^

Hymen: Mit kell tudniuk a férfiakról?

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Sok ember csak a himnuszról tudja, mi az. De a női testnek ez a kis teste tele van rejtélyekkel és titkokkal, amelyek kiderülhetnek. Ha csak alaposan olvassa el a himnusz anatómiai jellemzőit.

trusted-source[1], [2], [3]

Mi a himnusz?

Ez egy kis hajtás, amely a hüvelyben található nyálkahártyából áll. A himnusz nem teljesen hermetikus - részben nyitva áll a menstruációs áramláshoz. Vagyis kis lyukak vannak erre a célra. Egyes lányoknál a himnusz túl kicsi, mások - a nagy a területen.

A himnusz különböző véredényekbe kerül, ezért elvileg vér jelenik meg, amikor megszakad. A vér ennek többé-kevésbé - a himnusz anatómiai jellemzőitől függően. A vérzés erősebb vagy gyengébb lehet, és 1-5 napon belül megtörténhet. Manapság higiéniai párnákat kell használni.

Mikor szakad a himnusz?

A maszturbáció, valamint a testmozgás miatt megszorulhat. A sporttevékenységek típusai, amelyek miatt a himnusz szét lehet törni, kerékpározni, lovagolni, motorozni. Így, még ha egy himnusz is letép, egy lány ártatlan lehet, de sokan nem hisznek benne. Az információhiány és a sűrűség miatt, azt hiszem.

Ha a himnusz szorosan megnyúlik a szexuális közösülés előtt, és nem nyúlik meg a fizikai erőfeszítés során, akkor könnyedén felszakad a nemi közösülés és a helyes testtartás során. Ez a helyes testtartás lehet egy lány hátul fekvő lányának helyzete, és lábai kissé felakasztva a mellkasára. Így a himnusz nyújtható és könnyen áthatolhat. A defláció miatt a lány fájdalmai lehetnek, vagy nem feltétlenül - attól függ, hogy milyen rugalmasságban és a nemi közösülés jellemzőiben, valamint attól, hogy mennyire nyugodt a lány.

Ha a himnusz semmilyen módon nem szakad meg egy fallosz segítségével, akkor orvoshoz kell fordulnia a műtéti eltávolításhoz. Fájdalommentes, 15 percen belül helyi érzéstelenítés alatt. És a lány biztonságosan hazamegy.

A fájdalom okai az első nemi közösülés során

Sok lány fél az első szexuális kapcsolattól azért, mert az együttes fájdalmat okoz. Annak érdekében, hogy ez a fájdalom kevésbé vagy teljesen eltávolítható legyen, mert megakadályozza az öröm megszerzését, egy kicsit többet kell tudnia a szexuális együttlétről. A himnusztörés okozta fájdalom oka lehet rossz rugalmassága és zázhatost a lány a szex alatt.

Mi a himnusz?

A lány a szexuális együttlét előtt rugalmasabbá teheti az idegét, megmozgathatja az ujját a hüvelyben, vagy lehetőséget ad a férfinak. És a szexi fájdalom a lány elégtelen izgatottságához vezethet. Ezért a hüvelyből származó zsírokat elosztják vagy szinte nem szabadulnak fel. És ez azt jelenti, hogy vegyész zsírját kell használni vagy a szerelmi játékot 15 percig folytatni, hogy a lány nagyon izgatott legyen. Ha a gerjesztés elegendő véráramlást a nemi szervek növekszik, a lány abban az időben kitágul, és meghosszabbítja a hüvelyben, és ez okozza a megjelenése zsír nagy mennyiségben. Ezután a szexuális aktus mindkettő számára kényelmesebb lesz.

Valószínű, hogy a lánynak kevés a kenése, majd a szexuális aktus, és így a deflálás, nagyon fájdalmas lehet. Akkor használnia kell a kenőanyagokat, de nekik is többet kell tudniuk róluk. Ha kenőanyagot és óvszert használ a defláció során, akkor figyelembe kell vennie néhány funkciót. Az első nemi kapcsolatban a lány nagy valószínűséggel teherbe esik. De ha olajalapú kenőanyagot és latex óvszert használ, akkor ebből a kenőanyagból nyúlhat és szakadhat. Ezért latex óvszer használata esetén vízzel kell kenőanyagot vásárolnia - ez nem lazítja a latexet.

Azonban csak az óvszereket lehet megvásárolni, amelyek már zsírral kezeltek. Ez nagymértékben megkönnyíti a nemi közösséget. Ezenkívül ezek a kenőanyagok rendszerint baktericidek, amelyek mind a fertőzést védik.

Amikor egy párnak egy nőgyógyászhoz kell fordulnia?

Ha egy párnak kevés ismerete van a nemi szervek területén, mind a lány, mind a fickó tanácskozást folytat egy szexológus vagy nőgyógyász tanácsával az első szexuális közösülés előtt. Az orvos megmondja Önnek, hogy mely fogamzásgátló eszközöket kell használni, és a szexuális aktus leghatékonyabb kezelését. Ezen kívül. A közösülés megkezdése előtt nem kell fölösleges meggyőződni arról, hogy mindkét nemi szervi fertőzés, valamint a reproduktív rendszerrel kapcsolatos problémák vannak-e.

Az első szexuális közösülés után a lány vérzést tapasztalhat, amely önmagában áthalad, orvosi segítség nélkül. De ha ez a vérzés túl erős vagy nem áll több mint 5 napig, látnia kell orvosát. Orvosi segítségre lesz szükség, ha a lány nem szenved több fájdalmat 2-3 nappal a szexuális együttlét után, de csak fokozódik. 

A himnusz nem akadályozza meg a teljes szexuális kapcsolatot, ha egy párnak legalább minimális ismerete a jellemzőiről.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.