^

Mi lesz a szexben, ha fogyni?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Megváltoztathatja a szexuális élet minőségét, csak ... A súlycsere. Ha egy személy vékonyodik, mondják az Agayo állam amerikai kutatói, a libidó (szexuális vágy) növekszik. És akkor sokkal jobb a nemi minőség. A súlycsökkenés a nők és férfiak kezdenek viselkedni és teljesen más érzést érezni, és a szexuális benyomások fényereje fokozódik.

Személyes előítéletek

Olyan kicsiek, mint a csótányok, de soha nem hagynak bennünket. Például az az előítélet, hogy egy zsíros (sajnálatos, teljes) nő nem lehet szexuális. Vagy, hogy a túlsúlyos ember nem képes a szeretetet teljes mértékben megvalósítani, akadályozza a gyomor vagy valami más. A fenekek, például.

Egy másik előítélet - egy pár túlsúlyos az ágyban komikusan néz ki, mint a medvék vagy a szumó birkózók, akik úgy döntöttek, hogy jó szórakozást nyújtanak. Általánosságban elmondható, hogy ezek az előítéletek régóta felsorolhatók, pazarlással járnak és soha nem érkeznek a lényegre: ez minden értelmetlen. Valójában nem számít, mennyit mérlegelsz, de milyen szexi érzed magad.

De ha nem tudsz egyszerűen részesíteni az előítéleteket, akkor először részesítse a súlyát. Így vékonyabbá válik - és szexuálisabbá válik. Mit kapsz a szexért, a súlycsökkenést?

 • Erősítse meg a saját libidóját
 • Növelje a szexhormonok termelését, amely egyre aktívabban kiválasztódik, amint egy kicsit lecsökken
 • Élvezheti az egészségesebb ételeket, amelyek csökkentik a vér koleszterinszintjét és védik az ereket az elzáródástól
 • Növelje a hangulatát, mert a gondolatai meg fogják mondani: "Igen, igen, tudtam (lehet)!"
 • Sportolni fogsz (és más módon fogyni), és így javítja a vérkeringést, eltávolítja a felesleges méreganyagokat a szervezetből
 • Vásárolsz magadnak új ruhákat és új szexi fehérneműt, mert a régi hozzád lógni kezdett
 • Végül elhinni fogod, hogy a partnertől (partnertől) igyekszél a vágyat!

Annak érdekében, hogy jutalmazza magát az összes ilyen előnyökkel, érdemes azonosítani azokat az okokat, amelyek megakadályozzák Önt, hogy továbbra is szexuális és kívánatos legyen abban a súlyban, amelyben most vagy.

Hogyan befolyásolja a felesleges súly a libidó csökkenését?

Nemrégiben egy New York-i orvosi központ végzett olyan tanulmányokat, amelyek azonosítják a túlsúly súlycsökkentő hatását a szexuális vágy csökkentésére. Tehát a túlsúlyos emberek több mint egyharmada segítséget kapott egy szexológushoz. Panaszkodtak, hogy szexuális vágyuk megáll, és általában nulla. Miért történik ez? A tanulmányban részt vevő tudósok ezt a következőképpen magyarázzák.

A túlsúlyos emberek vérében a koleszterin magas szintje és a test közömbössége az inzulinnak, ami cukorbetegségre utal, szintén befolyásolja a hatékonyságot, különösen a férfiaknál. A szervezet olyan hormont termel, amely gátolja a nemi hormonok termelését és befolyásolja a szexuális vágyat. A teljesítmény csökken. Ezeknek a hormonoknak is van neve - globulin. Összekapcsolja a nemi hormonok termelését, különösen a tesztoszteront. Így az ember szexuálisan lassúbbá válik, nem tudatos.

Amikor az edényekben egyre nagyobb a koleszterin, a férfiak péniszében lévő zsíros és apró artériák eltömődnek, ez impotenciához vagy merevedési zavarhoz vezet. És amikor egy ember ilyen problémát torzít, mint a pénisz elégtelen keménysége, nem akar szexelni. Ez az egész.

Az elhízással szenvedő nőknél is tapasztalható a szexuális vágy kipusztulása, a túlsúly miatt a vérkeringést lassítják. Ez azt jelenti, hogy a nemi szervekhez (különösen a csiklóhoz) kevés vér és oxigén van, amit hordoz. Ezért a nők vágya a szexre is kezd lassúnak tűnni, mert egy nő nem tud megfelelően reagálni egy ember szexualitására - a csiklója nem duzzad. Ez azt jelenti, hogy a rendszer ugyanaz, mint a fúziós férfiaké. Ezért a következtetés - meg kell szabadulnunk a zsíros ételektől és a felesleges koleszterinből, ami eltömítheti az ereket -, és a szexuális vágy nagymértékben növekedhet.

