^

Az U pont

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A pont u egy odé az erogén zónák egy nő testén. Nézzük meg, hol van az u pont, és hogyan kell megfelelően ösztönözni. És még sok nagyon hasznos információ a túlsúlyos zónákról a nők testén - a és g pontokat.

A női test tele van sok erogén zónával, először is ez a jól ismert g pont, amely még mindig vitatott. Az "g" pont mellett van egy pont u és egy pont is. De ez nem minden érzékeny terület, amely a női testen van. Az erogén zónák sajátossága az, hogy megfelelő ösztönzéssel egy nő felejthetetlen élményt és orgazmust kaphat.

Point u egy puha erekciós szövet, amely idegvégződéssel van ellátva. Az u pont a hüvely és a húgycső bejárata között helyezkedik el. Egy ilyen erogén zónát találsz magadon, fürödni vagy zuhanyozni. Nem a maszturbációról van szó, először meg kell találnod az áhított erogén területet, és meg kell értened, hogy milyen ösztönzést nyújt több élvezet, akár gyengéd vagy egyszerű simogatás. Miután megtaláltuk az u-jét, megadhatod a partnert, hogy ösztönözze az érzékeny területet.

Ne feledje, hogy az u pont stimulálása nem mindig ér véget a közösüléssel. Nagyon gyakran, egyszerű ujjson simogatás és simogatás, hihetetlen izgalmat és még orgazmust is hozhat egy nőnek. Mivel a pont közel van a csiklóhoz, megfelelő stimulációval, ez az öröm új forrása lesz.

Gua pontokat

A gua pontok a túlérzékeny erogén zónák a női testen. Nézzünk közelebb mindegyik pontot, azok jellemzőit, stimulációs szabályait és helyét.

  1. G - a leghíresebb erogén pont. A g terület mind nõknek, mind férfiaknak szól. A nőknél a hüvely elülső falán, 5-6 cm mélyen, a végbélben lévő férfiakban, az anus és a prosztata között helyezkedik el. Az érzékeny terület ösztönzése ujjával és a nemi közösülés folyamán. Különleges pózok teszik lehetővé, hogy maximalizálni lehessen a szexet.
  2. U - szemben a fent leírt erogén zónával, kevésbé ismert, de nem kevésbé érzékeny. Természetesen az u híváspontja nem teljesen helyes, mivel meglehetősen nagy területet képvisel. Az erogén zóna a húgycső felett helyezkedik el, mindkét oldalán. Az elvégzett vizsgálatok eredményei szerint az u pont nem érzékeny minden nő esetében. Vagyis nem minden nő élvezi, és izgatottsága izgatja. Az u pont egy erekciós szövet, amelyet idegvégződések szőnek. Az erogén zóna megfelelő stimulálásával a nő erős szexuális izgatottságot és vizelési ingereket kelt.
  3. Az A pont az érzékeny szövetek csoportja a hüvely elején, a méhnyak és a húgyhólyag között. Különös izgalom az a pont stimulálásakor a méh körül elhelyezkedő szövetek összehúzódásának időpontjában fordul elő. Stimuláció a zóna és a lehetséges abban az esetben, amikor a pénisz behatol túl a méhnyak, mintegy 3 cm. Ezen a ponton a partner úgy érzik, egy erős izmainak és nők jelentős hidratáló szervek. Ha ez megtörténik, az a pont megtalálható.

A gua pontok különleges erogén zónák a női testen. Ezeknek a pontoknak a megfelelő stimulálása gerjesztéshez és felejthetetlen élményhez vezet. De a legfontosabb szabály a találni és ösztönző, érzékeny gua a bizalom a partner.

U pont a nők számára

Az u pont a nők egy kevéssé ismert erogén zóna. A pont erotikus és izgalmas lehetőségeit nemrég tanulmányozták az Egyesült Államokban végzett klinikai vizsgálatok. Nevét, az u pontot az angol urethralis ponttól kapta, vagyis a húgycső pontjától. Tehát tanulmányok szerint u egy másik nő ergonómiai zónája, melynek helyes stimulációjával lehet partnert hozni egy orgazmushoz és egy kellemes izgalomhoz.

U a húgycsövön kívül helyezkedik el, vagyis a hüvelybe való bejárat felett. A pont kissé a húgycsövön belül van, a hüvely és a hüvely között. Anatómiailag az u pontot bőrmirigyként definiálják, vagy a csatorna szivacsos testének formájában.

