^

Öt módja annak, hogy új kapcsolatokat tartsunk frissen

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

A nők és a férfiak számára semmi sem kedvesebb, mint hogy friss és friss benyomásokat kapjon az együtt töltött időről. A probléma az, hogy az új kapcsolat fokozatosan stabilvá válik, megbízható, de ... Unalmas. De ez nem történhet meg! Minden nap minden percében úgy élhetsz, mint egy szabad esés érzése. Itt van öt alapelv, hogy a párok szeretik alkalmazni, hogy tartsák az új kapcsolatot friss és izgalmas.

1. Módszer. Használd azt a tényt, hogy más vagy

A férfiak és a nők eltérőek, és soha nem lesz másképp. Használja ezt az eltérést nem erre. A félreértés súlyosbítása, amikor az első szeretet szeretete áthalad. Legyen ez az eltérés lehetőséget ad arra, hogy egymástól tanuljanak és megcsodálják egymást.

Például: szeret főzni, de nem szereti a labdarúgást. Szereti a labdarúgást, de nem szereti a főzést. Vidd egymástól, amit nem tudsz, hogyan és soha nem. Nagyon érdekes az új ismeretek elsajátítása és fogadása. Hagyja, hogy a lány a fociba menjen, és a fickó legalább egyszer főzzön a barátnője pizzájához. Ha ezt együtt csinálod, sok fényes, vicces, vicces és megható pillanatot fogsz tapasztalni.

És még több. Annak érdekében, hogy a kapcsolatod az idő múlásával mélyebben és érdekesebbé váljon, a férfiaknak és a nőknek meg kell érteniük és tiszteletben kell tartaniuk egymás szexuális egyediségét. Meg kell értened, tanulmányoznod és értékelned a különbségeket egymás természetében, szokásaiban és megjelenésében, ahelyett, hogy harcolnátok, vagy bántani tudnának. Maradjon más!

2. Módszer. Hozzon létre különleges eseteket

Annak ellenére, hogy büszkeséged van, még mindig találsz időt arra, hogy egy étterembe menj, egyszerűen csak megnézzük egymást, élvezzük a kellemes hangulatot és egy gyönyörű étkezést, táncolni. Hozzon létre ezt a különleges alkalmat, öltözz fel, foglaljon le és élvezze azt a tényt, hogy mindketten nyugodtnak érzik magukat és kényeztetik magukat. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy együtt tölthessenek együtt, tervezhessék össze jövőjét, nyaralását, utazását, vagy osszák meg álmaikat a karrierjükről.

Néha meg kell találnunk egy biztonságos helyet, ahol beszélgethetünk egymással - ez fontos része lehet az intim kapcsolat fenntartásában. Ossza meg, hogyan érzed és mit gondolsz. Ha szabadon és nyíltan kommunikálhat egymással, erősíti a szeretet érzését és a kapcsolatok frissességét.

3. Módszer. Adj nekik kis ajándékokat

Mennyi ideig kell várni a következő születésnapodra, az új évre, a március nyolcadikra? Az ünnep váratlanul való megérzése és előrejelzése mindegyikük megtanulja, hogy minden nap különleges pillanatokat hozzon létre. Ezután egy olyan közös érzés fog kötni, amely időben bármikor előfordulhat.

Ez a pillanat lehet kis váratlan ajándékok, e-mail üzenetek, kirándulások, valami új ismeretség, egy írott vagy kiválasztott dal együttélése ... Mindezek a kis meglepetések egy különleges pillanat megteremtése.

A módszer száma 4. A "Tisztelet"

A "tisztelet" a latin szóból származik, ami valójában visszatekintést jelent. Nézz vissza a partneredre minden alkalommal, amikor bármit megtesz. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy figyelmet kell fordítanod a partnered, a tehetséged összes szavára és furcsaságára, és értékelni kell őket. Amikor a szeretett személyed valamit megtesz, cselekedeteit csemegézni kezelje.

Mondja meg egymásnak, hogy milyen jól van a partnered, vagy milyen kellemes az, hogy megkapja kis csemege ibolyáját, vagy hogy tetszik neked, hogy reggel reggel készíttett kávét. Mindig frissíti a kapcsolatot, és olyan pillanatok alatt olyan ünnepeket teremt, amelyeket más párok szokásnak vagy rutinnak neveznek.

5. Tipp. Köszönjük a partnert gyakrabban

- Köszönöm, hogy az életemben voltam. Minden nap a kapcsolatodban találd meg a módját, hogy beszélj róla partneredről. A hálával szemben a legjobb antidotum, amely fenntartja az idő múlásával bekövetkező változások változásait. Semmi sem marad ugyanaz, de ha egymásnak hálás érzéseid vannak, kapcsolatod alakul ki. Bármilyen hangulat, beszélgetés, ajándék, utazás új lehetőség, hogy azt mondja: "Köszönöm, hogy az életemben voltam."

Azt lehet mondani, hogy „köszönöm” a virágokat, könyvek, ételek, ünnep, gyertya, bor, színház, koncertek, tánc, csónakázás, masszázs és egyszerűen képesek meghallgatni, de ne felejtsük el, hogy kifejezze a háláját minden nap.

Egyszerűen friss és szexi kapcsolatokat tartanak fenn - csak értékeljük egymást és azokat az egyszerű pillanatokat, amelyek boldoggá teszik az életünket.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.