^

Egészség

Prosztatagyulladás kezelése

Tökmag prosztatagyulladásra

A prosztatamirigy gyulladásának a hivatalos orvostudomány által elismert alternatív kezelési módjai közé tartozik a prosztatagyulladás elleni tökmag. Ezenkívül számos gyógyszert állítanak elő, amelyek fő összetevője a tökmagolaj.

Prosztatitis krémek

A prostatitis krémeket otthoni használatra ajánlják, a fő kezelés kiegészítéseként, valamint a megelőzéshez.

Prosztatagyulladásos tabletták

Mi a prosztatagyulladás, sajnos sok ember tudja - a prosztata gyulladásos megbetegedése gyakran 40 év után következik be, és néhány még korábban is.

Kúpok propolissal prosztatagyulladáshoz

A prosztata gyulladáscsökkentőivel ellátott kúpjai természetes összetevőkön alapuló gyógyászati készítmény, amely pozitívan hat az urológiai megbetegedések prosztatájára.

Propolisz prosztata gyulladáscsökkentők

A hatóanyagot természetes összetételére értékelik, amelynek köszönhetően javul a hatás, és nincs negatív hatása a szervezetre.

Prosztatagyulladás

Mielőtt folytatná a prosztatagyulladást, tudnia kell, mi ez a betegség. A prostatitis a prosztata gyulladásos elváltozása.

Prosztatagyulladás kezelése: antibiotikumok, gyógytorna, prosztata masszázs

Amikor egy beteg belép orvosi rendelőbe, az orvos vizsgálatot végez a prosztatagyulladás okairól.

Lézeres terápia krónikus prostatitis kezelésében

A krónikus prostatitis lézeres terápiájának első sikereit az LRT-hoz társították, amely képes megfelelően behatolni a prosztata szövetébe. Egyes szerzők azonban korábban megjegyezték, hogy az alacsony intenzitású lézerterápia alkalmazása a krónikus prosztatagyulladás komplex kezelésében lehetővé teszi a meglehetősen magas kezelési hatékonyság elérését és a kezelés időtartamának lerövidítését.

Krónikus prosztatagyulladás kezelése: mágneses terápia

Magnetoterápia - állandó (PMP) vagy változó (PMP) alacsony frekvenciájú mágneses mezők (MP) használatán alapuló terápiás módszer. Szerint Yu.M. Raygorodsky és társszerzők. (2000), ez a módszer több előnye van a fizioterápia más módszereivel szemben.

Krónikus prosztatagyulladás kezelése: mikrohullámú mikrohullámú terápia

A krónikus prostatitisben szenvedő betegek elektroterápiás módszerével gyakrabban választják centiméteres üzemmódban a hatékonyabb és biztonságos mikrohullámú terápiát. A "Luch-2" háztartási készülék kerámia érintkező rektális radiátorral van felszerelve, speciális eltávolítható fedéllel.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.