A bőrmirigyek neve Alexander Skin, aki először felfedezte és leírta ezt az erogén zónát az orvosi szakirodalomban. Tehát a tudós kutatói szerint az u pontot kisméretű vestibularis (paraurethralis) mirigyekké vagy másképpen - a női prosztata-mirigynek nevezik. Az u pont a csatorna szivacsos testén helyezkedik el, és szerkezetükhöz hasonló, vagyis egy ember prosztata mirigyével homológ. Az u pont rögzíti a húgycsövet, a klitorist és a hüvely bejáratát. Mindez azt sugallja, hogy az u pont megfelelő stimulálásával egy nő olyan őrült örömöt kaphat, amely meghaladja a klasszikus vaginális orgazmust.

Hol van az u pont?

Hol van az u pont és hogyan lehet helyesen keresni? Először is érdemes tudni, hogy az u pont vagy zóna a lágy erekciós szövet speciális területe. A gerjesztés annak a ténynek tudható be, hogy ezen az oldalon nagyon sok idegvégződik. U a hüvely és a húgycső bejárata között helyezkedik el.

Az u érzékenysége egyedi. Ezenkívül az egyes ünnepi szexek esetében az u zóna helyén van. Tehát, néhány esetben a pont a húgycső közepén van, mások közelebb vannak a hüvely bejáratához. A helytől függ, az u pont érzékenysége függ.

Általánosságban, az együttlét során az u pontot nem ösztönzi és nem is érinti, így további stimulációhoz külön figyelmet és stimulációt igényel. Felejthetetlen élményekhez minden erogén zónára azonnal megpróbálhatsz dolgozni. E célból az ideális pozíció akkor ideális, ha a nő tetején van, és enyhén előre hajlik. Ebben az esetben a hatás az u pontra és a nőstény prosztata mirigyre, azaz a bőrmirigyre lesz. Mindenesetre, amikor egy u pontot keres, egy nő nagyon sok móka lesz.

Hogyan találjuk meg a pontot u?

Hogyan találjuk meg az u pontot, olyan kérdést, amely sok olyan nőt érdekel, aki még több örömet akar kapni a szexuális intimitásból. Az u pont keresése ugyancsak érdekes az olyan férfiak számára, akik egyre több és több módon keresik a partnerüket. Nevét, az erogén zónát az angol urinából, azaz a húgycsőből vagy a húgycsőből kapta. Az u pont megfelelő stimulálása elősegíti a szerotonin-boldogság hormontermelését.

Keresse meg az u pontot nagyon egyszerűen, mert elegendő a húgycső mindkét oldalán lévő területek stimulálására. Stimulálja u nő függetlenül, a könnyű érintések és a stroke az ujjak. Az u pontot érintheti és közösülés közben is. Ehhez egy nőnek meg kell nyomnia a medencét az ember combjához, hogy az erogén u érintse a péniszet.

Ha még mindig kétségei vannak az u pont érzékenységének, próbálja meg enyhén megérinteni az erogén zónát. Ne feledje, hogy az u pont rögzíti a csiklőt és a hüvely bejáratát. Azaz, az u stimulációval óriási klitoralis orgazmust kaphat. Ajánlott az u pont ösztönzése többféleképpen. Először is, maszturbáció, amikor egy nő önállóan vizsgálja testének érzékenységét. A partnernek a petting és az előzetes simogatásai egy másik módja annak, hogy megtalálja az u pontot, és örömet szerezzen.

Orgazmikus pontok gua

Orgazmikus pontok gua - a nő testének zónája fokozott érzékenységgel. Az egyes pontok ösztönzése külön-külön, és egyszerre - egy nagyszerű lehetőség a szexuális aktus diverzifikálására, a szex intenzívebbé, izgalmasabbá és izgalmasabbá tételére. Az orgazmikus pontok mindegyike egy olyan köteg az idegvégződésekből, amelyek a női testen át terjednek, és leírhatatlan élvezetet nyújtanak.

A pont

Ez az erogén zóna a második érzékenységnek számít, miután g. A pont a hüvely elején található, a méhnyak és a húgyhólyag között. Nagyon érzékeny a - az idegvégződésű szövetekből álló csoport, melynek érintését öröm és könnyű remegés hordozza az egész testben. Az a pont megfelelő gerjesztésével és megfelelő stimulálásával a méh környező szövetje megkezdődik.

A pont valódi neve AFE (Anterior Fornix Erogenous). Az erogén zónát 1994-ben nyitották ki Malajzia Chua Chi Ann nőgyógyász. Mivel az a pont mélyen a hüvelyben van, csak vibrátor segítségével vagy szexuális viszonylatban lehet stimulálni. Ha észleli a pontot, akkor a zsírokat aktívan elosztják, ami a közeledő örömet jelzi. Nagyon gyakran még a pénisz sem éri el a pontot, így szexuális játékok nélkül a nő soha nem érezheti, milyen érzékeny a teste, különösen a pont.

