^

10 módja az intim élet javítására

, Orvosi szerkesztő
Utolsó ellenőrzés: 19.10.2021
Fact-checked
х

Minden iLive-tartalmat orvosi szempontból felülvizsgáltak vagy tényszerűen ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb tényszerű pontosságot biztosítsák.

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben ([1], [2] stb.) Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

Ha úgy érzi, hogy a tartalom bármely pontatlan, elavult vagy más módon megkérdőjelezhető, jelölje ki, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt.

Ha az intimban nincsen helye a növekedésnek, és a szex nem egy fényes esemény, hanem egy unalmas feladat, sokoldalúzza ezeket az egyszerű tippeket. Tehát mi a 10 legjobb módja a szexuális diverzifikációnak?

10 legjobb módja a szex diverzifikálásának

trusted-source[1], [2]

A Tanács száma 1. Szexuális találkozó hozzárendelése

Ha egy pár hosszú évekig vagy hónapokig találkozik vagy él együtt, akkor olyan találkozókat kell terveznie, amelyek szükségszerűen a szexben végződnek. A szex előtti háttér sokat jelent. Ha ez nem csak egy háromszög: a sovány-levetett ágyban a szex sokkal romantikusabb és kívánatosabb lesz. Menj a parkba sétálni, lovagolni körhinta, óriáskerék vagy motorkerékpár, étkezd az étterembe, majd szexelni. Ez sokkal romantikusabb érzéseket hoz, mint egy normális környezetben. Ha azt teszed, amit a szex előtt csinálsz, akkor mindkettő örömet okoz, akkor a szex sokkal több érzelmet fog okozni.

trusted-source[3], [4], [5]

A Tanács 2. Időről időre töltse az éjszakát nem otthon

Furcsa tanács, de száz százalékkal működik. Legalább kéthetente egyszer adjon pénzt erre. Hogy ne szexeljen a saját hálószobája ismerős környezetében, hanem egy hotelben vagy egy barátságos dachában. Igen kevés romantikus lehetőség, amely diverzifikálja az intim életet. A pszichológusok szerint a legjobb szexuális tapasztalat az, amelyet a párok most kapnak, nem tegnap vagy holnap. Egy szokatlan helyzetben az agy kikapcsol, és nem gondolkodik azon, hogy mit gondol otthon - például "kijavítani a csapot" vagy "nyugtatni a gyerekeket".

Azok számára, akik hosszú ideig együtt voltak, jó, hogy időről időre megváltoztassák a helyzetet. A legjobb az egészben, ez olyan helyen történik, amely nem tartalmaz emlékeit az együtt töltött időről. Új érzések a mindennapi életben - új szenzáció a szexben. Ők lehetnek a legfényesebb az életedben ...

trusted-source[6], [7]

A Tanács 3. Módosítsa hálószobájának kialakítását

Egy és ugyanaz az ügynök sokáig unalmas lehet, mondják a szexológusok. A szokásos hálószoba belsejében mindkettő megérinthető, még akkor is, ha tágas tükrökben és romantikus fél fényben biztosította. Változtassa meg hálószobájának alakját kardinálisan. Például a pasztell színek világos vörös vagy sárga színűek. Ez az egyszerű mozdulat sokat változhat a szexuális érzéseid során.

Ha nem tervezel teljes puccsot, változtasd meg a kellemes dolgokat a szívre és a testre. Fektessen egy új selyem fehérneműt, gyertyát gyújtson és gyönyörű rajongót vegyen. Ezek a kicsiek az első pillantásra a változások képesek teljesen átalakítani a belső tér és az érzéseket telített.

És még egy tanács a hálószobában - vegye ki belőle mindent, ami nem vonatkozik a szexre és a pihenésre: gyermekjátékok, könyvek, felesleges ruhák.

trusted-source[8]

4. Tipp. Valld magadat szexuális fantáziádban

Sokan nagyon öregkor élnek, és nem vallják maguknak (nem beszélve a partnerről), amit valójában a szexben akarnak. Természetesen unalmas lesz, ha napról napra ugyanazt a misszionáriusi pozíciót gyakorolja ugyanabban a hálószobában. Ezért legyen bátor és válaszoljon egymásnak a kérdésekre: "Mit szeretnél változtatni a mi szexünkkel?"

Teljesen váratlan választ kaphatsz, nem is beszélve arról, hogy magad bevallhatod a váratlan dolgokat. Az a puszta gondolat, hogy a szexuális fantáziád valóra válik, máris felmelegíti önt, és intenzívebbé teszi a szexet.

A beszélgetés ezekkel a fantáziákkal az Ön partnere (partner) új tudnivalókat hoz a szexhez.

5. Tipp. Kérdezd meg, mi a partnere valóban a szexből (partner)

Talán soha nem kérted fel ilyen egyszerű, de bátor kérdésedet. Ezért nem tudod, hogy mi a partnereid igazi szexuális vágya. És talán teljesen megegyeznek a szexuális vágyaival, amelyekben nem vallotta magát, és még a partnered is - még inkább?

