötték. Ennek eredményeként a mell megnagyobbodott, megtartva rugalmasságát és természetes alakját. Az emelkedéssel és az implantátumok bevezetésével azonban a mell reflexérzékenysége károsodhat.

Azt kell mondanom, hogy ez a válaszkészség nem függ a méretétől. Először is, a mell nem egyáltalán erogén zóna minden nő számára, másrészt az a képesség, hogy izgatja a mell irritációját, mind a lapos mellű, mind a DD-melltartók birtokosa. Ugyanakkor a mellek és a mellbimbók ujjaival, szempilláival vagy a pénisz fejével simogatták, nyalogatták és harapta őket, nem kevésbé élénk orgazmust érhet el, mint a megszokott kértésnél. Sőt, Indiában már régen ismert ("narvasadat" néven), és a közelmúltban köszönhetően a különböző kézikönyöknek köszönhetően jól ismert volt és intra mammae - a mellek közötti kapcsolat. A hinduk úgy vélték, hogy ez a módszer jó néhány nap elteltével, ha a szerelmesek el akarják kerülni a koncepciót. Feltételezték, hogy az érett magot tartalmazó ejakulátum egy része először eruptálódik, majd egy elégtelen érettségű mag, így biztonságosabb. Amikor a coitus intim mammae-t egyidejűleg a mellek ingerlésével stimulálják, a partner a kézfejjel vagy a nagy lábujjjal masszírozhatja a klitorist, ami csak fokozza a kellemes érzéseket és az orgazmus fényességét.

Ne feledje, hogy bár az úgynevezett "erekció a mellbimbók" - az egyik az objektív jele orgazmus a legtöbb nő, még mindig nem tekinthető kötelező jelét az izgalom. Partner is hasznos tudni, hogy néhány női mell az egyik erősebb erogén zóna, és hogy sokan a végén a ciklus, amikor a mellek megduzzadnak, és gyakran fáj a mellbimbó válik különösen érzékeny, ezért jobb, hogy ösztönözze a nyelvi és nagy gonddal.

Annál is inkább, mert a mell nők kellenek, nem csak a szoptatás és a szexuális öröm, hanem bármilyen társadalmilag jelentős esetek és eredményeit, amely csodálatos Nekrasov azt mondta: „elviselni mindent, és egy széles, világos táplálás megnyitja az utat magam.”

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.