Az U pont

Az orgazív pont u a húgycső közelében található a húgycső bejáratánál. Egyszerűen fogalmazva, az u pont a hüvely és a klitorisz bejárata között helyezkedik el. Az erogén zóna felelős egy nőstény ejakulátum (az orgazmus során felszabaduló folyadék, amelyhez spriccel van). Az u zóna ingerlésének ideje alatt vizelésre sürget. Ezt magyarázza az a tény, hogy az u pont hatása alatt a masszázs hatása alatt a bőrmirigyek is belépnek, vagyis a húgycső szivacsos testében elhelyezkedő női prosztata.

Az orgazmus megszerzéséhez u tudja ösztönözni magát az ujjaival, vagy kérdezze meg partnerét erről. A legjobb lehetőség arra, hogy élvezzük az u ingerlését, a cunnilingus, vagyis a nyelvvel való stimuláció. Ehhez a partnernek lágy körkörös mozdulatokat kell tennie. Az u pontból érkező orgazmus miatt a nő gyors görcsöket érez és remeg a testében. A normál nemben az u pont nem érintett. Az erogén zónát ujjakkal stimulálhatjuk, vagy olyan helyzetet használhatunk, amikor a nő tetején van, és előre mozog. By the way, ez a pozíció lehetővé teszi, hogy megkapja és ösztönözze az összes orgazmus pont gu a. •

A G pont

A legnépszerűbb erogén zóna egy kis pecsét a hüvely elülső falán. A g pontot a német nőgyógyász Ernst Grafenberg tiszteletére nevezték ki, aki kinyitotta, és 5-6 cm-es mélységben húzta a húgycsövet és a csontot. G, mint az u pont - a legérzékenyebb erogén zónák a női testen. A pontot manuálisan lehet ösztönözni, ezáltal felejthetetlen érzést adhat a nőnek, vagy olyan speciális pózokat használva, amelyek serkentik a szexuális életet.

De ugyanakkor a g pont nem olyan jól ismeretes a klitoriszon, és nem sok nő mersz keresni a kedvelt g-t. A legérdekesebb az, hogy a g zóna férfiakban van, az anusban van, az anus és a prosztata között. A nőknél a g pont olyan, mint egy borsó, amely ingerlés közben megduzzad, míg a férfi g hasonlít egy gesztenyébe, amely 4-6 cm mélyen érezhető az anusban. A férfiak és a nők ösztönzése és élvezete teljesen függ a partnerben és az emancipációban betöltött bizalomtól, vagyis a szórakozás hajlandóságától.

A pont u

Az u pont stimulálható maszturbáció vagy szexuális kapcsolat során. Az erogén zónák ösztönzésére jó lehetőségek a misszionáriusi testtartás, vagy a póz, amelyben a lány tetején van. De a leginkább ideális változat az u stimulációhoz egy cunnilingus, vagyis nyelv szerinti masszázs. Mi mással is érinthet egy ilyen érzékeny területet, ha nem nyelvvel? Ezenkívül a férfi önállóan ellenőrzi ezt a folyamatot, különös tekintettel a partner reakcióira és kívánságaira.

Az u pont ösztönzése ujjal is megtehető. A férfi ujjak az egyik meghatározó szerepet játszanak a petting és az előzmények során, stimulálva a női test minden részét. Ahhoz, hogy ujjával ujjunkat stimuláljuk, elegendő a csikló csúcsától a hüvely elejéig húzni. De ne erőltesse az erogén zónát, mert az élvezet helyett fájdalmat okozhat és megtagadhatja partnereit, hogy továbbra is részt vegyenek az ilyen fajta kedélyekben. Az ujjmozgásoknak függőlegesnek és vízszintesnek kell lenniük, a nagyobb élvezet érdekében kenőanyagot, azaz kenőanyagot használhat.

Ami az u pontot egy nyelv segítségével stimulálja, ez a módszer bonyolultabb, mint az ujjával való stimulálás, de sokkal hatékonyabb. Az egész probléma az, hogy nem minden férfi beleegyezik abba, hogy szóbeli simogatásokat adjon partnerének. Az u pontra gyakorolt hatás szintén szexuális tag lehet. Ehhez használhatja a pózot, ha a nő tetején vagy csak simogatja az érzékeny területet a pénisz csúcsával.

