^

Egészség

Pihenjen a Holt-tengeren

Holt-tenger hõmérséklete

A holt-tenger hőmérséklete egész évben kedveli a nyaralókat. Tekintsük a Holt-tenger éghajlatát, a levegő és a víz hőmérsékletét. És az év ideális idejét is választjuk a Holt-tenger partján fekvő pihenésre és kezelésre.

Ellenjavallatok a kezeléshez és a pihenéshez a Holt-tengeren

A Holt-tenger kezelésével és nyugalmával szembeni ellenjavallatok a víz, az iszap, a levegő és a tengeri só tulajdonságain alapulnak. Tekintsük a Holt-tenger főbb korlátozásait, valamint a hatékony kezelést Izrael tengerpartján.

A Holt-tenger városai

A szanatóriumok, klinikák és szállodák egy adott természetes övezetben helyezkednek el, és nem akarnak orvosi és szabadidős tevékenységeket tölteni valahol a sivatagban. Ezért van vágyunk arra, hogy többet megtudjunk a halott tengeri városokról, amelyeknek a helyreállításon kell keresztülmenniük.

A Holt-tenger szanatóriuma

A modern Izrael vezetője a szanatórium-és-spa kezelés szintjén. Ez a fajta időtöltés lehetőséget nyújt nemcsak pihenésre, hanem egészségmegőrzésre és javításra is. Ehhez tökéletes a halott tenger szanatóriuma, amely különbözik a betegség speciális iránya szerint.

Dead Sea Resorts

A Holt-tenger települései közvetlenül a tengerparton, a strandok közelében találhatók.

Szállodák a Holt-tengeren

Szállodák a Holt-tengeren - Izraelben és Jordániában - képviselik különböző osztályú szállodák (három, négy és öt csillag).

Hogyan juthat el a Holt-tengerbe?

Szeretné tudni, hogyan juthat el a Holt-tengerbe anélkül, hogy időt és pénzt vesztenél? Tekintsünk két lehetséges lehetőséget egy egyedülálló tóra - Jeruzsálem három vallásának városáról, valamint az Aqaba-öbölről a Vörös-tengerről - Eilat kikötővárosából.

A Holt-tenger strandjai

Ahhoz, hogy a Holt-tenger északi részén, mindössze 39 km-re Jeruzsálemtől és Tel-Avivtól érkezzenek, két és félszer többet kell utazni.

Időjárás a Holt-tengeren

A jellegzetes éghajlati viszonyok - vagyis az időjárás a Holt-tengeren - magával a sótartalommal vannak kapcsolatban. Mint ismeretes, a Holt-tenger a Nagy Rift-völgy alján fekszik (más néven a jordán tektonikus depresszió).

SPA a Holt-tengeren

Az üdülőterület szinte minden szállodája a holt tengervízben található. Ha a Földre megy, amit egy idegenforgalmi vagy szabadidős célra ígért, mindig van lehetőség arra, hogy menedéket válasszon ízlésének és pénztárcájának.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.