^

Mi a szexben a fennsík?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 20.11.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A patofázis a teljes szexuális közösülés második fázisa, nevezetesen a férfi hímvesszőnek a nő hüvelyébe való behatolása. Platophase - egy szerelmi játék folytatása vagy petting - mint a pár lesz. Milyen tulajdonságai vannak a platophase-nak vagy a teljes körű szexuális közösülésnek?

Mi legyen a fennsík?

Mi legyen a fennsík?

A hüvelynek a hüvelybe történő bevezetése legyen szelíd, ragaszkodó, és ami a legfontosabb - fájdalommentes. Ha egy ember megengedi a durvaságot, siet, nem biztos benne, és egy nő még nem áll készen a koitetésre, a szexuális aktus nem fog kölcsönös örömet okozni. Mielőtt az ember szexuális orgonája behatol az asszony hüvelyébe, egy előjátékos fázisnak kell lennie, amely mindkettő szexuális kapcsolatát előkészíti, a szenvedélyüket gyújtja. A bevezető fázis átlagosan 15 percet vesz igénybe.

Ha mindkét - a férfi és női - készen állnak a coitus (penetráció a fallosz a hüvelybe), férfi nemi szerv, hogy könnyen behatolnak, és a nő érzékeli azt anélkül, hogy a legkisebb erőfeszítés, mert a hüvely elég kenést. Ez a kenőanyag jelzi, hogy a nő készen áll a további élvezetekre.

Mi legyen a súrlódás?

A súrlódások az ember mozgását jelentik a falusi behatolás során a nő hüvelyébe. Az első súrlódások általában mélyebbek és lassabbak. Ezután a súrlódások gyakorisága felgyorsul, és percenként 100 ütést érhet el. A súrlódás intenzitása felgyorsulhat, majd lassulhat olyan ütemben, amely mindkettő számára kedvező. Ahogy az ember élettanilag izgatottsága nő gyorsabban, és egy nő - lassabban tudja irányítani a tempót, késlelteti saját orgazmusát és közelebb hozza a partner orgazmáját.

Egy nő mozgása során egy nő segíthet neki a testben, szabályozva a partner szexuális magatartását és mozdulatát. Súrlódások alatt mindkét partner gerjesztése megközelítőleg azonos szinten van, ezt nevezik platófázisnak. Lehetőség van, hogy ösztönözze az izgalom, az ember ebben az időben a leginkább izgatott egy kis terület a koronális sulcus a fejét a fallosz és egy nő - a csikló vagy a hüvely. Ha a súrlódások lassúak és nem túl gyakoriak, ezek a területek a legizgalmasabbak.

Az első súrlódásokon mindkét partner kényelmesen szórakozhat, könnyen kontrollálható bizonyos készségekkel és ismeretekkel. Időnként megállíthatja a súrlódásokat, majd újra folytathatja őket, növelve a cselekmény időtartamát. Amikor mindkét partner erősen izgatott, a súrlódások gyakoriságának és intenzitásának ellenőrzése nehezebbé válik, élesek és erősek lesznek. Ez a folyamat kevésbé ellenőrizhető, és végül az orgazmus fázisa - az orgazmus fázisa.

Ha egy ember eléggé tapasztalt, akkor már a bevezetés és a következő szakasz - a platfázis - közben egy nővel orgazmust simogathat. Ezért ő vagy a partner az orgazmus megjelenése előtt képes a csikló stimulálására - ez növeli a nő izgalmát, és közelebb hozza az orgazmushoz.

Milyen változások következnek be a platophase során?

Ha egy nő eléggé izgatott, a kelés során a következő jellemzőkkel rendelkezik.

  • A bimbók nőnek, rendkívül feszültek
  • Az hasi bőr rózsaszínű vagy piros színű lesz
  • A mellkas bıre és még a nyakszirt is pirosra fordulhat
  • A csikló kissé csökken, de a feszültség nem csökken
  • A nagy szemérem kissé megnőhet, mivel a véráramlás az erekben csökken
  • A kis fogak sokkal nagyobbak - 2-3 alkalommal
  • A kenőanyagokat a Bartholin mirigyek aktív munkájának köszönhetően jobban ki lehet osztani
  • A hüvely külső részének izmai összezsugorodnak, a méh területének kavernó teste sűrűbbé válik, és a férfi tagja erősebbé válik - ez női orgazmás mandzsetta
  • A hüvely erősen feszített szélességben. Bővül, így a pénisz nehezen mozoghat

A platophase színpadán lévő ember is változik, de kicsi. A mellbimbói szintén törzsek, és a pénisz általában állandó feszültségben marad, az erekció már nem habozzon. A pénisz fejét vörögjön a vér hulláma, a herék nőnek és felfelé húzódnak. A húgycsőből egy átlátszó folyadék cseppjei válogathatnak, amit a Cooper mirigyek kiválasztásaként neveznek.

A platophase, mint a gerjesztés fázisa, nem szükséges késleltetni, különben a szexuális aktus nem hoz örömet - a partnerek csak kimerültek. Az akció fázisa 2-5 percig tart. Van egy íratlan szabály, amelyet tapasztalt szerelmesek ismertek: a szerelmi játék körülbelül 4-ször hosszabb, mint a platophase (maga az akció). Ezúttal a házaspár szabályozhat, ahogy tetszik, ha mindkettő jó volt. Az orvosok azt mondják, hogy ne aggódjon, ha az együttes fázis csak 1 percig tart, ha mindketten elérik az orgazmust.

A megfelelően végzett platófázis, vagyis az együttes fázis eredménye orgazmus lesz. Nőknél és férfiakban 10-15 másodpercig tarthat, különösen szenvedélyes az orgazmus időtartama 30 másodpercig. Mindkét partner érzékeinek fényessége jutalom a simogatások és érzések nagylelkűségéért.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.