Az erogén pont u

Az ergonális u pont a fokozott érzékenységű erekciós szövetek része. Az u pont a húgycső mindkét oldalán helyezkedik el, kissé a hüvely bejáratánál, de a csikló alatt. A folyamat során a tanulmányi és kutatási potenciál u erogenous pont, azt találtuk, hogy az érzékeny területen serkentik, és becéz ujjak során maszturbáció, a nyelv vagy a pénisz szexuális érintkezés során.

Mivel az u pont része a húgycsőnek, vagyis a húgycsőnek, nem felesleges felidézni a női ejakulációt. Például a férfiakban a húgycső a csatorna, amelyen mozog, mint a szeminális folyadék, vagyis a spermium és a vizelet. Sokan tévesen úgy vélik, hogy egy hüvelyi húgycső csak vizeletet jelenít meg, de ez nem így van. Hatalmas orgazmussal, a tisztességes szexek egy része speciális folyadékot adhat a húgycsőből, de ez nem vizelet.

Az u erogén pont megfelelő stimulálásával a bőrmirigyek befolyást gyakorolnak, ami kémiai szerkezetében hasonlóan lúgos folyadékot termel, mint a férfi sperma. Az ilyen folyadék mennyisége lehet néhány csepp, akár 2-4 asztali kanál. A kismedencei izmok erőteljes összehúzódásával a folyadék jön ki, mint egy sugárhajtó, és hasonló jelenséget neveznek szúrásnak. A legérdekesebb dolog az, hogy a teljes élvezet ilyen megnyilvánulása és a kapott orgazmus szemléltető példája összetettséget, sőt veszekedést okozhat a partnerek között. Mivel néhány olyan férfi, aki nincs neveltetve, és nem szerepel a női orgazmus árnyalatában, vigyázzon a vizeletürítésre.

Orgazmus a pont u

Az u pont orgazmusa gyakran társul és összehasonlítható a klitorisz orgazmussal. Ez annak köszönhető, hogy a húgycső stimulálása és az influenza alá eső pont alatt a klitorisz is belép. Ezt a fajta orgazmust minden nő tapasztalhatja. Emellett a szülést követő időszakban az u pont és a klitorisz orgazmus orgazmusa az egyetlen elérhető módja annak, hogy kielégítse a nőt, mivel a penetrációval való érintkezés tilos.

De leggyakrabban a pont u orgazmus fordul elő, amikor maszturbál. Ahhoz, hogy elérjék az orgazmust az u pont stimulálásában, használhatod az ujjaidat, a péniszedet vagy a cunnilingust. Az orgazmus eléréséhez használhat speciális helyeket, például a 69-es testtartást, amikor minden partner szájápoló szert kap. Az u ösztönzése segít a pózban, amikor a nő a tetején van, és kissé előre mozog, vagy bármely más olyan helyzetben, amelyben a nő vagy a szexuális partner az ujjával stimulálhatja a pontot. Sok szexoterapeuta ajánlja a szexuális játékok használatát, amelyek lehetővé teszik a szexuális élet diverzifikálását és a női test különböző erogén pontjain és zónáiban való munkavégzést.

Masszázspont u

Az u pont masszírozása, vagyis az egyik túlérzékeny női erogén zóna stimulálása helyes lehet. Először is, izgatottnak kell lenned, mert ez az előtti petting vagy petting alkalmas. Ez az a pont, hogy egy ember elkezdheti masszírozza az u pontot. Annak érdekében, hogy a masszázs az orgazmus okaivá váljon, javasoljuk a csilingelés technikáját, vagyis az erogén területre gyakorolt hatását a nyelvvel. A szájáthasználatokon kívül ujjával is ösztönözheted az u-t. Ez mind önállóan elvégezhető a maszturbáció során, és bízhat egy ilyen bensőséges kapcsolatot a partnerrel.

De ne idegesítsen, ha a pont stimulálása és az orgazmus elérése közben nem érkezett, vagy nem jelentek meg különösebb izgalmas érzés. Minden egyes nő egyedülálló, így az erogén pont enyhe ingerléséből az őrült orgazmus tapasztalható, másrészt az orgazmus csak teljes szexuális kapcsolattal lehetséges.

Az u pont az egyik túlérzékeny erogén zóna egy nő testén. Ennek a pontnak a stimulálása képes az izgalom és a hosszú orgazmus kellemes érzésére. A stimulációnak számos módja van, amelyek mindegyike lehetővé teszi a női erogén pont feltárását. A legfontosabb dolog nem félni a kísérletektől, és bízni a partneredben.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.