A hatékonyság ösztönzésének egyszerű módjai

Nem fogsz elhinni, de a kutatók azt írják, hogy csak 5 kg veszteség vezet a szexuális vágy növekedéséhez. És nagyon aktív. De ez nem minden. Ha valaki elkezd enni egészségesebb élelmiszerek kevesebb zsírt, de sok zöldséget és gyümölcsöt, a vércukorszintet a normális koleszterin szintet fokozatosan egyre vissza a normális, és ez fokozza a libidót is, ha a tömeg nem haladt előre olyan csöppnyi .

A fizikai gyakorlatok, amelyeket korábban nem gyakoroltak a teljes ember, jelentősen javíthatják szexuális életüket. Hogyan? A fizikai aktivitás növeli a vér áramlását a nemi szervekbe a férfiak és a nők számára, és elősegíti a szexuális vágy megjelenését még fogyás nélkül is. Ez különösen igaz a nőkre - a fizikai gyakorlatok hatása erősebb és gyorsabb.

Milyen fizikai gyakorlatokat választasz a libidó aktiválására? Ez a lista sokszínű és érdekes. Ezek a következők:

 • jóga
 • Gyors gyaloglás
 • futás
 • Keleti táncok
 • kerékpározás

Általában minden olyan tevékenység, amely jobb vérkeringést eredményez a fenékben, a nemi szervekben és a csípőben. Ennek eredményeképpen a szexuális együttélés során a nő izgatottabbá válik, több kenőanyagot bocsát ki, gyorsan eléri az orgazmust. Ezért egy másik alkalom, hogy a szexuális érzései még élénkebbek lesznek és a szexuális vágy hamarabb megjelenik.

A szexuális vágy visszatérésének nagyon jó stimuláló tényezője könnyű erotikus regények. Mindössze 15 perc az olvasás, legalább minden második nap - és a személy a szexuális izgalomra összpontosít, és nem az erkélyajtók cseréjére.

A neme nem felelős a nemi szervek, és a fej

A szexuális vágyod nem azért jött létre, mert elvesztette vagy meggyógyult, hanem azért, mert szexisnek gondoltál magadról. Sok férfi és nő egyszerűen elegendő ahhoz, hogy szabályozza a fizikai formáját - és a szexekkel együtt minden rendben lesz. Amit gondolsz a képedről, amit a tükörben látsz, a szexualitásod. A szexológusok azt mondják, hogy a szerelmese vagy szeretője alacsony minősítése a szexuális vágy kihalásához vezet - és fordítva. Az a képesség, hogy elfogadja és szereti a súlyát és a méretét, lehetővé teszi, hogy szexuális partnereket válasszon nagyszámú és kívánatos számukra.

A teljes ember szakértőinek szexualitása bátorságot jelent az élénk szexuális érzések tapasztalatának megszorításában. Egyetértek azzal, hogy nagyon nehéz szexelni. Ha ugyanakkor úgy gondolod, hogy a mellkasa sáfrányosnak tűnik, de a fenék túl tele van. És még nehezebb, hogy örömet szerezzen a partnernek (partnernek).

A szexuális megjelenésükben mind a férfiak, mind a nők "ceruza" lesz. És mégis, az orvosok megjegyzik, hogy a nők nagyobb valószínűséggel eltúlozzák saját hiányosságaikat és szenvednek a szexuális vonzerő miatt. És ő továbbra is elutasítja magát, még akkor is, ha az ember a szeretet és csodálat szavaira utal. A férfiaknak kevésbé valószínű, hogy túl sok kövérség miatt nem boldogulnak magukkal. Még mindig hímek maradnak.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Még mindig nem akarsz szexelni? Forduljon orvosához

Ha úgy gondolja, hogy súlya nem elegendő az edzéshez, az egyszerű erotikus olvasáshoz és az ízletes, de egészséges ételekhez, de át kell gondolnia a fejében lévő gondolatokat - menjen orvoshoz. Ennek nem feltétlenül szexológusnak kell lennie - szexológus lehet, aki a személy magatartására összpontosít, megváltoztatja a testképet, a súlyt, a fogyást és az ehhez kapcsolódó összes dolgot.

Ezenkívül nem felesleges a statisztikák figyelembevétele. A túlsúlyos férfiak és nők több mint 70% -a nem tapasztal semmilyen problémát a szexualitással kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy te lehetsz közülük.

Szóval mi változik meg a szexben, ha fogyni? Először is, a hozzáállás a magadhoz. És vele együtt minden siker kezdődik, beleértve a szexuáliseket is.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.