^

11 ötlet a romantikus esti rendezésről

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Talán a kapcsolatod nem olyan friss, mint korábban, vagy csak romantikus ember vagy, és az életedben annyira kevés romantika van. A romantikus est szervezése Önnek és partnere számára egy nagyszerű módja a szerelmi kapcsolatok javításának. De hogyan kell csinálni? Hogyan égetheti partnere szemét, és gyorsabban megverheti a szívét? És a tiéd is.

Romantikus "lux" osztályú est

 1. Ha úgy dönt, hogy romantikus estet tart Önnek és partnere számára, először győződjön meg róla, hogy senki sem zavarja, akár szülők, gyerekek, barátok stb.
 2. Jobb, ha ma este választod az utolsó munkanapot. Még ha munka után is fáradt, a közelgő hétvégén gondolatok adnak erőt. Különben is, mindketten nem gondolják, hogy másnap reggel kell dolgozni.
 3. A romantikus estének gyönyörűnek kell lennie, és a megjelenésnek meg kell felelnie ennek a helyzetnek.
 4. Vigyázz a romantikus zenére, ami ideális lenne ehhez a helyzethez. Ezt a zenét szereted mind Ön, mind partnereid részéről. Ezért nem lenne helyénvaló előre megismerni ízléseit.
 5. Ne tégy túlzásba előkészítéssel. Lehet, hogy minden előkészület után nem lesz erőssége egy romantikus estére.
 6. Felejtsd el a telefonokat és a televíziót. Csak a partneredre van szükséged.
 1. Ne sokat főzz. A romantikus estet nem az õszinte éhség megölése jelenti. Fontos fenntartani az este általános hangulatát. Továbbá, ne túl magasra, mert ha mindketten szeretni szeretne, akkor a kitömött gyomor komoly akadálya lehet.
 2. Tanácsok a nők számára: próbálj meg lenyűgözni. Gondolj a ruhádra, az esti ruhákra, a szexi női fehérneműre stb.
 3. A romantikus est mindkettő számára pihenés. Kellemes hangulatot kell teremteni fény és árnyékolás segítségével: könnyű gyertyák, aroma lámpák. De cserélheti őket lámpákkal, különösen látványos lámpák piros vagy kék fény.
 4. A szabadban maradt romantikus estet a szobában cserélheti. Milyen izgalmasan együtt járhatsz a csillagok alatt, egy üveg pezsgővel (persze, ha lehetséges), a tengerparton megállni stb. Használd a fantáziádat ...
 5. Gondolj a romantikus ested folytatására. A szeretet hihetetlenül gyengéd vagy éppen ellenkezőleg, mutasd meg rendkívüli szenvedélyedet (mindent megtesz, hogy kedves legyen a partnernek, de ne tégy túlzásba).

Miután ilyen fényes romantikus időt töltöttél együtt, hirtelen észreveheted, hogy a szereteted még mindig erős, hogy nem veszítette el magát a mindennapi hiúságban. Romantikus este egyedül ... Az egyik gondolat holnap, hétköznap, meggyújtja a szexuális szenvedélyét - az Ön és partnere.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.