És tudtad, hogy az egyik leggyakoribb páros, amikor szexológusra hivatkozik, az, hogy az egyik oldal a szexben sokkal aktívabb vagy passzívabb, mint a másik. A férfiak és a nők panaszkodnak egymásról, hogy egyikük sokkal jobban érdekli a szexet, mint a másik. Ezért az intim vágyak ellentmondása. És ha valaki elveszíti érdeklődését a folyamatban? Amikor minden rosszul megy, ahogy akar. Őszintén szólva sok mindent ki lehet javítani.

A Tanács 6. Folyamatosan tanulj valami újat a szexben

Ha ezt nem teszed meg, az egyhangúság az intimben nagyon gyorsan visszahúzódik, még nagy szeretettel is. Olvassa el az irodalmat, vásároljon CD-t újfajta szexuális módszerekkel, cserélje alsónadrágát. Próbálja ki a szerepjátékokat - röviden, folyamatosan kísérletezzen. Ez fényt és újdonságot ad a szexuális kapcsolatoknak.

Sok pár fél a legkisebb változásoktól a szexuális életben. De csak próbáld meg - és teljesen új érzelmi bolygót nyithatsz meg.

trusted-source[9]

A Tanács 7. Hagyja be magának a szexuális problémáit

Nem tudsz hullámozni, és nem veszi figyelembe a nemi nehézségeket. Ha mindezt folyamatosan végzi, a nemek minősége jelentősen csökken. Ha ezek orvosi problémák (pl. Reproduktív rendszerbetegségek), akkor rövid szünetet kell tartania és megbirkózni kell velük. Sokan ezt nem teszik, attól tartva, hogy a partner (partner) nem fogja megérteni őket. Ez alapvetően rossz. Ha a probléma súlyosbodik, a nemi minőség csökken, és a helyzet akkor is felmerülhet, amikor a szeretet kellemetlen lesz mindkettő számára.

A fényes szex akadályai pszichológiai problémák lehetnek. Ezután együtt kell megoldani őket. Az őszinte beszélgetés és a szexológus látogatása segíteni fog abban, hogy megbirkózzanak a szerelem frontjával.

trusted-source[10], [11], [12]

A Tanács száma 8. Ne siessen

Amikor a pár lassan feltárja egymást, és nem siet, hogy használja a leginkább kipróbált, de a legrövidebb módszert, örömet okoz mindkettőnek. Sok pár ugyanazt a hibát követi el: megtudják, hogy a partner szeret, és állandóan ugyanazt a módszert alkalmazzák (vagy néhány módszert). Ez a legrövidebb és a megfelelő út az örömhöz. De az ilyen monotónia hamarosan unalmas lesz. Ráadásul a vizsgálatok azt mutatják, hogy a férfiak korai ejakulációja elveszett kezelés nélkül, amint a pár lassan kísérletezik.

Az ilyen megközelítésű nőnél az öntudat, a zazhatost és a vágy, hogy a lehető leghamarabb véget érjenek. A játékosság, tanácskozás és kreativitás a három bálna, amelyeken a szexet tartják.

trusted-source[13], [14]

A Tanács 9. Ne hasonlítsa össze magát a pornóstarral

Összehasonlítva magát olyan emberrel, akinek a szintje mindig leküzdhetetlen lehet számodra, káros. Inkább próbálkozni, mint a filmsztárok vagy a modellek. A kapcsolatok diverzifikálásának legjobb módja az, hogy magad legyen.

Az a tény, hogy a bensőséges életed "legyen", és ez vagy egy olyan káros csalás, amely időt és energiát pazarol. Mennyi időt tölteni a szexre, hogyan kell és mit ne kelljen - csak úgy döntesz, és nem a valóság show hőseiről, amelyen megpróbáljátok lenni. Ne aggódj, ki lehet hasonló megjelenés vagy viselkedés - vagy a partnered. Ne gondoljon arra, hogy mit kell, hanem arról, hogy mit akarsz.

A Tanács 10. Ne hagyja abba

Ne féljetek, hogy a szexuális élet javítására irányuló kísérletek rossz helyre vezetnek. A legérdekesebb út az ismeretlen. Vele és megy, sok érdekes lesz veled és a feleid.

Ne hagyja abba, hogy megpróbálja megtalálni az aranyat a szexben, és ragadjon hozzá. Ez egy hálátlan út. Fontos, hogy folyamatosan tanuljon, dolgozzon - és aztán a szeretkezés, valamint a partnerekkel (partnerekkel) folytatott folyamatos kísérletek során soha nem fog unatkozni.

Elolvashatja ezeket a 10 tippet, hogyan javíthatja a szexuális életet, és követheti őket. És akkor jöhet a saját, még sikeresebb és világosabb. A legfontosabb dolog nem állni, és sikered lesz.

trusted-source[15], [16], [17]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.