^

Hogyan növelhető a szexuális bizalom?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A szexuális bizalom növelésének titka az, hogy szereted magadat, és úgy gondolja, hogy örömet érdemel. A legfontosabb dolog az, hogy ne kérdezd meg magadtól, hogy szexi vagy, de tudni, hogy ez tényleg így van. Hogyan kell ezt csinálni? Hogyan növelheti saját szexuális bizalmát?

A szexuális bizalmad

 1. Engedjétek magatoknak egy kis mulatságot, beleértve a szexet is. Tudjon meg többet a szervezetéről. Tudd meg, mit szeretsz a szexről. Ez segít a szexuális bizalom erősítésében.
 2. Próbálj meg drága és szexi ruhákat viselni. Miért vársz egy különleges alkalmat arra, hogy szexi és vonzó legyen? Megszabadulni azoktól a ruháktól, amelyek öregnek, kövérnek, undorítóvá válnak. Ne viseljenek ilyen dolgokat otthon, amikor senki sem lát. A drága és kényelmes ruhák több szexuális bizalmat adhatnak, mint gondolnátok.
 3. Ne felejtsd el a szexi alsóneműt (ez vonatkozik a férfiakra). Ez a kis titok gondot okoz a szexről, és ez is befolyásolja a szexuális önbizalmát.
 4. Bátran beszélhessenek barátaival a szexuális témákról. Talán megtudhatsz rengeteg érdekes és hasznos információt magadról magadról. Olyan ez, mint megosztani a szexuális élményeket másokkal.
 5. Továbbá, ha képesek vagyunk ilyen dolgokat megbeszélni másokkal, sokkal könnyebb lesz megoldani a partnereivel fennálló problémákat. Ezáltal javítja a szexuális önbizalmat.
 6. Ha partnere folyamatosan bírálja a szexuális szokásait, megjelenését stb., Anélkül, hogy habozott törni a kapcsolatokat. De ha ez fontos ember számodra, próbáld meg elmagyarázni neki, hogy kellemetlen, ha ilyen dolgokat hallasz.
 7. Írj le egy papírlapra: "Szeretem magamban ...", és próbálok naponta valami újat írni. Ez segít megerõsíteni a szexuális bizalmát.
 8. Kezdje el a levegőt és a napozást. Élvezze a friss levegőt. Vegyünk egy levelet vagy egy virágot, vezessük át őket a testen. Koncentrálj az érzéseidre.
 9. Használd a fantáziádat ... Írj egy erotikus történetet, ahol te leszel a főszereplő. De ne féljen. Érezd a szexualitást, és ez segít megerõsíteni a szexuális önbizalmadat.
 10. Próbáld ki a könnyű és kellemes gyakorlást. A jó fizikai állapot segít megszabadulni a félénkségtől, és bármilyen helyzetben szexelni fog.
 11. Smile. Ez egy nagyon jó módja annak, hogy bemutassuk a partneredben lévő bizalmát. A szexuális mosoly nagyon vonzó a többiek számára.

És az utolsó dolog, győződjön meg róla, és a szexualitásodról, és sikeres lesz!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.