^
A
A
A

Erotikus divat: fehérnemű

 
, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Ókor tudta változatos és kifinomult ruhákat - ez sajátosságaiból adódóan az éghajlat egyszerűen nem volt szükség. Azonban az egyik fő elve erotikus divat - pars pro toto (rész az egész) - már jól ismert. Apuleius az „Átváltozások” írja le „Gorny borotvált nő helye”, ami valamivel álcázni „valószínű, hogy elindult a díszesen, mint, hogy elrejtse szégyenében.” Történész Polübiosz leírását adja az ünnep a király Antigonus amelyen a vendégek elbűvölte a táncosok: „Tánc tesz mindent sokkal érzékibb és égő Vesznek takaró fej és vállak, és most teljesen meztelen, csak egy apró fiókok, alig fedezi a középső testrész. ”.

A "tavaszi palota" művészetében sokat sikerült a kínaiak is olyan erotikusak voltak, mint az állam ", amit az anya szült". A XIII-XIV. Század képei rövidnadrágú szerelmeseket ábrázolnak, néha mindkettőt, néha a blúzt csak egy nő viseli. Manchu képek egy későbbi időszak mutatják a nők sajátos "nazhivotnikah" a vékony zavyazochkah. A kínai erózis alapvetően fontos és kivételes tulajdonságát a lábak speciális kötésekkel való lezárásával kell tekinteni. A legintimebb és legizgalmasabb játék a lábak lazítása volt, ami teljes megvilágítást jelentett.

A japán prostituált teljes szétválasztásához el kellett távolítania a hagyományos selyem "lapjáról", amely az "intim helyet" fedte le. A selymet azért használták fel, mert ez az anyag leginkább megőrzi a "női" illatot, amelyet a japánok (és nem csak ők) izgalmasnak tartottak.

A Renaissance nem dúsított európai „szárítókötél” módon, hogy az nem tudta utasbiztonsági szabad modor teszi teljesen meztelenül az ágyban (domináló szokás aludni ing nélkül), fürdés közben a kádban, stb Legjobb esetben ilyen helyzetben a férfiak kis kötényt viseltek, és a nők - csak a karkötők, nyakláncok és ékszerek frizurával.

A XVII-XVIII. Században megjelenik az alsó szoknya, amely alapján a lovasok még érdekesebbek voltak, hogy a hölgyek nem viseltek nadrágot. A fehérnemű izgalmas funkcióját cipők, harisnyák és lábszárvédők készítik. Van egy teljes "art show foot" - retrousser. A lábtartókat a térd fölött viselik, és szlogenekkel szállítják, amelyek olvasása, és ezáltal az olvasás lehetőségének biztosítása, az erotikus játék fontos részévé válik.

A XIX. Században valódi fehérnemű forradalom van. A fehérnemű egyre inkább higiénikus célokat szolgál, és egyre többet - erotikus stimuláció. Az alsó szoknyát felváltó nadrág, nagyon kicsi, soha nem térnek le a térd alatt. Ha ez a nadrág díszíteni féle fodrokkal, szalagok, stb, a keresés az új erotikus vonzalom kitalálni minden lehetséges kombinációját a nadrág kabát vagy szoknya. A harisnyák továbbra is fontos eszközei az ember befolyásolásának. „Eros” szótár (1820) azt állítja, hogy „vékony fehér harisnya, borjú szerelés köszönhetően rugalmasságot és lába olyan szorosan, hogy a szép kanyargós alakok ezek a testrészek vannak a puha, lekerekített, képes varázsa ... Jobbra. A sötét harisnyát lóg termék csak a fordított benyomás ".

A divat, ahogy kell, megváltozik - most a fekete a legalkalmasabb az erotikus vászonra, hasonlóan a fehérhez, amely a XIX. Században uralkodott. A férfiak számára a stimulánsok olyan ruhák, amelyek szorosan körülveszik a nő melleit és fenékét. A nők gyengébbek az ilyen specifikus ingerekre reagálva, számukra a fő okozati tényező maga az ember. Azonban a nemi szervek, amelyeket az alsónadrágok szorosan illeszkednek, ösztönző hatásúak lehetnek.

A gerjesztés egy összetett és meglehetősen egyedi mechanizmus. Vannak, akik aggódnak a szorosan illeszkedő, különleges szövetszerkezettel, ruhával, amely kiemeli a kiálló kocsikat, haját rajta. Mások "leragadnak" a "fenyegetésből", amelyet fekete szín, bőr és csatok jelképeznek. A modern iparág képes kielégíteni a legmesszebbmenőbb vagy legbizarrabb kérdéseket ezen a területen. Például a "Doc Johnson" amerikai cég - a szexuális játékok és kiegészítők legnagyobb gyártója - több ezer modellje az erotikus fehérneműnek. A stílusok a nevüket nevezik: "Fifi, a francia" - "Fifi, egy francia lány" (áttetsző bugyi és ingek, szívvel, fűzőkkel stb.); "tigris", "feltáratlan" - lefordítható "behatolható, hozzáférhető a penetrációra" (áttetsző harisnyanadrág, szélezett csipkés résszel a lábak között); "sötétedés után" - "hogyan válik sötétebbé" (fekete nadrág, fehér szemaforával a sötétben); "sötét nymph"; "vad vad"; "medve", stb.

Férfi erotikus fehérnemű - többnyire rövidnadrág (kivéve egyfajta birkózó birkózó fajta). Általában olyan ruhát készítenek, amely nedvesnek tűnik, vagyis hangsúlyozza a formákat; vagy egy háló (szinte csipke), ezek a formák közvetlenül kimutathatók. A modellek nevei határozottan brutálisak: "a dzsungel öröme" (elöl egy cipzárral); "biztonsági őr"; "Igrunov"; "Bearer"; "Mr. Stallion" (angolul "Mr. Stud" - a szavak játéka, vagyis szegecsek: a gyávák teljes felületét fedik le); ismét a szemafor - ezúttal "hat után", vagyis nem indul el, mivel sötétedik, de hat után; stb. Ugyanúgy, mint az e területen tevékenykedő nagyvállalatok összes termékénél, a mosodai alapos higiéniai és szexológiai ellenőrzéseken mennek keresztül.

Az erotikus vászon területén eltöltött kirándulásunk kötelezően rövid, a divat és az erotika története óriási mennyiségű anyagot (sőt mintákat) takarított meg. Csak azt fogom hozzátenni, hogy a szépség és a használat közötti vita értelmetlennek tűnik, mert haszontalan, nincs szépség.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.